Räätälöidyt verkkopalvelut

Näyttäviä palveluita, joilla sitoutat asiakkaasi

Onko sinulla ajatus verkkokaupalvelusta tai sovelluksesta, mutta ei osaajaa? Räätälöidyillä verkkosovelluksilla tarjoat asiakkaillesi täysin uniikin verkkokokemuksen, kuten vaikka pelin, verkkohuutokaupan, monikauppiasympäristön. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi palvelun nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Miksi räätälöity ratkaisu?

Luo uniikkeja asiakaskokemuksia

Räätälöidyt verkkopalvelut, olivat ne sitten pelejä, huutokauppoja, tms. tarvitsevat aina näyttävän brändin sekä toimivan teknologian. Palveluissamme yhdistämme brändin ja teknologian, jotta saat kaiken koko palvelun helposti yhdessä paketissa. Ilman toista toteutuksesta tulee katkonainen.

Jokainen toteutus on uniikki sovellus, joka voidaan tehdä Amazoniin, Herokuun, Google Cloudiin tai vaikkapa WordPressiin.

Kustannustehokas

Budjettiisi sopiva

Verkkopalvelu tai räätöidyn sovelluksen kustannus rakennetaan, niin että sen ominaisuudet vastaavat budjettiasi. Tärkeimmät toiminnallisuudet tehdään ensin ja vähemmän tärkeät tehdään esim. Jatkokehityksenä sprinteissä.

Toteutus voi olla vaikkapa verkkohuutokauppa, joka rakennetaan ensin asiakkaiden käyttöön perusominaisuuksilla ja palvelun suosion kasvaessa sitä kehitetään lisää.

Konsultointi

Ajatusten jatkojalostaminen

Monesti digitaalisten palveluiden toteutukset lähtevät liikkeelle ajatuksesta tai tarpeesta. Autamme jatkojalostamaan idean projektiksi. Palveluumme kuuluu maksuton digiliketoiminnan konsultointi, jossa käytetään mm. Palvelumuotoilua ja strategista suunnittelua ajatuksen kristallisoimiseksi.

Näin toteutus etenee

Moikka!? Olisi kiva jutella lisää

Voit laita meille viestiä tai ottaa yhteyttä suoraan alla olevalla lomakkeella.

minka forsgren

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Projektien hinnat vaihtelevat 2000-20000 euron välillä. Toteutus riippuu projektin koosta.

Projektien kestot vaihtelevat toteutettavan palvelun monimutkaisuudesta. Nopeimmillaan prototyyppi voidaan toteuttaa viikossa.

Tärkein vaihe projektissa on sen määrittelyvaihe, jonka tarkoituksena on rajata toteutuksen laajuus(scope). Kun laajuus on selvillä luodaan projektisuunnitelma ja vaiheistus, jossa osallistut mm. viikkopalavereihin ja workshoppeihin.

Kyllä. Voimme auttaa sinua suunnitelman tekemisessä ja mm. markkinointisuunnitelman ja aktiviteettien toteutuksessa eri kanavissa.

Tutustu myös näihin palveluihin