Google-mainonta

Tehokasta hakusanamainontaa, jolla kasvatat myyntiäsi

Google-mainonta, eli hakusanamainonta (SEM) on tehokas tapa tavoittaa yrityksellesi oikeat kohderyhmät ja hankkia lisää asiakkaita verkosta. Google Ads -työkalujen käyttö voi tuntua hankalalta, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä sekä syväosaamista. Autamme yritystäsi saamaan lisää myyntiä netistä hakusanamainonnan avulla.

Verkkosivut yrityksille
Hakusanamainonta
Display ja video
Shopping feed
Kampanjatoteutukset

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Verkkosivuilla ei ole tarpeeksi kävijöitä

Sivustoni on julkaistu hiljattain eikä se löydy Googlen ensimmäisiltä sivuilta.

Myyntiä ei tule tarpeeksi

Verkkosivut eivät tuota tällä hetkellä riittävästi laadukkaita yhteydenottoja tai verkkokaupan myynti ei vedä.

Ei ole aikaa jatkuvaan mainonnan optimointiin

Mainostilien optimointi ja kehitys on syytä jättää digimainonnan salat taitavalle ammattilaiselle.

Kävijäliikenne

Laadukkaat kampanjat

Google mainonnan tärkein tehtävä on kohdistaa mainokset oikealle kohderyhmälle. Kohdistaminen voidaan tehdä esimerkiksi asiakkaiden, sijainnin, avainsanojen tai kohdeyleisön perusteella. Oikein toteutetut kampanjat maksavat yrityksellesi vähemmän klikkihintojen pudotessa ja saat samalla rahalla enemmän laadukasta liikennettä. Toteutamme laadukkaat kampanjat, joilla saat oikeita kävijöitä verkkosivuillesi. Palvelun hinta on alk. 199€/kk.

Myyvät mainokset

Mainosten sisältö

Mainoksen sisältö, oli se sitten tekstiä, kuvaa tai videota, määrittää klikkaako potentiaalinen asiakas mainostasi. 

Mainosten toteuttaminen on eräänlaista taidetta. Toteutamme yrityksesi näköiset mainokset, jotka ovat myyviä ja saadaan laadukasta liikennettä verkkosivuillesi. Älä maksa turhista klikeistä enää.

Jatkuva optimointi

Kasvata kilpailuetua

Google mainontaa, eli hakusanamainontaa pitää optimoida jatkuvasti, jotta saat parhaat mainospaikat ja halvimmat klikkihinnat. Kun mainontaa parannetaan jatkuvasti Googlen algoritmi oppii, mitä palveluita myyt ja kenelle niitä kannattaa tarjota. Saat käyttöösi myös reaaliaikaisen raportointijärjestelmän, josta voit helposti seurata mainoseurojasi.

Palvelun hinta rakennetaan budjettisi mukaan.Näin kasvatat kilpailuetua ja säästät selvää rahaa. 

Näin mainonta toimii

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Teemme mainonnan puolestasi. Sinun ei tarvitse miettiä monimutkaisia kohderyhmiä, kirjoittaa mainostekstejä tai valita kuvia/videoita. Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 3 min
Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Yhteistyötä on jatkuvaa ja sitä ohjaa data räätälöidyn Data Studion avulla sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Hakusanamainonta on hakukoneissa tehtävää markkinointia, jonka tarkoituksena on tarjota relevanttia sisältöä sisällön etsijöille.

On, palvelun nimi muuttui 2018 Google Adsiksi. Palvelu sisältää tätä nykyä Googlen hakuverkoston (Search), Display-verkoston sekä Youtuben. 

Palvelumme hinnat lähtevät liikkeelle 199€/kk ja palvelu mitoitetaan yrityksesi budjettiin sopivaksi palvelun tuottamisen ja mediabudjetin osalta.

Mediabudjetti on se summa, joka maksetaan mainostilasta Googlelle tai Bingille. Yleensä puhutaan päivittäisestä mediabudjetista, joka on esim. 10€/pv, joka kerrotaan n. 30:llä ja saadaan kuukauden budjetti.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 4 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely sisällöntuottaminen

Facebook-mainonta

Lukuaika 6 min
Facebook- ja somemainonnan avulla voidaan kohdistaa mainokset juuri oikealle kohderyhmälle. Sosiaalisen median markkinoinnin tarkoituksena on kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä tarjota relevantteja palveluita ja tuotteita potentiaalisille asiakkaille.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.