Skip to content

WordPress-sivustoja, joita asiakkaasi rakastavat

Wordpress on maailman suosituimpia julkaisujärjestelmiä räätälöitävyytensä johdosta. Tiimillämme on vankka osaaminen helppokäyttöisten ja tietoturvallisten Wordpress-verkkosivujen rakentamisesta yrityksille.

Toteutamme yritysten verkkosivut Menestysfunneli-konseptilla, jossa sivusto suunnitellaan näyttäväksi ja tehokkaaksi kasvun moottoriksi tärkeimmät kohderyhmäsi huomioiden.

Hero-Palv-WP-Verkkosivut

Sales-proof verkkosivusto

Räätälöity yrityksesi tarpeisiin

Helppokäyttöisyys, visuaalisuus, luotettavuus, integraatiot, hakukoneoptimointi ja skaalautuvuus ovat tärkeitä ominaisuuksia yritysten verkkosivustoilla. Räätälöidyt WordPress-toteutuksemme on rakennettu vastaamaan näihin ja muihin vaativiin tarpeisiin. Verkkosivuprojektissa pääset mukaan testaamaan uutta sivustoa jo rakennusvaiheessa ja antamaan palautetta. Toimiva prosessimme ja huolellinen suunnittelu takaavat onnistuneen verkkosivuprojektin.

Sitely-3.0-visual-24

Räätälöity teema ja lohkot

Käytämme toteutuksissamme suorituskykyistä ja toimintavarmaa teknistä pohjaa ja fiksusti rakennettuja Gutenberg-lohkoja.

Analytics

Ymmärrä kävijöitäsi paremmin

Saat käyttöösi dashboardin, jonka avulla ymmärrät sivustosi kävijöitä ja voit seurata tuloksia reaaliaikaisesti.

Palv-Verkkosivut-03
Palv-Verkkosivut-04

Erotu massasta

Vaikuttava design vakuuttaa yleisösi

Ensivaikutelma luodaan vain kerran, ja siksi panostamme WordPress-sivustosi ulkoasun suunnitteluun intohimolla. Visuaalinen ilme suunnitellaan vastaamaan ostajapersoonien sekä kohderyhmiäsi tarpeita. Näyttävien sivujen sisältö on jäsennetty käyttäjiä ja hakukoneita varten. Selkeä visuaalinen suunnitelma takaa sen, että vierailijat ymmärtävät brändiviestisi välittömästi, ihastuvat sivustoosi ja valitsevat sen kilpailijan sijaan.

Ulkoasu

Kestävä design

Jokainen toteuttamamme WordPress-sivusto on räätälöity yrityksen brändin mukaiseksi, selkeitä asiakaspolkuja unohtamatta.

UI

Käytettävyys

Kaikki toteuttamamme sivustot noudattavat saavutettavuusstandardeja (WCAG) sekä alan parhaita käytäntöjä. Käyttämämme teemat mahdollistavat helpon jatkokehityksen.

Huolenpito ja jatkokehitys

Sitelyltä täyden palvelun WordPress-sivustot

Kun sivusto on valmis, emme jätä sinua yksin. Olemme saaneet kiitosta nopeasta ja asiantuntevasta ylläpitopalvelustamme sekä taitavasta kehitystiimistämme. Saat kauttamme WordPress-tiimimme tarjoamat huolenpito- ja jatkokehityspalvelut, jotta sivustosi pysyy turvallisena ja kehittyy jatkuvasti.

icon-51

Ylläpito- ja tukipalvelut

Ylläpitopalvelumme sisältää kaikki WordPress-sivuston  jatkuvuuden kannalta olennaisen aina palvelinympäristöstä varmuuskopiointiin.

Sitely-3.0-visual-18

Verkkosivujen jatkokehitys

Autamme asiakkaitamme Wordpress-sivuston jatkokehityksessä, jotta sivusto sivusto vastaa tarpeitasi myös tulevaisuudessa.

Verkkosivut-hero-portrait
Wordpress-palvelumme

Tutustu Wordpress-palveluihimme

Wordpress-verkkosivut

Wordpress-verkkosivut

Toteutamme kaiken kokoiset Wordpress-sivustot tarpeidesi mukaan. 

Wordpress-verkkosivut

Woocommerce-verkkokaupat

Haluatko rakentaa Wordpressin päälle Woocommerce-verkkokaupan? Toteutamme tarpeidesi mukaisen verkkokaupan haluamillasi ominaisuuksilla ja integraatioilla.

Laskeutumissivut

Laskeutumissivut ja kampanjat

Haluatko toteuttaa kampanjan ja ländärin? Saat kauttamme kaiken suunnittelusta toteutukseen. 

