Meistä

Perustimme Sitelyn yrittäjiä varten. Haluamme tarjota kaltaisillemme yrittäjille mahdollisuuden keskittyä omaan tekemiseensä – ja jättää nettisivut ja digitaalinen markkinointi meidän hoidettavaksi. Sitely on muotoutunut 10 vuoden aikana ihmisistä, arvoista, kokemuksista ja parhaaksi havaituista tekniikoista. 

Missiomme

Aloittavalla yrityksellä ei ole varaa suurten mediatalojen palveluihin, mutta tosiasia on, että jokainen yritys tarvitsee digitaalisia palveluja ja sähköistä markkinointia nykypäivän liiketoiminnassa.

Suuri houkutus on lähteä itse tekemään ja ylläpitämään verkkosivuja sekä hoitamaan digitaalista myyntiä ja markkinointia, ehkä jopa pyytää apua veljenpojalta tai tutulta. Kannattaako se ja onko sinulla aikaa siihen? Mitä jos käyttäisit aikasi siihen missä olet hyvä? Kullan arvoinen neuvo: älä käytä vapaa-aikaasi yrityksesi tukitoimintojen pyörittämiseen. Me hoidamme tämän puolestasi.

Hintamme ovat kohtuulliset modernien teknologioiden ja tarkkaan suunniteltujen prosessiemme ansiosta. Niiden ansiosta voimme tarjota kustannustehokkaan paketin yrittäjän nettimyynnin ja markkinoinnin tarpeisiin tuomalla samalla peliin vuosien kokemuksen digitaalisen markkinoinnin ja asiakashallinnan alalta. Olemme yrittäjän asialla.

Tekemisemme kulmakivet

Tekemistämme ohjaa aito halu auttaa toveria, eli sinua – yrittäjä, freelanceri tai yhdistys.

Yhteistyö

Uusi yhteistyö vaatii aikaa ja sitoutumista. Meidän kanssamme tiedät kenen kanssa asioit ja voit luottaa siihen, että emme jätä sinua yksin. Tunnemme pienen yrityksen haasteet ja haluamme auttaa sinua menestymään. ​

035 - Creative ThinkingCreated with Sketch.

Digitaaliset työkalut

Olemme valinneet palveluihimme kehittyneitä ja moderneja tekniikoita ja menetelmiä, jotka auttavat asiakkaitamme myynnin ja näkyvyyden parantamisessa. Ketterä mallimme varmistaa, että saat palvelun edullisesti, etkä maksa turhasta.​

Kasvu

Tiedämme kokemuksesta, että kasvu tulee pitkäjänteisestä työstä ja panostuksesta. Uskomme asiakassuhteissamme jatkuvuuteen, joka perustuu luottamukseen ja aitoon huolenpitoon. Onnistumisemme mittari on asiakkaidemme menestys!​

Sitely on pieni ja ketterä, perustajiensa näköinen digitoimisto. Intohimomme on yrittämisessä, moderneissa web-teknologioissa ja markkinoinnissa. Toimintaamme ohjaa palava halu luoda onnistumisia yhdessä asiakkaidemme kanssa.
ilari

Ilari Vallisaari

Perustaja - Myynti ja markkinointi
sampoo

Sampo Hellevig

Perustaja - Teknologiat
tanja

Tanja

Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto
Marcell Kismartoni

Marcell Péter Kismartoni

Design ja UX
Tuomas

Tuomas

Web design

Aloitetaanko yhteistyö?

Kerro meille tarkemmin, miten voimme auttaa. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Vieritä ylös