Meistä

Perustimme Sitelyn yrittäjiä varten. Haluamme tarjota kaltaisillemme yrittäjille mahdollisuuden keskittyä omaan tekemiseensä – ja jättää nettisivut ja digitaalinen markkinointi meidän hoidettavaksi. Sitely on muotoutunut 10 vuoden aikana ihmisistä, arvoista, kokemuksista ja parhaaksi havaituista tekniikoista. 

Missiomme

Aloittavalla yrityksellä ei ole varaa suurten mediatalojen palveluihin, mutta tosiasia on, että jokainen yritys tarvitsee digitaalisia palveluja ja sähköistä markkinointia nykypäivän liiketoiminnassa.

Suuri houkutus on lähteä itse tekemään ja ylläpitämään verkkosivuja sekä hoitamaan digitaalista myyntiä ja markkinointia, ehkä jopa pyytää apua veljenpojalta tai tutulta. Kannattaako se ja onko sinulla aikaa siihen? Mitä jos käyttäisit aikasi siihen missä olet hyvä? Kullan arvoinen neuvo: älä käytä vapaa-aikaasi yrityksesi tukitoimintojen pyörittämiseen. Me hoidamme tämän puolestasi.

Hintamme ovat kohtuulliset modernien teknologioiden ja tarkkaan suunniteltujen prosessiemme ansiosta. Niiden ansiosta voimme tarjota kustannustehokkaan paketin yrittäjän nettimyynnin ja markkinoinnin tarpeisiin tuomalla samalla peliin vuosien kokemuksen digitaalisen markkinoinnin ja asiakashallinnan alalta. Olemme yrittäjän asialla.

Tekemisemme kulmakivet

Tekemistämme ohjaa aito halu auttaa toveria, eli sinua – yrittäjä, freelanceri tai yhdistys.

Yhteistyö

Uusi yhteistyö vaatii aikaa ja sitoutumista. Meidän kanssamme tiedät kenen kanssa asioit ja voit luottaa siihen, että emme jätä sinua yksin. Tunnemme pienen yrityksen haasteet ja haluamme auttaa sinua menestymään. ​

035 - Creative ThinkingCreated with Sketch.

Digitaaliset työkalut

Olemme valinneet palveluihimme kehittyneitä ja moderneja tekniikoita ja menetelmiä, jotka auttavat asiakkaitamme myynnin ja näkyvyyden parantamisessa. Ketterä mallimme varmistaa, että saat palvelun edullisesti, etkä maksa turhasta.​

Kasvu

Tiedämme kokemuksesta, että kasvu tulee pitkäjänteisestä työstä ja panostuksesta. Uskomme asiakassuhteissamme jatkuvuuteen, joka perustuu luottamukseen ja aitoon huolenpitoon. Onnistumisemme mittari on asiakkaidemme menestys!​

Me olemme Sitely

Sitely on pieni ja ketterä, perustajiensa näköinen digitoimisto. Intohimomme on yrittämisessä, moderneissa web-teknologioissa ja markkinoinnissa. Toimintaamme ohjaa palava halu luoda onnistumisia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

ilari

Ilari Vallisaari

Perustaja - Digitaalinen markkinointi
sampoo

Sampo Hellevig

Perustaja - Teknologiat
Marcell Kismartoni

Marcell Péter Kismartoni

Design

Sitely & Friends

Koira on ihmisen paras kaveri, eikös se niin mene. Haluamme olla asiakkaidemme parhaita digikamuja. Emme halua olla mainos- tai digitoimisto, joita on tonni tusinassa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme loistavan paketin, joka tuottaa oikeasti lisäarvoa yrityksellesi – olemme pienten asialla. Liity kaveriksemme jo tänään!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Vieritä ylös