Verkkokaupat

Verkkokauppa, jolla kasvatat myyntiäsi

Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.

wordpress ylläpito

Tarpeidesi mukaan

Täysin räätälöity kokonaisuus tai valmis paketti

Koska jokainen bisnes on erilainen, on toteuttamamme verkkokaupatkin. Oli kyseessä verkkokaupan uudistaminen tai täysin uusi verkkokauppa. Sitelyn toteutuksissa on kaikki ominaisuudet, mitä tarvitset verkkomyyntiin ja mikä parasta, teemme sen kokonaan puolestasi – säästä aikaasi ja nauti tuloksista. Voit myös itse osallistua projektiin ja säästää kustannuksia!

Verkkokaupan hinta on vain murto-osa, siitä mitä maksaisit muualta ostetusta verkkokaupasta ja sen lisäominaisuuksista.

Brändisi tarina huipputeknologialla

Rakenna kilpailuetua

Verkkokaupan pitää erottua joukosta ja kertoa tarinasi oikein, jotta asiakkaasi palaavat sinne. Ratkaisimme tämän haasteen tekemällä superkevyen teknisen verkkokauppa-alustan sekä sisältökonseptin, jolla erotut joukosta.

Ratkaisumme on rakennettu Woocommerce-alustan päälle, joka on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Ja mikä parasta voit myös itse jatkokehittää sitä tai tehdä kanssamme.

Moikka!? Olisi kiva jutella lisää

Voit laita meille viestiä tai ottaa yhteyttä suoraan alla olevalla lomakkeella.

minka forsgren

Minka Forsgren

New Sales Manager

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki
quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Verkkokaupan hinta alkaa 2000 eurosta. Räätälöidyn kaupan hinta vaihtelee 5000 – 20 000 euron välillä. Hintaan vaikuttaa valitut ominaisuudet ja mm. integraatiot.

Verkkokaupan toteutus kestää tyyppilisesti n. kaksi kuukautta. Keston pituuteen vaikuttaa se, miten jaamme projektin toteutuksen sprintteihin.

Osallistua projektiin ja kertoa toiveistasi. Aloitamme projektin yhteisellä tarvekartoitus- ja määrittelypalaverilla ja sovimme roolijaon tarkemmin.

Verkkokauppatoteutuksen laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita avaimet käteen -mallin tai sellaisen, jossa tuotat itse sisällöt. Ole yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus verkkokaupallesi.

Verkkokauppa-ratkaisumme pullistelee myynnin työkaluja, jolla mahdollistat kaiken digitaaliseen kaupankäyntiin. Uusille asiakkaille voit tarjota alennuskoodeja ja kuponkeja konversion parantamiseen. Nykyisille asiakkaille voit tarjota nopeampaa toimitusta sekä lyhyempiä käsittelyaikoja. Tässä muutamia myynnin työkaluja:

  • Suomalaiset ja muut stardardoidut maksutavat
  • Myyntiraportointi
  • Ostofunnelin muokkaaminen
  • Hylätyn ostoskorin muistutus
  • Kanta-asiakasohjelmat
  • Kumppanuusmarkkinointi -lisäosat

Tuoreimmat blogimme