BetterBrands Podcast
BetterBrands Podcast
Episode 3 – Secret ingredients of successful brands - that really make money!
/

At BetterBrand Podcast we want to simplify branding by bringing the stories from the most successful brand leaders as well as tips & tricks that you can immediately use in your business or career to build the brand that you deserve.

Podcastin sisällöstä tarkemmin

Menestyvillä brändeillä kuten Airbnb ja Nike on tietty tapa tehdä asioita, jotka vaikuttavat menestykseen ja se ei ole pelkkä iso mediabudjetti mainontaan.

Käymme tässä podcastissa esimerkkejä erilaisista brändeistä, jotka ovat käyttäneet erilaisia kasvutaktiikoita rakentaessaan menestystään. Samoja tekniikoita voi jokainen brändi hyödyntää, oli se sitten pieni tai suuri. Oikein tehtynä menestyksen esteenä ei ole mitään!

Jokaiseen jaksoomme kuuluu myös työkalu, jota hyödyntämällä voit viedä jakson opit käytäntöön. Linkki työkaluun löytyy sivu alaosasta.

Jakso kuuluu sarjaamme ”Menestyvä brändi seitsemässä päivässä” ja tämä jakso on kolmas osa. Voit tutustua sarjaan blogissamme täällä 👉.

Menestyvien brändien salainen resepti

Menestykseen vaaditaan kuitenkin tiettyjen asioiden tekemistä oikealla tavalla, jotta brändillä on kysyntää markkinassa.

Tässä muutama esimerkki reseptin ainesosista:;

  • Sisällöntuotanto ja sen jakeleminen oikein
  • Kompetenssin rakentaminen
  • Tuote- ja tai palvelubrändien rakentaminen

Sekä luonnollisesti on paljon muitakin elementtejä, jotka selviävät kuuntelemalla jakson. Mukavia kuunteluhetkiä!

bränditesti

Brändin missio ja visio

Brändin missio ja visio -työkalun avulla kiteytät yrityksen tai henkilön mission, vision ja arvot helposti yhdelle sivulle. Työkalun avulla annat suunnan brändillesi alle tunnissa.