Skip to content

Asiakastarina:

Upgrade Edu

Upgrade Edu on pelillistämiseen erikoistunut yritys, jonka tavoite on jakaa pelillistämisen ja pelillisen opettamisen osaamista ja onnistumisia yrityksille, kouluille, yhdistyksille ja opettajille. Pitkään opetusalalla toimineet yrittäjät ovat jo toista vuosikymmentä tehneet lukemattomia opetuskokeiluja, kouluttaneet eri kouluasteiden opettajia, tuottaneet pelejä ja opetusmateriaalia sekä luennoineet pelillisyydestä. Vuonna 2019 nämä neljä ammattipedagogia päättivät lähteä viemään pelillistämisen ilosanomaa ja osaamistaan eteenpäin isolla vaihteella: syntyi Upgrade EDU Oy.

Kouluttamisen, luennoinnin ja muiden työtehtävien ohessa verkkosivujen ja materiaalipankin ylläpito alkoi pian tuntua turhalta taakalta, joten yritys päätti ulkoistaa nettisivujen ylläpitovastuun Sitelylle. Sitelyn toteuttamat uudet verkkosivut toimivat yrityksen käyntikorttina, materiaalipankkina ja kontaktointikanavana.

Asiakas

Upgrade Edu

Tarve

Uudet nettisivut, huoleton ylläpito, materiaalipankki, tiedostolataukset

palvelumme

Nettisivupaketti

Sivuston teema ja tavoite

Pelillistämisen hengessä yrityksen slogan kuuluu: ”Tehdään jokaisesta koulupäivästä seikkailu.” Tämä johtoajatus heijastuu kotisivujen teemana muodossa: “Mitä jos nettisivut voisivat olla osa tätä seikkailua”. Sivujen kansikuva esittää kysymyksen ja kutsuu mukaan. Siirtyessä sivuilla käyttäjä vierailee pelien maailmassa ja löytää innostavaa ja hyödyllistä materiaalia pelillistämisestä ja pelillisyydestä. Sivujen perusrakenne on koko näytön täyttävä kansikuva, sisältöalue ja seikkailukuva alhaalla. Sivuston taustaväri on musta, tekstit valkoisella. Kansikuva ja pohjakuva häipyvät ja tulevat esiin vierittäessä, mikä tuo mieleen siirtymisen eri maailmoihin. Nettisivujen tavoite on saada näkyvyyttä pelillistämiselle ja jakaa tietoa sekä materiaaleja aiheeseen liittyen. Tavoitteena on myös saada yhteydenottoja. Koulutusten avulla sivustolla tarjottua materiaalia on helppo hyödyntää ja soveltaa omassa kontekstissa.

Yhteistyön kulmakivet

Mitä ratkaisemme?

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Tarjous- ja yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöösi monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

Miksi Sitely meidän kumppaniksi?

Autamme yrityksiä, yksityisyrittäjiä ja yhdistyksiä tarjoamalla verkkosivut ja nettimyynnin työkalut kustannustehokkaasti. Meiltä saat nettisivut jatkuvalla ylläpidolla ja Google-mainonnan palvelut mutkattomasti kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Muita projektejamme

Olemme tehneet monia erilaisia asiakastoteutuksia. Tässä on niistä muutamia.
 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.