Verkkosivujen jatkokehitys

Tehokasta jatkokehitystä sivustollesi

Verkkopalvelut vaativat jatkuvaa päivitystä, tietoturvaparannuksia sekä hiomista, jotta se ei happane. Jatkokehitys mahdollistaa verkkosivuston kehittämisen julkaisuvaiheen jälkeen, jotta esim. alkuinvestointi ei ole liian suuri verkkosivustossa.

Jatkokehitys voi sisältää teknisiä ominaisuuksia, sisältöä tai bugien korjausta, siksi kokonaisuus räätälöidään tarpeen mukaan aina.

verkkosivujen jatkokehitys
Jatkokehitys
Uudet ominaisuudet ja lisäosat
Sisällöntuotanto
Hakukoneoptimointi

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Teknistä velkaa

Nykyisillä sivuillamme on tekemättömiä ominaisuuksia ja bugeja.

Kaikki ominaisuudet ei ole käytössä

Käytämme vain muutamaa ominaisuutta nykyisiltä verkkosivuiltamme.

Sisältöä puuttuu

Sisällöntuotanto on jäänyt kiireiden jalkoihin ja osa sisällöstä ei ole verkkosivuillamme.

Tekninen velka

Bugien liiskausta

Monesti verkkosivusto- ja palveluiden uudistamisessa jätetään kulmia viilaamatta tai pienet bugit jätetään kiireen takia palveluun. Tätä kutsutaan tekniseksi velkaksi. Teknisen velan kuittaaminen kannattaa, koska bugit vaikuttavat negatiivisesti brändimielikuvaan ja heikentävät asiakaskokemusta.

Käymme läpi verkkosivusi ja arvioimme, miten pahimmat bugit saadaan liiskattua.

Uudet ominaisuudet

Turvallisuutta ja ylläpitoa

Onko sivustosi julkaistu, mutta vaatimusmäärittelyvaiheessa päätitte jättää osan ominaisuuksista tekemättä? Tyypillisesti teknisen velan lisäksi monesti lisäominaisuudet, kuten dynaamiset sisällöt, animaatiot, kirjautumispalvelut ja jatkuva hakukoneoptimointi jäävät seuraaviin kehitysvaiheisiin. Jatkuva kehittäminen on järkevää, koska sen avulla asiakkaasi palaavat verkkosivuille takaisin ja sitoutuvat brändiin.

Jatkokehitys mahdollistaa nopeamman takaisinmaksuajan. Määrittelemme yhdessä sopivan jatkokehitysputken ja parannamme sivustoasi jatkuvasti, oli se sitten uusien ominaisuuksien tekemistä tai hakukoneoptimointia.

Turvallista matkaa

Huolenpito

Tarvitsetko apua verkkosivuston tai verkkokaupan kanssa? Suosittu huolenpitopalvelumme auttaa. 

Huolenpito käsittää suomenkielisen tukipalvelun, joka kuuluu ylläpito ja jatkokehityspalveluihin. Saat samalla myös suositun digiliiketoiminnan konsultoinnin, jossa voit kysyä apua meiltä esim. palveluiden hinnoitteluun, suunnitteluun, yms.

Jutellaanko lisää tarpeistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Hyvä asiakaskokemus vaatii laadukkaan brändin sekä näyttävän verkkopalvelun. Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi, jotta asiakkaasi haluavat palata aina uudestaan palveluidesi pariin, oli se sitten kerran vuodessa tai päivittäin. Verkkopalvelustasi pidetään hyvää huolta ja se on aina turvallinen käyttää ja kehittyy jatkuvasti.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Varmistamme ensin, että verkkosivuillasi ei ole teknistä velkaa, jotka pitää hoitaa ensin pois. Seuraavaksi teemme kanssanne kehityslistan asioista, joille annamme työmäärät ja aikataulun. Tämän jälkeen aloitamme toteutuksen sovitusti.

Jatkokehitys voidaan tehdä kiinteällä summalla per kuukausi, jossa tehdään sovitut työt tai sitten toteutamme jatkokehityksen tuntihinnoittelulla.

Palavereja pidetään tyypillisesti viikoittain tai kuukausittain, jossa seurataan edistystä ja sovitaan jatkosta.

Käytämme projektinhallintaan läpinäkyvää ClickUp-työkalua

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
wordpress ylläpito

WordPress-ylläpito ja kehitys

Lukuaika 4 min
WordPress-ylläpitopalvelu säästää aikaasi kotisivujen päivittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten varmuuskopiointi ja päivitykset, ja voit käyttää aikasi muuhun. Palveluun kuuluu kaikki tarvittava kotisivujesi ylläpitoa varten.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.