Skip to content

Asiakastarina:

Meridian Care

meridian-care-kuva
Meridian Care tarjoaa jalkojenhoitoa, akupunktiota ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja Helsingissä. Lisäksi yritys myy hyvinvointituotteita. Yrityksellä oli aikaisemmin käytössä itse tehdyt Google sites -sivut, mutta niiden ylläpitoon ei tahtonut olla aikaa, eivätkä ne taipuneet sellaiseksi kuin olisi ollut tarpeen. Toiminnan kasvaessa Meridian Carella oli myös tarve ajanvarausjärjestelmälle helpottamaan ajanvarausta ja pitämään usean hoitohuoneen kalenterit ajan tasalla.

Asiakas

Meridian Care

Tarve

Uudet näyttävät nettisivut, jotka mahdollistavat ajanvarausten tekemisen suoraan verkkosivuilta.

palvelumme

Nettisivupaketti, Ajanvarausjärjestelmä

Ajanvaraus on nyt helppoa

Heti uuden sivuston julkaisun jälkeen aloin saada enemmän yhteydenottoja suoraan nettisivujen kautta. Tämä on säästänyt minulta paljon aikaa. Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ajanvaraustyökalu on saanut kehuja myös asiakkailta. En voi aina vastata puheluihin tai viesteihin, kun teen hoitotyötä. Ajanvarauskalenterin ansiosta asiakkaat näkevät vapaat aikani verkossa ja voivat itse tehdä varauksen sopivaan ajankohtaan.
meridian-care-ajanvaraus

Yhteistyön kulmakivet

Mitä ratkaisemme?

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Tarjous- ja yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöösi monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

Miksi Sitely meidän kumppaniksi?

Autamme yrityksiä, yksityisyrittäjiä ja yhdistyksiä tarjoamalla verkkosivut ja nettimyynnin työkalut kustannustehokkaasti. Meiltä saat nettisivut jatkuvalla ylläpidolla ja Google-mainonnan palvelut mutkattomasti kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Muita projektejamme

Olemme tehneet monia erilaisia asiakastoteutuksia. Tässä on niistä muutamia.
 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.