Kotisivupaketit

Myyvät kotisivut, joilla kasvatat myyntiäsi

Kotisivujen tekeminen on monelle yrittäjälle ja yritykselle haaste ajanpuutteen tai osaamisen takia. Rakensimme ultrakevyen kotisivupaketin, joka on varmasti budjettiisi sopiva.

Valitset vain itsellesi sopivat ominaisuudet ja toteutamme sen yksilöllisesti. Mainostoimistolaatua edullisesti sano!

kotisivupaketti

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ei ole aikaa toteuttaa kotisivuja

Kotisivujen toteuttaminen vaatii aikaa, jota yleensä kiireisellä yrittäjällä ei ole. Kotisivupaketti sisältää kotisivujen toteutuksen, jota pääset jatkossa helposti itse päivittämään. Kaikki samassa pakettissa!

Nykyiset kotisivut eivät tuota myyntiä

Vanhentuneet kotisivut heikentävät myyntiä. Kotisivut vanhenevat muutamassa vuodessa ja ne on syytä uudistaa aika ajoin, jotta brändisi pysyy kiinnostavana ja myyntisi ei laske.

Asiakkaani eivät löydä nettisivujani

Jos kotisivuja ei päivitetä usein, niiden hakukonenäkyvyys heikkenee ja yhteydenottojen määrä vähenee, kun asiakkaat eivät löydä perille.

Avaimet käteen

Kaikki samassa paketissa

Sitelyn kotisivut on paketoitu juuri sinua varten, saat parhaimman teknologian ja mainostoimistotasoisen ulkoasun kotisivuillesi. Enää ei tarvitse tilata domaineja, webhotelleja, yms. erikseen, saat kaiken samassa paketissa ja vieläpä edullisesti.

Voit helposti päivittää itse kotisivujasi tai Säästä oma aikasi liiketoiminnan kehittämiseen. Enää ei tarvitse tilata domaineja, webhotelleja, yms. erikseen, saat kaiken samassa paketissa ja vieläpä edullisesti.

videotuotanto

Hakukonenäkyvyys

Löydy hakukoneesta

Jotta asiakkaasi löytävät kotisivuillesi, pitää kotisivujen hakukoneoptimointi olla kunnossa. Hakukoneoptimointi koostuu kahdesta asiasta: teknisestä ratkaisusta ja kotisivujen sisällöstäsi.

Olemme rakentaneet supernopean alustan kotisivuillesi sekä sisältökonseptin, jolla molemmat asiat ratkaistaan. Näin asiakkaat löytävät kotisivusi ja myynti voi alkaa.

Verkkomyynti

Kasvata myyntiäsi

Sitelyn kotisivupaketti sisältää kaikki myynnin työkalut, myynnin vauhdittamiseksi. Esimerkiksi liidilomakkeella otat talteen kaikki yhteydenotot, näin et menetä kauppaa kilpailijalle. Kotisivuillasi olevalla chatillä asiakkaasi taas tavoittavat yrityksesi, milloin heille sopii.

Kotisivuihisi kuuluu asiakasrekisteri, jonne kertyy kätevästi kaikki yhteydenotot asiakastietoineen. Reaaliaikaisesta raportointijärjestelmästä seuraat, miten kotisivujesi toimivat.

Kotisivupaketti

Kotisivujen hintalaskuri

Rakenna kotisivupakettisi helposti valitsemillasi ominaisuuksilla. Lomakkeen lähettäminen ei vielä sido tilaukseen.

1Kotisivupaketti
2Kotisivujen sisältö
3Lisäominaisuudet
4Yhteystiedot
Esim. peruspaketti sopii kevyt-yrittäjille, laajempi mahdollistaa paremman näkyvyyden hakukoneissa.
Klikkaa kyllä, jos sinulla on nykyiset kotisivut ja haluat siirtää niiden sisällöt uusille sivuille.
Peruspaketti sisältyy kaikki kotisivupaketteihin. Esim. [email protected]
Perusversioon kuuluu hosting, domain, SSL-sertifikaatti, varmuuskopiointi sekä tietoturvapäivitykset. Laajempaan ylläpitopakettiin kuuluu ajanvaraus- ja verkkokauppapaketit.

Näin kotisivut valmistuvat

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Kotisivujen perushinta on 820€, joka sisältää kotisivujen toteutuksen sekä perusominaisuudet.

Palveluun kuuluu perusominaisuudet, joita ovat mm. kuvitus, yhteydenottolomake, ylläpito, hosting, domain, yms. Voit valita palveluun myös käteviä maksullisia lisäominaisuuksia, kuten chatin, tehopalvelimen, blogin, yms.

Kotisivujen toteutus kestää viikosta kuukauteen, joka riippuu myös kuinka paljon pystyt osallistumaan toteutukseen.

On, koulutamme sinut hallintajärjestelmän käyttöön. Voit olla myös yhteydessä tukipalveluumme, jos tarvitset apua.

Kyllä kuuluu ja voit olla meihin yhteydessä arkisin klo 8-17, puhelimitse, chatilla, lomakkeelle tai sähköpostitse.

Tutustu myös näihin palveluihin