WordPress-verkkosivut

WordPress-sivustot, joita asiakkaasi rakastavat

WordPress on yksi maailman laajimmin käytetyistä sisällönhallintajärjestelmistä, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. WordPressin laajennusmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, kuten laajentaminen Woocommerce-verkkokaupaan, joka mahdollistaa digitaalisen kaupankäynnin.

wordpress ylläpito
wordpress yrityskäyttöön

Tehokas kokonaisuus

Suunniteltu yrityskäyttöön

Nopeat, turvalliset, integraatiot, hakukoneoptimointi ja joustavuus ovat tärkeitä yritysten verkkosivustoilla. Räätälöidyt WordPress-toteutuksemme on rakennettu vastaamaan näihin ja muihin vaativiin tarpeisiin. Pääset mukaan toteutukseen, testailemaan valmistuvaa sivustoa jo rakennusvaiheessa ja antamaan palautetta.

Ulkoasu ja käytettävyys

Design, joka luo parhaan ensivaikutelman

Ensivaikutelma luodaan vain kerran, siksi panostamme WordPress-sivustosi ulkoasusuunnitteluun sekä sisällön jäsentelyyn käyttäjiä ja hakukoneita varten. Näin verkkosivusi vierailijat ymmärtävät brändiviestisi välittömästi, ihastuvat sivustoosi ja valitsevat sen kilpailijan sijaan.

wordpress ylläpito

Huolenpito ja jatkokehitys

Sitelyltä täyden palvelun WordPress-sivustot

WordPressiin on kehitetty maailmanlaajuisesti kymmeniä tuhansia lisäosia, joista osa on hyviä ja osa tietoturvariskejä. Olemme rakentaneet oman tehokkaan tuotantotavan, supernopean ja hakukoneoptimoidun teeman, joka on tietoturvallinen. Saat kauttamme WordPressille dedikoidut huolenpito- ja jatkokehityspalvelut, jotta sivusto on tietoturvallinen ja kehittyy jatkuvasti.

Meiltä saat seuraavat WordPress-palvelut

WordPress-sivustot

Woocommerce-kaupat

Laskeutumissivut

Jutellaanko lisää WordPressistä?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä suoraan.

minka forsgren

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Keskimääräinen hinta WordPress-verkkosivustolle maksaa 5 000–30 000 euroa toteutuksen koon ja monimutkaisuuden mukaan.

Verkkosivuston toteutusaika menee sen projektin laajuuden mukaan, kuten rakennettavien integraatioiden, yms.. Yleensä WordPress-projektien vaihtelee kestää 1–3:n kuukauden välillä.

Tottakai! Autamme asiakkaitemme siirtymään eri sisällönhallintajärjestelmien välillä usein, kuten Joomla, Drupal, Contentful, yms. WordPress-asiantuntijamme hoitavat sisällön siirtämisen, mukautettujen viestityyppien, taksonomioiden, käyttäjien tiedon siirron sekä kolmansien osapuolien integraatiot, kuten CRM, ERP tai vastaavat.

Käytämme toteutuksissamme Kadence- ja Astra-teemoja. Olemme rakentaneet näiden teemojen päälle omat kustomoinnit, joilla teemoista saadaan asiakkaillemme kaikki irti, kuten SEO-hyödyt.