Sisällöntuotanto

Sisältöä, jolla erotut joukosta

Sisältö on kaiken A ja O, kun halutaan kasvattaa liiketoimintaa tai brändiä. Laadukkaalla sisällöllä sitoutat asiakkaasi ja luot Wau-kokemuksia. Sisällöntuotanto voi olla blogeja, artikkeleita, esityksiä, infograafeja, yms. jota asiakkaasi kuluttavat eri medioissa.

Valjasta sisällöntuotanto jo tänään yrityksesi myyntiin ja markkinointiin.

sisällöntuotanto
Sisällöntuotanto
Copywriting
Hakukoneoptimoitu sisältö
Brändisisällöt

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ei ole aikaa tuottaa sisältöä

Sisällöntuotanto jää muiden asioiden jalkoihin ja suunnitelmat on toteuttamatta.

Sisältö ei löydy hakukoneista

Sisällöt verkkosivustolla eivät ole hakukoneoptimoituja ja potentiaaliset asiakkaat eivät löydä kotisivujani.

Tarinankerronta puuttuu

Punainen lanka puuttuu sisällöistä ja yrityksen tarinaa ei ole kerrottu ollenkaan.

Myynnin kasvu

Myynnillistä sisältöä

Myynnillinen sisältö tuottaa laadukkaita liidejä yrityksellesi ja helpottaa myyntityötä. Mynnillisen sisällön tuottamisessa käyteään paljon kielikuvia sekä kuvitusta tukemaan kerrottavaa tarinaa tai pitchiä.

Tuotamme yrityksellesi kaupallisesti laadukkaat sisällöt kasvattamaan myyntiäsi. Kysy lisää!

Hakukoneoptimointi

Sisältöä hakukoneille

Kun sisältöä tuotetaan verkkosivustolle, pitää siinä huomioida hakukoneet, jotta sisältö indeksoituu mm. Googleen mahdollisimman korkealle.

Voimme muuttaa nykyiset sisältösi hakukoneystävälliseksi tai tuottaa esim. kuukausittain hakukoneoptimoitua sisältöä. Kysy lisää!

Storytelling

Tarinankerrontaa

Tarinankerronnan avulla voidaan luoda vahvoja mielikuvia, jotka sitouttavat brändiisi. Tarinassa otetaan huomioon aina yrityksesi tapa puhutella, kohderyhmä sekä tavoitteet sisällölle.

Tarinat voidaan kertoa verkkosivuilla, somessa tai vaikkapa tienvarsimainoksissa sarjana. Paras tarina kerrotaan pitkäjänteisesti ja samalla tyylillä.

facebook-mainonta

Näin hommat etenevät

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Sisällöntuotanto voidaan hinnoitella per sisältö tai jatkuvana palveluna. Yhden sisällön hinta riippuu tuotettavan sisällön monimutkaisuudesta, taustatutkimuksesta sekä pituudesta. Esim. yksi blogipostaus on n. 300-500€.

Onko nettisivusi valjastettu myyntikoneeksi? Jos on, niin suosittelemme ainakin kahden uuden sisällön tuottamista kuukaudessa, jotta hakukonenäkyvyytesi paranee ja sisältöä voi jakaa somessa.

Myynnillinen sisältö on muodoltaan sellaista, joka puhuttelee lukijaa ja vastaa tämän tarpeisiin. Sisällössä on tarpeeksi kuvitusta sekä esim. esimerkkejä muista asiakkaista. Vinkit ja oppaat ovat hyviä liidimateriaaleja, jotka ovat suosittuja tuottaa.

Tarinankerronnalla tarkoitetaan sisältöä, joka on kertoo puhuttelee tarinamaisesti lukijoitaan esim. sarjana tietyn teeman ympäriltä.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
wordpress ylläpito

WordPress-ylläpito ja kehitys

Lukuaika 4 min
WordPress-ylläpitopalvelu säästää aikaasi kotisivujen päivittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten varmuuskopiointi ja päivitykset, ja voit käyttää aikasi muuhun. Palveluun kuuluu kaikki tarvittava kotisivujesi ylläpitoa varten.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.