hubspot sales hub

Yksi tehokkaan myynnin este on toimimattomat työkalut ja järjestelmät, joita myyjät eivät halua käyttää. Helppokäyttöisellä HubSpot Sales Hubilla annat myynnillesi onnistumisen avaimet tehokkaaseen toimintaan ja klousattuihin kauppoihin.

HubSpot Sales Hub on HubSpot CRM:ää täydentävä lisäosa, joka on suunniteltu helpottamaan myyntiä ja liidien hallintaa. Sales Hubin myynnin työkaluilla hallinnoit tehokkaasti myynnin pipelinea, syvennät asiakassuhteitasi, lyhennät liidiaikoja ja saat teet yksinkertaisesti enemmän kauppaa. 

Sales Hubin eri paketeista löytyy sopiva hinta ja ominaisuudet kaikenkokoisille yrityksille, pienistä aina isoihin organisaatioihin asti.

Sales Hubin tärkeimmät ominaisuudet ja hinnoittelu

HubSpot Sales Hub Reviews 2022: Details, Pricing, & Features | G2

HubSpot CRM:n ilmaisversio sisältää Sales Hubin perusominaisuuksia (esim. kontaktien hallinta, live chat, sähköpostien ajastus ja seuranta sekä palaverien varaus myyjältä suoraan sivustoltasi), mutta laajemmat ominaisuudet saat käyttöösi Sales Hubin maksullisilla versioilla.

HubSpot Sales Hub -paketit (HubSpot)
HubSpot Sales Hub -paketit (HubSpot)

Starter

Starter-paketilla pysyt kartalla myynnin toiminnasta asettamalla tavoitteita ja seuraamalla tiimin tehokkuutta. Voit luodaa yksinkertaisia automaatioita käynnistämään tehtäviä tai notifikaatioita, kun liidi esimerkiksi siirtyy pipelinella seuraavaan vaiheeseen.

Starter-paketin hinta on alkaen 41 €/kk ja sopii pienille tai aloitteleville myyntitiimeille. HubSpot tarjoaa myös sopivia Bundle-ratkaisuja, joissa on rajoitetutusti käyttäjiä, mutta saa samassa paketissa useamman työkalun.

Professional

Professional laajentaa Starterin ominaisuuksia mm. sähköisellä allekirjoituksella, personoiduilla videoilla, kustomoidulla raportoinnilla ja sähköpostien lähetysajan optimoinnilla. Voit myös pisteyttää liidejä heidän toimintansa perusteella ja näin tunnistaa potentiaalisimmat myynnin hetket. Professional mahdollistaa myös integraatiot Salesforceen ja Slackiin, sekä asiakkuuspohjaisen markkinoinnin (ABM, account-based marketing) strategian tehokkaan hyödyntämisen.

Professional-paketin hinta on alkaen 414 €/kk ja se sopii keskisuurille yrityksille tai kasvaville myyntitiimeille.

Enterprise

Enterprise on paketeista kattavin ja sisältää koko Sales Hubin työkalupakin. Jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi Enterprisella voit mm. luoda edistyneitä myyntiraportteja, hallita eri käyttäjärooleja, luoda omat playbookit myynnin tueksi ja käyttää HubSpotin omaa ennustemallia parhaimpien liidien tunnistamiseksi.

Enterprisen hinta on alkaen 1104 €/kk ja se on usein suurien organisaatioiden valinta.

Jutellaanko lisää myynnin tehostamisesta HubSpotilla?

Harkitsetko verkkosivustouudistusta tai mietitkö, olisiko HubSpot hyvä ratkaisu tehostamaan myyntiäsi? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa projektisi kanssa.

Lue myös