Strategiapalvelut

Strategia, jolla määrität oikean suunnan

Strategia on olennainen osa yrityksen liiketoimintaa, joka määrittää suunnan ja tavoitteet. Hyvin suunnitellusta strategiasta saadaan luotua pitkän- ja lyhyen aikavälin tavoitteet, erottautumiskeinot, vahvuudet ja KPI’t. Valmistuneesta strategiasta johdetaan siihen sopivat taktiikat, keinot sekä suunnitelma, esim. markkinointia varten, jotta tavotteisiin päästään.

Saat kauttamme valmiiksi pureskellut strategiapalvelut, jolla määrität oikean suunnan yrityksellesi, oli se sitten kasvua, kansainvälistymistä tai markkinointia.

strategiapalvelut
Markkinointistrategia
Kasvustrategia
Visiointi
Kilpailuedut
Viestikärjet

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Vanhentunut strategia

Emme ole kerenneet päivittämään yrityksen strategiaa ja markkinatilannetta.

Ei kasvutavotteita

Teemme jatkuvasti töitä liiketoiminnan ylläpitämiseksi, mutta kasvusuunnitelma puuttuu.

Suunnitelma puuttuu

Kunnon suunnitelma strategian jalkauttamisesta puuttuu.

Uudistuminen

Uusi suunta

Onko yritykselläsi vierähtynyt tovi strategian päivityksestä? Onko markkinahäiriköt vieneet osan markkinaosuudesta? Strategian tarkoituksena oli se sitten markkinointia, kasvua, tms. On löytää omat vahvuudet, luoda niistä kilpailuetua ja laatia suunnitelma.

Fasilitoimme ja käännämme ideat konkreettiseksi strategiaksi, josta johdetaan operatiivisen tason suunnitelma.

Tavoitteet

Mittaus

Strategiatyö ilman tavoitteita on kuin talo ilman perustuksia. Laadullisilla ja määrällisillä tavoitteilla varmistetaan strategian toteutuminen. Tavoitteille asetetaan KPI’t (key performance indicators) ja taso, joka kertoo onnistumisesta. Määritämme yrityksellesi sopivat KPI’t ja niiden toteutumisen seurantaa varten saat reaaliaikaisen dashboardin.

Suunnitelma

Kasvusuunnitelma

Jotta strategia toteutuu, vaatii se mittauksen lisäksi operatiivisen tason suunnitelman. Operatiivisessa suunnitelmassa määritetään esim. Seuraaville kuudelle kuukaudelle konkreettiset toimenpiteet. Toimenpiteitä voi olla myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä,  rekrytoinissa, yms. Jokaisella aktiviteetille asetetaan päivämäärä, jotta strategian toteutumista voidaan seurata.

Olemme laatineet valmiin konseptin strategiatyötä varten, jotta voit nauttia tuloksista. Palvelun hinta alk. 1080€.

Näin yhteistyö etenee

Jutellaanko lisää tarpeistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimita vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Strategiaa tarvitaan yrityksen suunnan sekä kilpailukyvyn määrittämiselle, oli sitten kyseessä markkinointistrategia tai tuotekehityksen strategia. 

Kyllä. Markkinointistrategialla varmistetaan yrityksen erottua harmaasta massasta ja sopivam kohderyhmän löytäminen growth hacking -tyyppisesti.

Hyvät KPI’t valitaan yrityksellesi ja liiketoiminnallesi sopiviksi, jotka kuvastavat tavoitteitasi. KPI’ta voi olla lyhyelle tai pitkälle tähtäimelle laadullisena tai määrällisenä. Esimerkiksi asiakaspoistuma %(churn rate) voi olla hyvä yrityksellesi.

Strategiapalvelumme hinnat alkavat 1080€:ta, johon kuuluu taustatyötä, workshopin fasilitointia sekä dokumentointia. Palvelumma räätälöidään aina tarpeidesi mukaan budjettiisi sopivaksi.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.
Sitely videotuotanto

Videotuotanto

Lukuaika 4 min
Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.