Wordpress-verkkosivut

Huolenpito- ja ylläpitopalvelut

Saat kauttamme Wordpress-huolenpitopalvelut aina hostingista suomenkieliseen tukipalveluun.  Nuku yösi rauhassa, pidämme huolta verkkosivuistasi.

Wordpress-verkkosivut

Jatkokehitys

Kaipaako Wordpress-toteutuksesi jatkokehitystä tai auditointia. Saat kauttamme budjettiisi sopivan projektin tai jatkuvan palvelun.

Integraatiot

Integraatiot Wordpressiin

Wordpressiin on mahdollista yhdistää CRM, ERP, verkkokauppa, kanta-asiakasohjelmat, yms. Toteutamme kiperimmätkin integraatiot sivustoosi.

Luonnonperintösäätiö

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla ol...

Clinic Helena

Clinic Helena

Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Jatkuva markkinointi tähtää liiketoiminna...

Uudenmaan Pelastusliitto

Uudenmaan Pelastusliitto

Sitely suunnitteli Uudenmaan Pelastusliiton uuden visuaalisen ilmeen ja vastasi uudistettujen verkkosivustojen toteutuksesta.

Haluatko jutella lisää?

Varaa aika asiantuntijalle

Voit jutella suoraan asiantuntijamme kanssa ja saada apua tarpeisiisi välittömästi.

Minka Forsgrén

Minka

Sales & Customer success
minka@sitely.fi / 045 160 9287

Varaa aika

Mistä voin keskustella?

Sitely Image

Palveluiden sisällöstä

Sitely Image

Hinnoittelusta ja aikataulusta

Sitely Image

Teknisistä vaatimuksista

Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja kerro missä asiassa tarvitset apua. Palaamme viestiin välittömästi.

 

Rakenna brändi-identiteetti, joka tempaisee mukaansa

Rakenna brändi-identiteetti, joka tempaisee mukaansa

Käymme tässä blogissa 5 tärkeintä asiaa, jolla rakennat houkuttelevan brändi-identiteetin, jotta kylmät prospektit muuttuvat brändilähettil...

Luo brändin ostajapersoonat

Luo brändin ostajapersoonat

Ostajapersoonat ovat brändin pääkohderyhmästä jalostettuja, fiktiivisiä persoonallisuuksia. Persoonallisuudessa määritellään muun muassa, m...

Rakenna bränditarina, joka koukuttaa ja kutsuu asiakkaat mukaan

Rakenna bränditarina, joka koukuttaa ja kutsuu asiakkaat mukaan

Tarinankerrontaa on käytetty jo muun muassa kivikaudella tiedon siirtämiseen sukupolvelta toiselle.

Mietityttääkö jokin?

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Paljonko Wordpress-verkkosivut maksavat?

Wordpress-sivuston hinta määräytyy mm. siihen valittujen ominaisuuksien ja tuotettavan sisällön perusteella. Keskimääräinen hinta WordPress-verkkosivustolle on 5 000–30 000 euron välillä.

Kuinka kauan Wordpress-sivuston toteutus kestää?

Verkkosivuston toteutusaika vaihtelee projektin laajuuden mukaan. Aikatauluun vaikuttaa muun muassa rakennettavien integraatioiden määrä ja sisällöntuotannon tarve. Yleensä WordPress-projektien kesto vaihtelee 3–4 kuukauden välillä.

Voitteko siirtää nykyisen sivustoni Wordpressiin?

Tottakai! Autamme asiakkaittemme siirtymään eri sisällönhallintajärjestelmien välillä, esimerkiksi Joomla-, Drupal- tai Contentful-järjestelmästä WordPressiin. Asiantuntijamme hoitavat sisältöjen, mukautettujen sisältötyyppien, taksonomioiden ja käyttäjätietojen siirtämisen sekä kolmansien osapuolien integraatioden toiminnan varmistamisen.

Mitä Wordpress-teemaa käytätte?

Käytämme toteutuksissamme täysin räätälöityjä teemoja sekä kevyitä Kadence- ja Astra-teemoja. Olemme rakentaneet näiden teemojen päälle oman helppokäyttöisen hallintakerroksen, joka helpottaa sisällönhallintaa sekä hakukoneoptimoinnin toteuttamista.

Onko Wordpress-sivustot hakukoneoptimoitu?

Kyllä. Kaikki toteuttamamme Wordpress-sivustot ovat hakukoneoptimoituja (SEO) teknisesti sekä sisällön osalta.
verkkosivujen_ostajan_opas

Lataa maksuton opas

Verkkosivusto- uudistus tulossa?

Kasasimme yksiin kansiin verkkosivusto-uudistajan oppaan, jonka avulla osaat hahmotella minkälainen projekti on tulossa ja mitä pitää huomioida. Lataa opas ja