Videotuotanto

Videot, jotka luovat elämyksiä

Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.

Saat kauttamme erottuvat videot ammattilaisen tekemänä, jolla brändisi tunnettuus kasvaa ja asiakkaasi muistavat yrityksesi esim. kilpailutustilanteessa.

videotuotanto
Yritysvideot
Striimaus
Editointi
Somevideot

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ei aikaa tuottaa videoita

Laadukkaiden videoiden tuottamiseen menee paljon aikaa kuvauksesta editoimiseen.

En osaa käsikirjoittaa

Käsikirjoituksen tekeminen yritysvideoille on tärkeää, jotta tarina kerrotaaan oikein.

Videoiden tuotanto on kallista

Hankitut videot ovat olleet kalliita tuottaa ja jaella eri kanavissa.

Striimaus

Tilaisuus tulossa?

Onko tulossa tapahtuma, jonka haluaisit taltioida? Ei hätää. Saat kauttamme tarvittavat striimauspalvelut, joka voidaan jakaa suoraan esim. Youtubeen tai Facebookiin. Videot taltioidaan ja editoidaan laadukkaiksi lopputuloksiksi, jotta voit käyttää niitä myöhemmin. Aloitetaanko striimaus?

Ajanvarausjärjestelmä

Editointi

Laadukkaat videot

Onko sinulla kuvattua materiaalia, jota haluaisit käyttää markkinoinnissa? Raakamateriaalin muuttaminen Hollywood-tasoiseksi tarvitsee asiantuntijaa, jotta lopputulos on näyttävä. Editoimme, kuvitamme ja leikkaamme videosi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yritysvideot

Someen ja verkkosivuille

Lights, camera, action! Yritysvideot on oiva tapa saada brändillesi nostetta. Saat kauttamme yritysvideot someen, verkkosivuille, myyntiesityksiin, yms., oli ne sitten selitysvideoita, animointeja tai näyteltyjä kokonaisuuksia.

yrityskuvaus

Näin hommat etenevät

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimita vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Lyhyiden somevideoiden toteutus alkaa 399€:sta. Kysy lisää ja katsotaan budjettiisi sopiva kokonaisuus, oli kyse somevideosta tai isommasta toteutuksesta.

Videot kuvataan haluamassasi paikassa, joka voi olla esim. toimisto, ranta tai vaikkapa metsä. Tuomme tarvittavat kuvaustarvikkeet kohteeseen.

Videon tuottamisen kesto vaihtelee viikosta kuukauteen. Mitä enemmän on kuvattavaa, kirjoitettavaa tai editoimista, vaatii se luonnollisesti enemmän aikaa.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely brändi

Brändäys

Lukuaika 6 min
Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla pyritään luomaan asiakkaille tietynlainen mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun, taktisten toimenpiteiden sekä viraalien tapahtumien summa. Brändäyksessä luodaan merkitys.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.