Markkinointi palveluna

Merkityksellistä markkinointia, jolla vapautat aikasi muuhun

Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.

Palvelu on laadukas vaihtoehto verrattuna monen eri palvelun ostamiseen eri paikoista.

markkinointi palveluna
Ulkoistettu markkinointi
Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ei ole aikaa tehdä markkinointia

Yrityksen pyörittämiseen menee kaikki aika ja markkinoinnilla ei ole aikaa.

En tiedä missä kanavissa pitää olla

Digitaalisia kanavia on todella paljon ja on vaikea valita yritykselleni sopivat kanavat ja viestit.

En halua rekrytoida markkinointipäällikköä

Markkinointipäällikön rekrytointi voi tuntea kalliilta investoinnilta.

Avaimet käteen

Kaikki samassa paketissa

Sitely tarjoaa yrityksellesi kaikki digitaaliseen markkinointiin liittyvät palvelut yhdessä paketissa.  Palveluun on koottu kaikki, mitä yritys tarvitsee kasvattaakseen myyntiä verkon kautta ja tehdäkseen kustannustehokasta markkinointia. Suunnittelemme markkinointistrategian, teemme some-postaukset, Google-mainonnan, nettisivupäivitykset ja muut sovitut markkinoinnin toimenpiteet.

Kustannukset ovat vain murto-osa, mitä maksaisit monista muualta ostetuista palveluista. Palvelun hinta on alk. 399€/kk.

verkkosivujen jatkokehitys

Digimarkkinointi

Lisää asiakkaita / liidejä

Liidien hankintaan ja digitaalisen markkinoinnin tekeminen vaatii aikaa joka viikko, jotta asiakasvirta pysyy jatkuvana. Palvelun tarkoitus on helpottaa työtäsi ja hankkia sinulle esim. digimarkkinoinnilla lisää asiakkaita verkkokauppaan tai myyntivalmiita liidejä, jotka ovat kiinnostuneet palveluistasi.

Ulkoista markkinointisi ja säästä aikaasi. 

Brändi

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto on verkkosivuille ja someen asiakashankinnan A ja O, jotta asiakkaat luottavat brändiisi. Toteutamme ja kirjoitamme sinulle myyntimateriaalia tai jaettavia sisältöjä (myyntimateriaalit), joilla brändisi näkyvyys paranee ja myyntityösi helpottuu. 

Näin yhteistyö kulkee

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Palveluumme on koottu kaikki, mitä yritys tarvitsee kasvattaakseen myyntiä verkon kautta ja tehdäkseen kustannustehokasta markkinointia. Suunnittelemme puolestasi toimivan kokonaisuuden, teemme some-postaukset, Google-mainonnan, nettisivupäivitykset ja muut sovitut markkinoinnin toimenpiteet.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 2 min
Sitely kehittää jatkuvasti Clinic Helenan verkkopalvelua perustuen analytiikkaan, hakutrendeihin ja asiakaspalautteisiin. Yhteistyötä ohjaakin data sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti räätälöidyn Data Studion avulla.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 2 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Palvelun hinta on alk. 399€/kk. Palvelu rakennetaan tarpeidesi ja budjettisi mukaan sopivaksi, jotta saat juuri sopivan ulkoistetun markkinointipäällikön yrityksellesi, jota tarvitset.

Palveluun kuuluu mm. Markkinointistrategian ja suunnitelman laatiminen sekä markkinoinnin aktiviteettien toteuttamista. Aktiviteetit voivat olla mm. Sisällöntuotantoa, somemainontaa, myyntimateriaaleja, kilpailuttamista tai vaikkapa verkkosivuille sisällöntuottamista.

Olemme tavoitettavissasi klo 8–17 joka arkipäivä. Sinulle vastaa aina sama markkinointipäällikkö, mutta käytössäsi on myös markkinointitiimi tarvittaessa.

Palavereja pidetään yleensä kerran kuukaudessa, jolloin katsotaan kuukauden toteumaa sekä seuraavan kuukauden sisältöjä. Viikottaiset puhelut ovat myös osa palvelua.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely brändi

Brändäys

Lukuaika 6 min
Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla pyritään luomaan asiakkaille tietynlainen mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun, taktisten toimenpiteiden sekä viraalien tapahtumien summa. Brändäyksessä luodaan merkitys.
Sitely videotuotanto

Videotuotanto

Lukuaika 4 min
Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.