Valokuvaus

Brändisi näköisiä valokuvia, jotka erottuvat massasta

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, etenkin jos kuva on erottuva ja hyvin käsitelty. Etenkin sosiaalisessa mediassa on tärkeää algoritmien kannalta käyttää säännönmukaisia kuvia. Saat kauttamme niin somekuvat kuin henkilöstön valokuvat – kaiken jolla brändisi kehittyy.

Tuotamme myös laadukkaita yritysvideoita, joilla mahdollistat brändisi tunnettuuden kehittymisen. 

yrityskuvaus
Yrityskuvaus
Henkilökuvaus
Markkinointikuvat
Kohde- ja tapahtumakuvaus

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Nykyiset kuvat eivät erotu joukosta

Jotta brändisi on kiinnostava, pitää kuvamaailman olla myös persoonallinen.

Yrityskuvat eivät ole säännönmukaisia

Verkkosivuilla, somessa, esitteissä, yms. säännönmukaisilla kuvilla luodaan laadukas kuva yritykestäsi.

Ei ole aikaa ottaa valokuvia

Kuvien ottaminen ja editoiminen on aikaa vievää, johon kannattaa panostaa.

Houkuttelevuus

Brändisi mukainen

Valokuvien tarkoituksena on toimia osana tarinankerrontaa ja antaa sisällölle syvempää merkitystä. Hyvin otetut valokuvat tuovat brändille visualisuutta ja säännönmukaisuutta.

Kuvat voidaan myös kasata kuvapankkiin, josta kuvat ovat aina saatavilla nopeasti esim. Nettisivuja tai somea varten.

Ajanvarausjärjestelmä

Säännöllisyys

Toistoa, toistoa, toistoa

Tasalaatuisuus on valokuvauksessa ja editoinnissa tärkeä osassa, jotta brändisi edustaa oikeita asioita. Säännönmukaisesti otetuilla ja editoiduilla kuvilla asiakkaasi tunnistavat brändisi ja muistavat palvelusi.

Kuvat tukevat verkkomyyntiä, digimarkkinointia ja rekrytointia. Sosiaalisen median algoritmit suosivat myös mm. samantyyppisesti editoituja kuvia ja näyttävät niitä useammin kohderyhmillesi.

Avaimet käteen

Kuvat yrityksellesi

Valokuvaukseen ja editointiin voi tuhrautua paljon aikaa, jota monesti arjessa ei ole. Saat kauttamme tarvitsemasi yrityskuvat, olivat ne sitten somea tai verkkosivuja varten editoituna ja valmiina käyttöön. Kuvat voidaan kasata pilvipohjaiseen kuvapankkiin, josta saat ne nopeasti.

Valokuvauksen hinnat alkavat 399€:sta. Kysy lisää!

Näin hommat etenevät

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimita vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 3 min
Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Yhteistyötä on jatkuvaa ja sitä ohjaa data räätälöidyn Data Studion avulla sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Valokuvauksen hinnat alkavat 399€:sta. Kuvaukset voidaan tehdä kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna, esim. Tuotekuvien osalta.

Saat kauttamme kaikki yrityskuvaukseen liittyvät kuvauspalvelut, kuten henkilökuvat, kohdekuvat, somekuvat, kuvituskuvat ja nettisivukuvat.

Kyllä. Käsittelemme aina kaikki kuvat, jotta ne ovat säännönmukaisia ja erottuvia.

Tutustu myös näihin palveluihin

Sitely sisällöntuottaminen

Facebook-mainonta

Lukuaika 6 min
Facebook- ja somemainonnan avulla voidaan kohdistaa mainokset juuri oikealle kohderyhmälle. Sosiaalisen median markkinoinnin tarkoituksena on kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä tarjota relevantteja palveluita ja tuotteita potentiaalisille asiakkaille.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.
Sitely videotuotanto

Videotuotanto

Lukuaika 4 min
Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.