Skip to content
Brändi

Vihta jakso 4 -Top 5 design myyttiä

Onko nykypäivän design vain pelkkien logojen suunnittelua tai kauniiden nettisivujen taittamista? Käymme läpi suurimmat myytit, jotka liittyvät nykypäivän designiin.

Onko nykypäivän design vain pelkkien logojen suunnittelua tai kauniiden nettisivujen taittamista? Käymme läpi tässä jaksossa suurimmat myytit, jotka liittyvät nykypäivän designiin.

Jakso on englanniksi.
Stay tuned!


 
 

Kuuntele podcastina

Voit myös kuunnella Vihdan jakson tästä

Marcell

Marcell edustaa Sitelyn brändipalveluita ja vastaakin “oranssista” osuudesta Sitelyn väripaletissa. Marcell on pitkän linjan designeri ja hänen töihin voi törmätä ympäri maailmaa. UX ja UI -suunnittelussa tulevat prototyypit ja skeletonit. Marcell rakastaa brändäystä ja yritysilmeiden luomista. Pikselintarkat kampanjasivut tulevat myös kuin vettä vaan.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Vihta jakso 6 – Hyvän brändin elementit

Vihta jakso 6 – Hyvän brändin elementit

Minkä takia jotkut brändit menestyvät toisia paremmin? Laadukkaat ja menestyvät tekevät asiat tietyllä tavalla ja siihen on ihan resepti.

Vihta jakso 5 – Mikä on brändisupersankari?

Vihta jakso 5 – Mikä on brändisupersankari?

Tämän kertaisessa Vihdan jaksossa käydään läpi mikä on brändisupersankari ja miten sitä voi hyödyntää brändäyksessä.

Vihta jakso 4 -Top 5 design myyttiä

Vihta jakso 4 -Top 5 design myyttiä

Onko nykypäivän design vain pelkkien logojen suunnittelua tai kauniiden nettisivujen taittamista? Käymme läpi suurimmat myytit, jotka liitt...