Sitelystä tuli Hubspot-kumppani

Miksi lähdimme Hubspotin kelkkaan? Haluamme tarjota yrittäjille lisäkanavan, jossa myydä ja markkinoida palveluja sekä uusille että nykyisille asiakkaille.
Hubspot

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin, ja tutkimme erilaisten teknologioiden käyttöönottamista ja yrittäjää tukevien palveluiden toteuttamista. Haluamme rakentaa palveluita, joilla on todellista lisäarvoa yrittäjille ja vielä niin, että kustannukset eivät ole liian kalliit. Olemme tehneet pitkään töitä Hubspotin kanssa ja todenneet sen olevan äärimmäisen hyvä työkalu markkinoinnissa sekä myynnissä, mutta sen kustannukset ovat tähän asti olleet yrittäjille aivan liian kalliita hyötyihin ja käytettävyyteen nähden (alk. 700 €/kk). Hubspot on erityisesti markkinoinnin automaatioon ja sähköpostimarkkinointiin tehty työkalu, jolla voidaan lähettää uutiskirjeitä, rakentaa automaatioketjuja, kerätä lomakevastauksia, tehdä laskeutumissivuja, luoda mainoksia ja seurata performanssia. Eli käytännössä kaikkea, mitä markkinoija tarvitsee yrityksen markkinoinnin aktiviteettien tekemiseen.

Hubspot julkaisi vuoden vaihteessa uuden Solutions Partner -ohjelman, jolla yrittäjät ja pienet yritykset pääsevät kiinni Hubspotiin todella edullisesti ja saavat hyvän määrän ominaisuuksia käyttöönsä. Haimme Solutions Partner -ohjelmaan, johon meidät hyväksyttiin. Me Sitelyllä olemme tästä todella innoissamme, koska tämä mahdollistaa meidän nykyisille sekä uusille asiakkaillemme uuden kanavan markkinointiin kustannustehokkaasti. Monet asiakkaamme ovat sanoneet, että lisämyynnin kasvattaminen ja viestintä nykyasiakkaille on usein oman muistin/Excelin varassa, vaikka kohderyhmänä nykyasiakkaat ovat usein kaikista tärkein. Hubspotin avulla viestintää on mahdollista tehdä systemaattisesti, eikä se jää oman muistin varaan. Kaikki asiakaskontaktit ovat yhdessä paikassa ja viestiminen esimerkiksi uusista palveluista tai vaikkapa messupäivästä kaikille asiakkaille on vain muutaman klikkauksen päässä.

Me Sitelyllä haluamme tuoda suurten yritysten käytössä olevat teknologiat ja digityökalut myös yrittäjien ja pienyritysten saataville ja tarjota hyvät lähtökohdat myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.  Ota yhteyttä, jos haluat jutella lisää siitä, miten voisit hyödyntää Hubspotia myynnissä ja markkinoinnissa, vaikkapa uutiskirjeisiin blogisi tilanneille tai nykyasiakkaiden arvon kasvattamiseen. 

Kirjoitamme blogiimme myös Hubspotin käyttövinkkejä sekä kokemuksia sen käytöstä. Olemme lisäksi rakentamassa yrittäjille erilaisia ”tee-se-itse” ja ”avaimet käteen” -palveluja Hubspotin ympärille, joten pysyhän kuulolla!

Älykästä markkinointia
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kirjoittaja:

Ilari

Ilari

Ilari on Sitelyn toinen perustajista ja taustaltaan koodari ja designeri. Digitaalinen markkinointi ja analytiikka ovat lähellä sydäntäni. Haluan auttaa yrittäjiä kehittämään omaa liiketoimintaansa digitaalisten palveluiden avulla ja luomaan WAU-kokemuksia.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tuoreimmat blogimme suoraan sähköpostiisi!

Lisää blogeja

Ilmainen nettisivujen ostajan opas

Oletko hankkimassa kotisivuja yrityksellesi? Tänä päivänä nettisivut eivät voi olla enää perinteinen käyntikortti, jossa on vain yritystiedot ja puhelinnumero, vaan interaktiivisemmat ja mobiiliystävälliset.
Asiakkaiden hankintaan pitää panostaa huomattavasti, ja valita oikeat digikanavat missä asiakkaatkin ovat. Tässä ilmaisessa oppaassa käsitellään nettisivujen roolia liiketoiminnassasi sekä digitaalisen markkinoinnin hyödyntämistä.
Nettisivujen ostajan opas kirja
Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.