Sitely mukaan Koodia Suomesta -yhteisöön

Koodia Suomesta on virallinen taho, joka ylläpitää laadukkaan koodin tuottamista Suomessa ja auttaa kehittymään myös kansainvälisesti.
koodia suomesta

Sitely Oy on hyväksytty Koodia Suomesta -yhteisöön ja saanut yhteisön merkin käyttöönsä. Koodia Suomesta -merkki helpottaa asiakkaita löytämään yritykset, jotka tarjoavat ohjelmointipalveluita ja -tuotteita Suomesta. Valitsemalla merkkiä käyttävän toimittajan voit luottaa, että ohjelmistosi tuotetaan Suomessa. Ohjelmoijat ovat lähettyvillä ja saat käyttöösi huippuluokan asiantuntijat. 

Koodia Suomesta on virallinen taho, joka ylläpitää laadukkaan koodin tuottamista Suomessa ja auttaa kehittymään myös kansainvälisesti. “Koodia Suomesta kertoo luotettavuudesta ja ammattitaidosta, jota me Sitelylläkin haluamme edustaa”, sanoo Ilari, Sitelyn perustajajäsen.

Sitely auttaa Suomessa yrittäjien digitaalisten palveluiden tuottamisessa sekä brändien rakentamisessa. Tärkeintä on luoda yrittäjille samat mahdollisuudet tehdä kauppaa digitaalisesti ja kustannustehokkaasti kuin suurilla yrityksillä. Haluamme tuoda myös perinteisesti arvokkaat mainostoimistopalvelut kaikkien saataville, joka mahdollistaa kiinnostavien brändien rakentamisen ja tuomisen kuluttajien tietoisuuteen.

“Olemme hyvin ylpeitä Koodia Suomesta -yhteisöön kuulumisesta. Tämä on meillä tärkeä virstanpylväs Sitelyn matkalla, jossa pääpaino on yhteiskunnan ja yritysten digitalisoimisessa”, kertoo Sampo, toinen Sitely Oy:n perustajista. Koodia Suomesta mahdollistaa Sitelylle lisäksi verkostoitumisen suomalaisten yritysten kanssa, jotka työskentelevät digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa.

www.koodiasuomesta.fi

Voit kysyä lisää Tanjalta [email protected]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kirjoittaja:

Tanja

Tanja

Tanjalla on 10+ vuoden kokemus data- ohjautuvasta, monikanavaisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta eri medioihin ja kanaviin. Myös markkinoinnin teknologiat, brändien rakentaminen sekä Sitelyn vastuullisuusohjelma.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat sähköpostiisi vinkkejä myynnin kasvattamiseen verkossa sekä tietoa kampanjoistamme.

Tilaamalla uutiskirjeen, hyväksyt Sitelyn tietosuojaselosteen. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.

Lisää blogeja

Ilmainen opas

5 asiaa, joilla muutat kotisivusi myyntikoneeksi​

Oletko kyllästynyt nettisivuihin, jotka eivät tuo kauppaa? Keräsimme oppaaseen viisi asiaa, jotta onnistut kaupankäynnissä sivujesi kautta. 

Saat myös ilmaisen bonusvinkin oppaan lopussa. 

kotisivut myyntikoneeksi
Vieritä ylös