Hubspot

HubSpot on markkinoinnin automaatiojärjestelmä, joka sisältää monipuoliset toiminnallisuudet sekä markkinoinnin että myynnin käyttöön. HubSpot-työkalu koostuu kolmesta eri kokonaisuudesta: Marketing Hub, Sales Hub ja CRM. Marketing Hub sisältää kaikki markkinoijan työkalut, kuten sähköpostityökalun, blogialustan, laskeutumissivutyökalun ja paljon muuta. Sales Hub taas on modernin myyjän työkalu, jonka avulla on mahdollista tehostaa myyjien arkea. HubSpot CRM on ilmainen asiakkauudenhallintajärjestelmä, joka toimii tukirankana ja kontaktitietojen solmukohtana.

Uusimmat blogisisällöt

Haluatko enemmän kauppaa verkosta?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.