Digitaaliset palvelut

Räätälöidyillä verkkosovelluksilla asiakaskokemus kasvuun

Onko sinulla ajatus verkkokaupalvelusta tai sovelluksesta, mutta ei osaajaa? Räätälöidyillä verkkosovelluksilla tarjoat asiakkaillesi täysin uniikin verkkokokemuksen, kuten vaikka pelin, verkkohuutokaupan, monikauppiasympäristön. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi projektin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Digitaaliset alustat
Sovelluskehitys
Pilvipalvelut
Verkkosovellukset

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ei osaamista tehdä ratkaisua

Räätälöidyt verkkopalvelut vaativat usein monimutkaista osaamista aina koodauksesta palvelimien konfigurointiin, jota ei ole yrityksen sisällä. Saat osaamisemme käyttöösi.

Liian kalliit kustannukset

Esim. sovelluksen toteuttaminen alusta alkaen voi kustantaa helposti yli 30 000€. Autamme suunnittelemaan sopivan kokonaisuuden, joka on kustannustehokas.

Ajatuksen jatkojalostaminen puuttuu

Sparrailu auttaa jalostamaan ideaa sovelluksesta, verkkopalvelusta, tms. Autamme palvelumuotoilun, kuten design thinking -viitekehyksen avulla jalostamaan ideasi konseptiksi.

Avaimet käteen

Kaikki samassa paketissa

Räätälöidyt verkkopalvelut, olivat ne sitten pelejä, huutokauppoja, tms. tarvitsevat aina näyttävän brändin sekä toimivan teknologian. Palveluissamme yhdistämme brändin ja teknologian, jotta saat kaiken tarvittavat yhdessä paketissa. Ilman toista toteutuksesta tulee katkonainen. Jokainen toteutus on uniikki räätälöity sovellus, joka voidaan tehdä Amazoniin, Herokuun, Google Cloudiin tai vaikkapa WordPressiin. Toteutus on avaimet käteen – tehdään ideastasi totta!

Kustannustehokas

Budjettiisi sopiva

Verkkopalvelu tai räätöidyn sovelluksen kustannus rakennetaan, niin että sen ominaisuudet vastaavat budjettiasi. Tärkeimmät toiminnallisuudet tehdään ensin ja vähemmän tärkeät tehdään esim. Jatkokehityksenä sprinteissä.

Toteutus voi olla vaikkapa verkkohuutokauppa, joka rakennetaan ensin asiakkaiden käyttöön perusominaisuuksilla ja palvelun suosion kasvaessa sitä kehitetään lisää.

Konsultointi

Ajatusten jatkojalostaminen

Monesti digitaalisten palveluiden toteutukset lähtevät liikkeelle ajatuksesta tai tarpeesta. Autamme jatkojalostamaan idean projektiksi. Palveluumme kuuluu maksuton digiliketoiminnan konsultointi, jossa käytetään mm. Palvelumuotoilua ja strategista suunnittelua ajatuksen kristallisoimiseksi.

Näin hommat etenevät

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin palveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.. 

Kokemuksemme  ja asiakkaamme puhuvat puolestamme.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 2 min
Sitely kehittää jatkuvasti Clinic Helenan verkkopalvelua perustuen analytiikkaan, hakutrendeihin ja asiakaspalautteisiin. Yhteistyötä ohjaakin data sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti räätälöidyn Data Studion avulla.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Projektien hinnat vaihtelevat 2000-20000 euron välillä. Toteutus riippuu projektin koosta.

Projektien kestot vaihtelevat toteutettavan palvelun monimutkaisuudesta. Nopeimmillaan prototyyppi voidaan toteuttaa viikossa.

Tärkein vaihe projektissa on sen määrittelyvaihe, jonka tarkoituksena on rajata toteutuksen laajuus(scope). Kun laajuus on selvillä luodaan projektisuunnitelma ja vaiheistus, jossa osallistut mm. viikkopalavereihin ja workshoppeihin.

Kyllä. Voimme auttaa sinua suunnitelman tekemisessä ja mm. markkinointisuunnitelman ja aktiviteettien toteutuksessa eri kanavissa.

Tutustu myös näihin palveluihin

Sitely verkkosivut

Verkkosivut

Lukuaika 5 min
Suunnittelemme moderneja ja teknisesti fiksuja verkkosivuja yrityksille ja yhdistyksille. Yhdistämme saumattomasti visuaalisen ilmeen sekä hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka kasvattavat myyntiä ja vakuuttavat asiakkaasi.

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely digitoimisto

Markkinointi palveluna

Lukuaika 5 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.