Yritysilme, jolla erotut joukosta

Monella yrityksellä ei ole osaamista tai aikaa, suunnitella yritysilmettä tai logoa, joka olisi mieleenpainuva. Me Sitelyllä teemme yrityksellesi yritysilmeen tai logon -edullisesti.

Jotta erotut kilpailijoista ja hankit lisää liidejä, joista tulee pysyviä asiakkaitasi.

Kaikki ansaitsevat näyttävän yritysilmeen, joka erottuu kilpailijoista edukseen

Mutta siinä on muutama haaste…

Sitelyn yritysilmeellä erotut kilpailijoistasi ja saat sen yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella. Kustannukset yritysilmeellesi kauttamme, ovat vain murto-osa, siitä mitä maksaisit mainostoimistolle.

Näin suurimmat haasteet saadaan ratkaistua

hakukoneoptimoitu verkkokauppa

Erottautuminen

Erottaudu harmaasta massasta

Erottautuminen muista yrityksistä on tärkeää, jotta yrityksesi jää mieleen ja siihen on helppo palata aina tarpeen vaatiessa. Erottavalla yritysilmeellä luodaan asiakkallesi muistijälki, jota toistetaan kaikissa kohtaamisissa yrityksesi kanssa, olivat ne sitten kotisivusi tai autosi teippaukset.

Laadukkaalla yritysilmeellä:

Hinnoittelu

Emme halua tehdä hinnoittelua vaikeaksi. Siksi yritysilmeestä on saatavilla kaksi helppoa versioita, joilla on omat hintansa. Voit ostaa palvelumme suoraan verkkokaupastamme tai pyytää tarjouksen.

Yritysilme

Laadukas yritysilme-paketti yrityksille, jotka haluavat erottautua massasta edukseen.

799€

Logosuunnittelu

Laadukas logopaketti yrityksille, jotka haluavat erottuvan ja muistettavan logon.

299€

Näin saat yrityksesi erottumaan joukosta

Jotta uusi yritysilmeesi on mahdollisimman näyttävä ja saat sen nopeasti käyttöösi, kiteytimme toimituksen neljään helppoon vaiheeseen.

Tilaus
Toteutus
Julkaisu
Optimointi
1
2
3
4
Tilaa uusi yritysilmeesi verkkosivuiltamme, laittamalla viestiä tai soittamalla meille.
Haastattelemme sinut, jonka pohjalta taitamme sinulle esimmäisen version, jota pääset katselemaan.
Kun olet täysin tyytyväinen yritysilmeeseesi, niin toimitamme sen sinulle web-versiona ja printti-versiona.
Tästä voit aloittaa uuden yritysilmeesi käyttämisen kaikissa kanavissa ja materiaaleissa.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Jätä tarjouspyyntö​

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Aiheeseen liittyviä blogeja

woocommerce-verkkokauppa
Hakukonenäkyvyys

Viisi syytä valita Woocommerce-verkkokauppa

Oletko miettinyt uuden verkkokaupan perustamista tai nykyisen päivittämistä? Woocommerce-verkkokauppa on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto, jota käyttää miljoonat verkkokauppiaat ympäri maailman. Käymme tässä blogissa läpi tärkeimmät viisi syytä, miksi Woocommercea kannattaa pitää vahvana vaihtoehtona yrtyksesi kauppapaikaksi. 1. Verkkosivusto ja verkkokauppa samassa paketissa Woocommerce on rakennettu Wordpressin päälle, joka on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Woocommerce on Wordpressin natiivi lisäosa,

Lue lisää >
luonnonperintösäätiö
Tiedote

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta Talvella aloitettu projekti on vihdoin saatu päätöksen, hengähtää Ilari Vallisaari, Sitelyn toinen perustajista: Saimme valmiiksi Luonnonperintösäätiön sivustouudistuksen, joka on ollut meille todella tärkeä projekti. Mahdollisuus Luonnonperintösäätiön verkkosivuston uudistukseen tarjoutui itse asiassa hieman yllättäen. Tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa jokaisesta asiakastilauksesta Luonnonperintösäätiön työhön tietyn summan, ja samalla tuli puheeksi

Lue lisää >
Vieritä ylös