WordPress-ylläpito ja kehitys

Tukea ja huolenpitoa kotisivuillesi

WordPress-ylläpitopalvelu säästää aikaasi kotisivujen päivittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten varmuuskopiointi ja päivitykset, ja voit käyttää aikasi muuhun. Palveluun kuuluu kaikki tarvittava kotisivujesi ylläpitoa varten.

Voit myös jättää Woocommerce-verkkokaupan ylläpidon samalla haltuumme.

wordpress ylläpito
WordPress ylläpito
Woocommerce ylläpito
Varmuuskopiointi
Päivitykset

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Sivuni eivät ole turvalliset

WordPress-sivustoja pitää päivittää viikoittain, jotta ne ovat tietoturvalliset jatkuvasti.

Sivustoni hidastelee

Hitaalla palvelimella, joka ei ole suunniteltu Wordressiä varten, kotisivut voivat hidastella asiakkaillesi.

Emme saa tukipalvelua suomeksi

Kotisivujen päivitys on välillä hankalaa ja vaatii apua ja hyvän tukipalvelun.

Ylläpito

WordPress ylläpito

WordPress-sivun tärkein asia on sen tietoturva. Paketoimme yhteen pakettiin kaiken tarvittavan kotisivujesi tietoturvaan ja päivittämiseen.

Sivustoa suojaa vahva SSL-sertifikaatti, palomuuri sekä suojattu yhteys. Päivitämme myös kaikki lisäosat sekä WordPressin coren.

yrityskuvaus

Nopeus

Kuin gepardi

Kotisivujen nopeus on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia hakukoneiden näkökulmasta. Wordressissä käytettävät lisäosat pitää yhteensovittaa keskenään, jotta nopeus on jatkuvasti hyvällä tasolla.

Testaamme lisäosat säännöllisesti, poistamme hitautta aiheuttavat tekijät ja parannamme sivustoa teknisesti.

Hosting

WordPress-huolenpito

WordPress ylläpitoomme kuuluu halutessasi hosting, eli palvelintila kotisivuillesi (ts. webhotelli). WordPressille suunniteltu ylläpito mahdollistaa sivuston toimivan nopeasti sekä löydettävyyden hakukoneista.Premium-pakettiimme kuuluu myös suosittu testiympäristö, jossa voit testailla uusia ominaisuuksia huoletta.

WordPressiä ja sen lisäosia pitää päivittää jatkuvasti, jotta sivusto ei altistu palvelunestohyökäyksille. Jos käytät esimerkiksi visuaalisia muokkaimia, kuten Elementor, WP Bakery, Divi, yms. varmistamme niiden yhteensopivuuden WordPress-versiosi kanssa.

Hinnoittelu

Valitse sopiva paketti tai kysy tarjous räätälöidystä toteutuksesta.

Ylläpito
29€/kk

 • WordPress dedikoitu ylläpito
 • SSL-sertifikaatti
 • Viikottaiset varmuuskopiot
 • Lisäosien testaus
 • Tietoturvapäivitykset
 • Suomenkielinen tukipalvelu
Suosituin

Tukipalvelu
47€/kk

 • Samat kuin Perus-paketissa
 • Dedikoitu palvelin
 • Pienet päivitykset
 • Woocommerce päivitykset

Täysi huolenpito
79€/kk

 • Testiympäristö
 • 1h/kk jatkokehitystä
 • Data Studio raportit
 • Premium tukipalvelu

Jutellaanko lisää tarpeistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 2 min
Sitely kehittää jatkuvasti Clinic Helenan verkkopalvelua perustuen analytiikkaan, hakutrendeihin ja asiakaspalautteisiin. Yhteistyötä ohjaakin data sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti räätälöidyn Data Studion avulla.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Voimme tarpeen vaatiessa siirtää nykyisen sivustosi palvelimillemme hostattavaksi.

Palveluun kuuluu valitsemasi paketin ominaisuudet.

Tukipalvelumme on auki ma-pe klo 8-17.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely sisällöntuottaminen

Google-mainonta

Lukuaika 6 min
Google-mainonta, eli hakusanamainonta (SEM) on tehokas tapa tavoittaa yrityksellesi oikeat kohderyhmät ja hankkia lisää asiakkaita verkosta. Google Ads -työkalujen käyttö voi tuntua hankalalta, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä sekä syväosaamista. Autamme yritystäsi saamaan lisää myyntiä netistä hakusanamainonnan avulla.
Sitely digitoimisto

Markkinointi palveluna

Lukuaika 5 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.