Skip to content

Asiakastarina:

Muutoks.fi

Asiakas

Muutoks.fi

Tarve

Logo, nettisivut, varaustyökalu, hakukonemainonta

palvelumme

Nettisivupaketti, Google-mainonta, Ajanvarausjärjestelmä, Yritysilme ja logo

Google-mainonta tuo lisää yhteydenottoja

Uusi yritys tarvitsee asiakkaita, ja hakukonemainonnan avulla halutun kohderyhmän huomion herättäminen onnistuu tehokkaasti. Kun tavoitteena on saada lisää kävijöitä kotisivuille, kasvattaa myyntiä, kerätä liidejä tai saada lisää yhteydenottoja, kannattaa sijoittaa hakukonemainontaan. Google-haun etusivulle pääseminen vaatii pitkäjänteistä verkkosivujen kehittämistä, joka on syytä jättää luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Hakukonemainonnalla on mahdollista ”oikoa” sijoitusta Googlen hakutuloksissa maksamalla näkyvyydestä valituilla hakusanoilla. Sivuston toteutuksella ja ylläpidolla on kuitenkin suuri merkitys orgaanisen (ilmaisen) näkyvyyden kehittymisessä. Muutoks.fi:lle teemme jatkuvaa teknistä ja sisältösivujen optimointia ja vertailemme sijoitusta analytiikkatyökalujen avulla. Tavoitteenamme on nostaa asiakkaamme Googlen hakutulosten kärkeen.

Yhteistyön kulmakivet

Mitä ratkaisemme?

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Tarjous- ja yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöösi monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

Miksi Sitely meidän kumppaniksi?

Autamme yrityksiä, yksityisyrittäjiä ja yhdistyksiä tarjoamalla verkkosivut ja nettimyynnin työkalut kustannustehokkaasti. Meiltä saat nettisivut jatkuvalla ylläpidolla ja Google-mainonnan palvelut mutkattomasti kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Muita projektejamme

Olemme tehneet monia erilaisia asiakastoteutuksia. Tässä on niistä muutamia.
 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.