HubSpot-verkkosivut

HubSpot-ratkaisuja, jotka kasvattavat myyntiä

HubSpotissa on markkinoiden kattavin työkalupakki myynnin kehittämistä varten ja kasvumarkkinoinnin tekemiseen. Valjastetaan HubSpot yrityksesi käyttöön nopeasti ja tehokkaasti jo tänään.

hubspot verkkosivut
markkinointi palveluna

Miksi HubSpot?

Kaikki markkinoinnin ja myynnin työkalut yhdessä

HubSpot CMS sisältää kaikki tarvittavat työkalut verkkosivuston ylläpitoon, markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun. HubSpotiin saa kaikki työkalut aina chatbotista markkinoinnin automaatioon. Järjestelmän sydämenä sykkii HubSpotin CRM, johon asiakasdatasi kertyy talteen.

Sitelyn toteuttamiin HubSpot-toteutuksiin valitaan juuri yrityksellesi sopivat ominaisuudet (CRM, CMS, Service, Sales, yms.) ja koulutetaan niiden käyttöön.

HubSpotin ulkoasu

Näyttävät ja käytettävät verkkosivustot

Kuten ensivaikutelma, joka annetaan vain kerran samoin luomme HubSpot CMS:n ulkoasu Ensivaikutelma luodaan vain kerran, siksi panostamme HubSpot-sivustosi ulkoasusuunnitteluun sekä sisällön jäsentelyyn käyttäjiä ja hakukoneita varten. Näin verkkosivusi vierailijat ymmärtävät brändiviestisi välittömästi, ihastuvat sivustoosi ja valitsevat sen kilpailijan sijaan.

Ulkoasun lisäksi HubSpot-verkkosivustosi pitää välittää brändiviesti oikein, jotta kävijät ymmärtävät sisällön. HubSpotiin voidaan rakentaa ns. Smart-contentia, joka personoituu eri asiakassegmenttien mukaan. Näin palvelet juuri oikeassa asiakaspolun vaiheessa olevia asiakkaitasi.

verkkosivujen jatkokehitys

Katso esittelyvideo

Katso esittelyvideo ja koe itse, miten helppoa on käyttää HubSpot CMS:ää.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Lue lisää ⟶ Quantia
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Jutellaanko lisää HubSpotista?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä suoraan.

minka forsgren

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

HubSpot CMS:n lisenssin hinnat lähtevät liikeelle n. 20€/kk:ssa. Paketteja on Starterista Enterpriseen. Verkkosivuston toteutuksen hinta riippuu sekä valitsemistasi ominaisuuksista. Tyypillisen HubSpot-verkkosivuston hinta vaihtelee 10 000 – 30 000 euron välillä.

Uuden HubSpot-verkkosivuston kesto on tyypillisesti kahdesta kolmeen kuukautta. Kesto vaihtelee toteutuksen monimutkaisuuden ja sisällön määrän mukaan .

Määrittelyvaiheessa tarkennetaan toteutuksen rajaukset, josta palvelun sisältö muodostuu. Projekti voi olla esim. Avaimet käteen toteutettu verkkosivusto, jossa teemme kaiken suunnittelusta koodaukseen tai vain verkkosivuston ulkoasusuunnittelu.

Mitä enemmän olet mukana verkkosivuston toteutuksessa, sitä nopeammin saamme projektin toteutettua. Oma osallistuminen yleensä myös vähentää projektin kokonaiskustannuksia, esim. sisällöntuotannon osalta.

Tuoreimmat blogimme