Skip to content

Asiakastarina:

Hideaway Holidays

Matkailualan yritykselle on tärkeää pysyä jatkuvasti mukana teknologian kehityksessä ja vastata asiakkaiden nopeastikin muuttuviin tarpeisiin. Hideaway Holiday apartments on Intian valtamerellä, Seycheylleillä toimiva matkailualan yritys, jonka pääkohderyhmänä ovat eurooppalaiset turistit. Pitkän linjan yrittäjäperheellä on kokemusta menestyvän liiketoiminnan rakentamisesta ja kasvattamisesta monella toimialalla. Kokemuksen myötä on myös syntynyt ymmärräys kunnioittaa omaa aikaa ja priorisoida työtehtävät, jotka on paras hoitaa itse ja ne jotka on viistainta jättää oman alansa ammattilaisen hoidettavaksi. Niinpä yritys valitsi Sitelyn huolehtimaan nettisivujen uudistamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Hideaway onkin Sitelyn eksoottisin asiakas, ja tyytyväinen saamansa palveluun!

Asiakas

Hideaway Holidays

Tarve

Kotisivut, yritysilme, kuvagalleria, yhteydenottolomake

palvelumme

Nettisivupaketti, Yritysilme ja logo

Miten nettisivujen uudistaminen eteni?

Yritykselle oli olemassa vanhat nettisivut, jotka olivat jo kuitenkin vanhentuneet kaikilla mittapuilla. Käymme yhdessä läpi toiveet uuden sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Selvititimme yrityksen nykyisen asiakaspohjan ja kasvutavoitteet. Alkukartoituksen ja toiveiden pohjalta suunnittelimme sivustolle ulkoasun ja rakenteen sekä sovitimme tekstisisällön ja asiakkaalta saadut kuvat sivuille. Teemme sivuista vedoksen, jota asiakas pääsi testaamaan ja kommentoimaan. Viimeistelyn jälkeen hoidimme domainsiirron välittäjänvaihtoavaimella ja sivut julkaistiin. Sitelyn ylläpitopalvelu pitää huolen, että sivusto pysyy ajantasaisena, ja autamme rakentamaan yrityksen brändiä digitaalisesti.

Yhteistyön kulmakivet

Mitä ratkaisemme?

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Tarjous- ja yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöösi monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

Miksi Sitely meidän kumppaniksi?

Autamme yrityksiä, yksityisyrittäjiä ja yhdistyksiä tarjoamalla verkkosivut ja nettimyynnin työkalut kustannustehokkaasti. Meiltä saat nettisivut jatkuvalla ylläpidolla ja Google-mainonnan palvelut mutkattomasti kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Muita projektejamme

Olemme tehneet monia erilaisia asiakastoteutuksia. Tässä on niistä muutamia.
 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.