Verkkosivut

Verkkosivustot, joilla hankit lisää asiakkaita

Suunnittelemme moderneja ja teknisesti fiksuja verkkosivuja yrityksille ja yhdistyksille. Yhdistämme saumattomasti visuaalisen ilmeen sekä hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka kasvattavat myyntiä ja vakuuttavat asiakkaasi.

Verkkosivut yrityksille

Verkkosivu-uudistukset

Tarvitsetko uudet verkkosivut?

Sitelyn verkkosivut on paketoitu juuri sinua varten, saat parhaimman teknologian ja mainostoimistotasoisen ulkoasun kotisivuillesi. Enää ei tarvitse tilata domaineja, webhotelleja, yms. erikseen, vaan saat kaiken samassa paketissa ja vieläpä edullisesti.

Voit helposti päivittää itse kotisivujasi tai säästää oman aikasi liiketoiminnan kehittämiseen. Valitsemme juuri yrityksellesi sopivan julkaisujärjestelmän, oli se sitten Hubspot tai WordPress.

Hakukonelöydettävyys

Löydy hakukoneista

Jotta verkkosivut löytyvät Googlesta ja asiakkaiden hakujen perusteella, pitää verkkosivujen olla hakukoneoptimoidut. Sitelyn verkkosivut optimoidaan aina hakukoneita varten teknisesti ja sisällöllisesti, jotta Googlen hakurobotti ymmärtää sisältösi oikein. Näin asiakkaasi löytävät nettisivusi ja myynti voi alkaa.

Autamme sisältösi nousemaan Googlessa ja tukemaan myyntiäsi verkosssa.

Moikka!? Olisi kiva jutella lisää

Voit laita meille viestiä tai ottaa yhteyttä suoraan alla olevalla lomakkeella.

minka forsgren

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Näin toteutamme verkkosivustoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Verkkosivuston toteutuksen hinta riippuu vaatimusmäärittelyistä sekä valitsemistasi ominaisuuksista. Tyypillisen verkkosivuston hinta vaihtelee 3000 – 20 000 euron välillä.

Uuden verkkosivuston toteutusprojektin kesto on tyypillisesti yhdestä kahteen kuukautta. Kesto vaihtelee toteutuksen monimutkaisuuden mukaan.

Mitä enemmän olet mukana verkkosivuston toteutuksessa, sitä nopeammin saamme projektin toteutettua. Oma osallistuminen yleensä myös vähentää projektin kokonaiskustannuksia, esim. sisällöntuotannon osalta.

Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta. Yleensä käytämme toteutuksissa vain suosituimpia sisällönhallintajärjestelmiä, kuten WordPress tai Hubspot CMS, jotta niitä myös jatkokehitetään ja ne ovat tietoturvallisia myös jatkossa. Paras vaihtoehto löytyy alustoja testaamalla, jossa voimme auttaa tai demota eri alustoja.

Määrittelyvaiheessa tarkennetaan toteutuksen rajaukset, josta palvelun sisältö muodostuu. Projekti voi olla esim. Avaimet käteen toteutettu verkkosivusto, jossa teemme kaiken suunnittelusta koodaukseen tai vain verkkosivuston ulkoasusuunnittelu.

Tutustu myös näihin palveluihin