Hubspot-verkkosivut

Yrityksen kasvukoneisto yhdessä paketissa

Hubspotissa on yksi markkinoiden parhaista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS), jossa on kaikki kasvuun tarvittavat työkalut markkinoinnille. Valjasta kaikki Hubspotin työkalut yrityksesi käyttöön yhdessä helpossa paketissa.

hubspot verkkosivut
markkinointi palveluna

Markkinoijan unelma

Kaikki työkalut, jota tarvitset

Hubspot CMS sisältää kaikki tarvittavat työkalut, jolla verkkosivustoa pidetään yllä ja jatkokehitetetään. Hubspot ei rajoitu vain sisällönhallintajärjestelmään, vaan siihen saa kaikki markkinoijan työkalut aina chatbotista markkinoinnin automaatioon.

Sitelyn toteuttamiin verkkosivuihin valitaan juuri sinulle sopivat ominaisuudet ja opastetaan niiden käytössä.

Hakukonelöydettävyys

Helppoa sisällöntuotantoa

Jotta Hubspot-verkkosivut löytyvät Googlesta, pitää sivuston olla hakukoneoptimoitu. Hubspot CMS:ssä on kaikki tarvittavat työkalut sisällöntuottajille, jolla saat sivuston optimoitua hakukoneita varten. Sitelyn toteuttamat verkkosivut optimoidaan aina hakukoneita varten teknisesti ja sisällöllisesti, jotta Googlen hakurobotti ymmärtää sisällön oikein. Näin asiakkaasi löytävät verkkosivusi ja myynti kasvaa.

verkkosivujen jatkokehitys

Ylläpito samassa

Hubspot CMS sisältää kaikki hosting-työkalut, kuten SSL-sertifikaatin, webpalvelin, domainin ja varmuuskopioinnin.

Markkinoijan työkalut

Hubspotissa voit luoda lomakkeita, ottaa chatin käyttöön tai lähettää sähköposteja. Kaikki asiakasdatasi samassa paikassa.

Automaatiot ja personointi

Sivuston sisältö voidaan personoida kohderyhmästäsi riippuen. Esim. palaavalle asiakkaalle näytetään 10%:n alekoodi.

Katso esittelyvideo

Katso esittelyvideo ja koe itse, miten helppoa on käyttää Hubspot CMS:ä.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 2 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Jutellaanko lisää Hubspotista?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Hubspot CMS:n lisenssin hinnat lähtevät liikeelle n. 20€/kk:ssa. Paketteja on Starterista Enterpriseen. Verkkosivuston toteutuksen hinta riippuu sekä valitsemistasi ominaisuuksista. Tyypillisen Hubspot-verkkosivuston hinta vaihtelee 10 000 – 30 000 euron välillä.

Uuden Hubspot-verkkosivuston kesto on tyypillisesti kahdesta kolmeen kuukautta. Kesto vaihtelee toteutuksen monimutkaisuuden ja sisällön määrän mukaan .

Määrittelyvaiheessa tarkennetaan toteutuksen rajaukset, josta palvelun sisältö muodostuu. Projekti voi olla esim. Avaimet käteen toteutettu verkkosivusto, jossa teemme kaiken suunnittelusta koodaukseen tai vain verkkosivuston ulkoasusuunnittelu.

Mitä enemmän olet mukana verkkosivuston toteutuksessa, sitä nopeammin saamme projektin toteutettua. Oma osallistuminen yleensä myös vähentää projektin kokonaiskustannuksia, esim. sisällöntuotannon osalta.

Tutustu myös näihin palveluihin