Verkkosivut

Verkkosivusto, joka erottuu massasta ja joilla hankit lisää asiakkaita

Suunnittelemme moderneja ja teknisesti fiksuja verkkosivuja yrityksille ja yhdistyksille. Yhdistämme saumattomasti visuaalisen ilmeen sekä hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka kasvattavat myyntiä ja vakuuttavat asiakkaasi.

Verkkosivut yrityksille
Uudet verkkosivustot
Verkkosivuston uudistus
Jatkuva huolenpito ja kehitys

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Verkkosivusto on vanhentunut

Aika on jo ajanut ohi nykyisistä verkkosivuista eivätkä ne enää vastaa tätä päivää.

Nykyiset verkkosivut eivät tuota myyntiä

Nykysivusto ei tue liiketoiminnan tarpeita riittävästi eikä tuo myyntiä halutulla tavalla.

Asiakkaat eivät löydä tietoa helposti

Hyvät verkkosivut on suunniteltu ennen kaikkea käyttäjien tarpeita ajatellen.

Avaimet käteen

Teknologia ja brändi

Sitelyn verkkosivut on paketoitu juuri sinua varten, saat parhaimman teknologian ja mainostoimistotasoisen ulkoasun kotisivuillesi. Enää ei tarvitse tilata domaineja, webhotelleja, yms. erikseen, vaan saat kaiken samassa paketissa ja vieläpä edullisesti. Voit helposti päivittää itse kotisivujasi tai säästää oman aikasi liiketoiminnan kehittämiseen. 

Hakukonenäkyvyys

Löydy Googlesta

Jotta verkkosivut löytyvät Googlesta, pitää sen olla hakukoneoptimoitu. Sitelyn verkkosivut optimoidaan aina hakukoneita varten teknisesti ja sisällöllisesti, jotta Googlen hakurobotti ymmärtää sisältösi oikein. Näin asiakkaasi löytävät nettisivusi ja myynti voi alkaa.

Verkkomyynti

Myynnin kasvu

Sitelyn verkkosivustot sisältävät kaikki tarvitsemasi ominaisuudet verkkomyyntiin. Esimerkiksi liidilomakkeella otat talteen kaikki yhteydenotot, näin et menetä kauppaa kilpailijalle. Verkkosivuillasi olevalla chatillä asiakkaasi tavoittavat yrityksesi, milloin heille sopii.

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 2 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Näin verkkosivusto projektisi etenee

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Verkkosivuston toteutuksen hinta riippuu vaatimusmäärittelyistä sekä valitsemistasi ominaisuuksista. Tyypillisen verkkosivuston hinta vaihtelee 3000 – 20 000 euron välillä.

Uuden verkkosivuston toteutusprojektin kesto on tyypillisesti yhdestä kahteen kuukautta. Kesto vaihtelee toteutuksen monimutkaisuuden mukaan.

Mitä enemmän olet mukana verkkosivuston toteutuksessa, sitä nopeammin saamme projektin toteutettua. Oma osallistuminen yleensä myös vähentää projektin kokonaiskustannuksia, esim. sisällöntuotannon osalta.

Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta. Yleensä käytämme toteutuksissa vain suosituimpia sisällönhallintajärjestelmiä, kuten WordPress tai Hubspot CMS, jotta niitä myös jatkokehitetään ja ne ovat tietoturvallisia myös jatkossa. Paras vaihtoehto löytyy alustoja testaamalla, jossa voimme auttaa tai demota eri alustoja.

Määrittelyvaiheessa tarkennetaan toteutuksen rajaukset, josta palvelun sisältö muodostuu. Projekti voi olla esim. Avaimet käteen toteutettu verkkosivusto, jossa teemme kaiken suunnittelusta koodaukseen tai vain verkkosivuston ulkoasusuunnittelu.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely digitoimisto

Markkinointi palveluna

Lukuaika 5 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.
Sitely tuki

Ajanvarausjärjestelmä

Lukuaika 5 min
Sitelyn ajanvaraustyökalulla tarjoat asiakkaillesi helpon vaihtoehdon varata palvelu tai aika ilman turhia soitteluja. Asiakkaasi näkevät vapaat ajat voivat varata ajan milloin vain ja missä tahansa.