HubSpot CMS Hub ominaisuudet

HubSpot CMS Hubilla rakennat, ylläpidät ja päivität yrityksesi nettisivuja helposti, olit sitten markkinoija, kehittäjä tai it-vastuuhenkilö. Jos vielä mietit, olisiko CMS Hub oikea valinta yrityksellesi, tutustu tästä artikkelista sen tärkeimpiin ominaisuuksiin.

SEO-suosituksia, valmiita teemoja ja näppärä editori markkinoijalle

HubSpot CMS Hub tarjoaa lukuisia ominaisuuksia auttamaan markkinoijan työtä. Hakukonenäkyvyyden (SEO) parantamiseksi CMS Hub tarjoaa konkreettisia vinkkejä, kuten liikaa samaa sisältöä sisältävien sivujen tunnistaminen tai suosituksen lisätä meta-kuvauksia kuviin ja teksteihin niiden puuttuessa. Vinkit on automaattisesti järjestetty niiden vaikuttavuuden mukaan, jolloin markkinoija voi helposti tehdä tärkeimmät korjaukset.

Markkinoijan käytössä on valmiita teemoja ja moduuleja helppoon verkkosivuston rakentamiseen. Valmiit elementit ovat myös muokattavissa tarpeita vastaaviksi. Sivujen teko ja päivitys onnistuu näppärästi drag-and-drop-editorilla ilman koodaustaitoja tai kehittäjien apua.

Kustomoitavan raportoinnin kautta sivuston tehokuutta, asiakkaiden käyttäytymistä ja liidien hankintaa voi tarkastella ja kehittää yhdessä myynnin kanssa.

Helpot myynnin työkalut ja liidien hankinta

Myyjille CMS Hubin suurin etu on täysin integroitu CRM-järjestelmä, joka auttaa muuttamaan sivustovierailut liideiksi ja liikevaihdoksi. Liidit saa sivustolta suoraan CRM:ään, jolloin asiakkaaseen muodostuu 360-näkymä, kun kaikki asiakasdata sivustovierailusta tarjoukseen löytyy yhdestä paikasta ja on koko tiimin käytettävissä. Myyntiä helpottavia työkaluja ovat mm. lomakkeet, etätapaamisten varausalusta ja live-chat.

Myynnin toiminta tehostuu, kun turhien soittojen sijaan kontaktointi voidaan keskittää vain niihin asiakkaisiin, jotka ovat jo oston kynnyksellä online-käyttäytymisen perusteella. Adaptiivinen testaaminen auttaa optimoimaan sivustoa entistä paremmin kohti myyntitavoitteita.

Joustavuutta ja aktiivinen yhteisö kehittäjille

Kehittäjille HubSpot CMS Hub tarjoaa joustavan ja nykyaikaisen alustan, jossa kehittäjät voivat käyttää haluamiaan työkaluja, teknologioita ja työtapoja. CMS Hubista löytyy valmiita teemoja, joista kehittäjät voivat muokata haluamiaan versioita, rakentaa täysin omia tai luoda uusia moduuleja valmiiden teemojen sisään. CMS Hubiin voi myös integroida muita järjestelmiä, kuten verkkokaupan.

CMS Hubilla luodut sivut ovat automaattisesti responsiivisia, eli aika ei kulu sivujen mobiiliversioiden tekemiseen.

Kehittäjät saavat pääsyn HubSpotin aktiiviseen yhteisöön, josta löytyy kattava dokumentaatio, vastauksia yleisiin pulmatilanteisiin ja ideoita kehittää tekemistä eteenpäin. Kehittäjät arvostavat CMS Hubin serverittömiä toimintoja ja mahdollisuutta sivuston paikalliseen kehitykseen. Aikaa ja vaivaa säästyy myös tietoturva-asioissa, sillä HubSpot huolehtii tarvittavista päivityksistä ja ylläpidosta.

Vaivaton ylläpito ja toimiva sivusto IT-osastolle

HubSpot CMS Hub säästää IT-osastoltasi harmaita hiuksia tarjoamalla vaivattomat työkalut sivuston suorituskyvyn ja kunnon tarkkailuun. SSL-sertifikaatti ja CDN varmistavat käyttäjille luotettavan ja nopeasti latautuvan sivuston. 

IT-osasto arvostaa myös helppoa käyttäjien hallintaa, kustomointi- ja integraatiomahdollisuuksia sekä 24/7 saatavilla olevaa HubSpotin omaa puhelintukea.

Vieläkö HubSpot CMS Hubin ominaisuudet mietityttävät? Ei hätää, me autamme!

Kerromme lisää HubSpot CMS Hubin ominaisuuksista ja autamme verkkosivuprojektisi kanssa sekä oikean julkaisujärjestelmän valinnassa. 

Lue myös