Hubspot-ylläpito

Tukea ja huolenpitoa Hubspot-ympäristöllesi

Käytätkö Hubspot CMS:ää, Marketingia tai myynnin ominaisuuksia, mutta et saa niistä kaikkea irti? Hubspot-ylläpitopalvelu mahdollistaa Hubspotin täyden hyödyntämisen ja jatkokehityksen.

Saat sertifioidun Hubspot-kumppanin, jonka kanssa markkinointisi lähtee uudelle tasolle. 

Hubspot-ylläpito
Moduulien kehitys
Hubspot-konsultointi
Hubspot CMS

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

En osaa kehittää Hubspotia

Hubspotin kehittäminen voi tuntua vaikealta, autamme tässä mielellämme.

Sisältö ei ole hakukone­optimoitua

Hubspotissa on hyvät SEO-työkalut, jolla saadaan sisällöstäsi kaikki irti. Autamme sinua valjastamaan työkalut sinulle.

Ominaisuuksia puuttuu

Kaikki Hubspotin ominaisuudet kannattaa hyödyntää, jotta saat rahoillesi vastinetta.

Tukipalvelusi

Hubspot-ylläpito

Oletko tilannut Hubspotin lisenssi itse tai edellinen kumppanisi ja nyt lisenssi on hyödyntämättä? Ei hätää autamme sinua Hubspotin kanssa. Hubspot tukipalvelu auttaa teknisten kuin myynnin lisäosien päivittäisessä käytössä.

Pidämme Hubspottisi ajan tasalla ja voit olla Hubspot asiantuntijoihimme yhteydessä milloin tahansa.

Optimointi

Hakukoneoptimointi

Hubspotin parhaimpia ominaisuuksia on sen hakukoneoptimointi-ominaisuudet. Laadukkaan sisällön ympärille voidaan rakentaa sisältöklustereita, avainsanoja, yms. Inbound-metodologian mukaisesti.

Autamme suunnittelemaan ja parantamaan sisältöäsi, jotta se löytyy hakukoneista.

Huolenpito

Jatkuva kehitys

Hubspot, kuten kaikki CMS:t ja markkinoinnin työkalut vaativat jatkokehitystä, jotta sisältö pysyy ajantasalla. Huolenpitopalveluumme kuuluu jatkokehitystä, jolla rakennetaan uusia ominaisuuksia, kuten Hubspot-laskuri, Membership-alue, Slack-integraatiot, tms. 

Pidetään Hubspottisi ajantasalla ja tietoturvallisena.

Hinnoittelu

Valitse sopiva paketti tai kysy tarjous räätälöidystä toteutuksesta.

Perus
47€/kk

 • Marketing starter
 • Tietokannan läpikäynti /kk
 • Tekninen ylläpito
 • Tukipalvelu arkisin klo 8-17
Suosituin

Tukipalvelu
99€/kk

 • Samat kuin Perus-paketissa
 • Starter-pakettien tuki
 • Tikettien luonti
 • Click-integrations ylläpito
 • Dashboardien konfigurointi

Huolenpito
299€/kk

 • 2 h kehitystä /kk
 • Itegraatioiden tuki
 • Tukipalvelu
 • Datan validointi
 • CMS, Marketing, Sales ja Service Pro -tasojen tuki

Jutellaanko lisää tarpeistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 2 min
Sitely kehittää jatkuvasti Clinic Helenan verkkopalvelua perustuen analytiikkaan, hakutrendeihin ja asiakaspalautteisiin. Yhteistyötä ohjaakin data sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti räätälöidyn Data Studion avulla.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Hubspot-tukipalveluun kuuluu tekninen tukipalvelu sekä valitut ominaisuudet, jotka ovat eri palvelutasoilla. Voit myös räätälöidä pakettisi, jos tarviset enemmän ominaisuuksia

Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8-17. Tukipalveluun tulevat tiketit käsitellään yhden arkipäivän aikana. 

Kyllä olemme. Olemme Hubspot solution provider ja vahvuutemme on Hubspotin teknisessä kehityksessä sekä laadukkaan sisällön tuottamisessa ja sen hyödyntämisessä brändin ja myynnin kehityksessä. 

Pidämme aloituspalaverin, jossa sovimme käytännön asioista, kuten tunnuksista ja käymme läpi nykyisen toteutuksen teknisesti, jotta tiedämme mikä on tilanteenne. Tästä alkaa ylläpito ja jatkokehitys.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely digitoimisto

Markkinointi palveluna

Lukuaika 5 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.
Sitely videotuotanto

Videotuotanto

Lukuaika 4 min
Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.