Skip to content

Asiakastarina:

Ekosiistiks

ekosiistiks-asiakascase
Ekosiistiks on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa kotisiivoukset, muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset ekologisesti, laadukkaasti sekä luotettavasti pääkaupunkiseudulla, sekä Hämeenlinnassa ja Lahden seudulla. Pitkän yrittäjätaustan omaavat yrittäjät halusivat uudelle yritykselle modernit verkkosivut, jotka kuvastavat heidän toimintansa ydintä: puhdasta kotimaista palvelua. Sitely suunnitteli aluksi yritykselle logon ja graafisen ilmeen. Nettisivujen toteutus toimii avaimet käteen periaatteella: Sitely rekisteröi halutun verkkotunnuksen ja tämän jälkeen lähdettiin valmistamaan verkkosivuja. Jatkuva ylläpitopalvelu helpottaa yrittäjän arkea ja varmistaa, että sivut pysyvät ajan tasalla.

Asiakas

Ekosiistiks

Tarve

Nettisivut ja yritysilme, ajanvarausjärjestelmä

palvelumme

Nettisivupaketti, Ajanvarausjärjestelmä, Yritysilme ja logo

Yrittäjän valinta

Kiireisille yrittäjille Sitelyn tarjoama yrittäjän nettisivupaketti on täydellinen valinta. Sivuston tuotanto onnistuu avaimet käteen -periaatteella. Alkuhaastattelussa käydään läpi tarpeet ja toiveet uudelle sivustolle, ja sivuston tuotannon aikana pääsee esittämään toivomuksia. Kuitenkaan ei itse tarvitse tehdä mitään, vaan aikaa säästyy omalle tekemiselle – vapaa-aika mukaan lukien. Jatkossa sivustojen päivitykset hoituvat Sitelyn puolesta, pieniä muutoksia ja lisäyksiä voi pyytää joka kuukausi.
siistiks-palveluhinnat

Yhteistyön kulmakivet

Mitä ratkaisemme?

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Tarjous- ja yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöösi monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

Miksi Sitely meidän kumppaniksi?

Autamme yrityksiä, yksityisyrittäjiä ja yhdistyksiä tarjoamalla verkkosivut ja nettimyynnin työkalut kustannustehokkaasti. Meiltä saat nettisivut jatkuvalla ylläpidolla ja Google-mainonnan palvelut mutkattomasti kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Muita projektejamme

Olemme tehneet monia erilaisia asiakastoteutuksia. Tässä on niistä muutamia.
 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.