Logosuunnittelu

Logo, joka erottuu edukseen

Logon tai liikemerkin tarkoituksena on viestiä yrityksestäsi välittömästi arvosi, kertoa mitä yrityksesi tekee.

Hyvä logo on mieleenpainuva ja luo hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi. Logon suunnittelussa huomioidaan brändi, toimiala, käyttötarkoitus sekä selkeys. Saat kauttamme erottuvan logon ammattilaisen tekemänä, jolla brändisi tunnettuus kasvaa ja asiakkaasi muistavat yrityksesi esim. kilpailutustilanteessa.

logosuunnittelu
Logosuunnittelu
Logouudistus
Liikemerkki

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Logo eri erotu joukosta

Nykyinen logomme on vanha ja se ei herätä tunteita ollenkaan.

Ei ole liikemerkkiä

Yrityksellämme on vain tekstilogo, mutta ei muistettavaa liikemerkkiä.

Ei ole logoa

Ei ole ollut aikaa toteuttaa logoa.

Mielikuva

Erottuva logo

Monesti haasteena on, että yrityksen logo ei erotu esim. Toimialalla edukseen. Tämä heikentää brändin tunnettuutta ja estää toistuvien tilauksien tulemisen. Hyvin suunniteltu logo edustaa brändisi arvoja ja tuo ne esille mieleenpainuvasti.

Saat persoonallisen logon, jolla erotut eduksesi  kilpailutustilanteessa.

erottuva logo

Liikemerkki

Muistettavuus

Liikemerkki on logon yhteydessä tai erillisenä esitettävä symboli tai ikoni, joka on helppo yhdistää yritykseen tai tuotteeseen. Hyvän liikemerkki tukee logoa ja vahvistaa brändiäsi. Liikemerkki suunnitellaan usein logosuunnittelun yhteydessä, jotta ne toimivat keskenään hyvin. 

Tarinasi

Uusi logo

Monesti uusilla yrityksille logosuunnittelu saattaa jäädä kiireessä toteuttamatta. Logo ja liikemerkki kertovat yrityksesi tarinan ja mitä palveluita tuotat. Säästä vaivaasi ja jätä logosuunnittelu ammattilaiselle. Saat juuri yrityksesi näköisen logon.

Logosuunnittelun hinta alk. 299€. Kysy lisää!

Näin yhteistyö kulkee

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimita vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Logon hinta alkaa 299€:sta.  Sillä saat käyttövalmiin logon, jota voit käyttää netissä, somessa ja printissä.

Logo suunnitellaan vastaamaan brändisi arvoja, joita muilla yrityksillä ei ole sekä tuomaan esille kilpailuvalttisi yhdessä laadukkaassa kuvassa tai liikemerkissä.

Logosuunnttelu kestää yleensä n. viikon tilauksesta.

Pakettiin kuuluu aina web- ja printtiversiot logosta ja kaikki tarvittavat tiedostomuodot. Logopakettiin on mahdollista tilata esim.negatiivi- ja someversiot.

Tutustu myös näihin palveluihin

Sitely verkkosivut

Verkkosivut

Lukuaika 5 min
Suunnittelemme moderneja ja teknisesti fiksuja verkkosivuja yrityksille ja yhdistyksille. Yhdistämme saumattomasti visuaalisen ilmeen sekä hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka kasvattavat myyntiä ja vakuuttavat asiakkaasi.
Sitely brändi

Brändäys

Lukuaika 6 min
Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla pyritään luomaan asiakkaille tietynlainen mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun, taktisten toimenpiteiden sekä viraalien tapahtumien summa. Brändäyksessä luodaan merkitys.
Sitely sisällöntuottaminen

Google-mainonta

Lukuaika 6 min
Google-mainonta, eli hakusanamainonta (SEM) on tehokas tapa tavoittaa yrityksellesi oikeat kohderyhmät ja hankkia lisää asiakkaita verkosta. Google Ads -työkalujen käyttö voi tuntua hankalalta, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä sekä syväosaamista. Autamme yritystäsi saamaan lisää myyntiä netistä hakusanamainonnan avulla.