Facebook-mainonta

Somemainontaa, jolla brändisi tunnettuus kasvaa kohisten

Ihmiset ovat somessa tutkitusta yli 2,5 tuntia päivässä, ja eniten siitä ajasta Facebookissa. Facebook mainonnalla tavoitat somesta juuri oikean kohderyhmän, joka on kiinnostunut palveluistasi.

Facebookissa mainoksesi voidaan kohdentaa todella tarkasti tietylle kohderyhmällä vaikka Helsingin Pitäjänmäessä asuville aktiiviliikkujille. Tehokasta mainontaa, joka on budjettiisi sopivaa.

facebook-mainonta
Facebook mainonta
Kampanjatoteutukset
Auditoinnit

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Yrityksen tunnettuus ei ole korkea

Asiakkaat eivät löydä yritykseni pariin verkosta tai somesta.

Sisältöni ei saa näkyvyyttä

Orgaaniset postaukset eivät saa tykkäyksiä, eikä verkkosivujen sivut katselukertoja.

En löydä oikeita kohderyhmiä

Oikeiden kohderyhmien tavoittaminen myyntiä varten ei ole onnistunut.

Tunnettuus

Kasvata näkyvyyttä

Facebook- ja somemainonnan avulla voidaan kohdistaa mainokset juuri oikealle kohderyhmälle. Sosiaalisen median markkinoinnin tarkoituksena on kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä tarjota relevantteja palveluita ja tuotteita potentiaalisille asiakkaille. Saat parempaa näkyvyyttä, oikeille kohderyhmille sekä remarkkinoimme kohderyhmille, jotka eivät ole vielä valmiita ostamaan.

Saat yrityksellesi kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Kustannukset ovat vain murto-osa, mitä maksaisit muualta ostetuista monista palveluista. Palvelun hinta on alk. 199€/kk.

Liidit ja myynti

Myynnin kasvatus

Facebook mainonnan avulla voit kasvata myyntiäsi verkossa ja kivijalassa.Kävijät voidaan ohjata mainoksilla verkkokauppaasi tai suoraan kivijalkaasi, jossa myynti tapahtuu. Näin myyntisi lähtee rakettimaiseen kasvuun.

Älä maksa turhista klikeistä enää, vaan panosta laadukkaaseen mainontaan.

Kohderyhmät

Jatkuva optimointi

Facebook-mainonnalla saat tavoitettua sellaisia kohderyhmiä, joita ei voi omilla julkaisuilla tavoittaa. Maksetuilla mainoksilla saat kiinni yrityksellesi arvokkaat kohderyhmät Facebookissa ja Instagramissa. Kun Facebookin mainokset kohdennetaan oikeille kohderyhmille, voit saada mm. klikkihinnat ja konversiot paljon edullisimmin kuin kilpailijasi. Palveluumme kuuluu myös reaaliaikainen raportointijärjestelmä, josta voit seurata helposti mihin mainoseurot menevät.

Palvelun hinta rakennetaan budjettisi mukaan. Näin kasvatat kilpailuetua ja säästät selvää rahaa.

Näin mainonta toimii

Jutellaanko lisää projektistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Teemme mainonnan puolestasi. Sinun ei tarvitse miettiä monimutkaisia kohderyhmiä, kirjoittaa mainostekstejä tai valita kuvia/videoita. Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.
Lue lisää ⟶ Uudenmaan pelastusliitto
Clinic Helena

Clinic Helena

Lukuaika 3 min
Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Yhteistyötä on jatkuvaa ja sitä ohjaa data räätälöidyn Data Studion avulla sekä asetetut KPI’t, joita seurataan aktiivisesti.
Lue lisää ⟶ Clinic Helena

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Somemainonta, ts. Facebook mainonta tai markkinointi on sosiaalisessa mediassa tehtävää markkinointia. Tätä ei pidä sekoittaa orgaanisiin postauksiin. Somemainonnan tarkoituksena on kasvattaa tunnettuutta sekä löytää yrityksellesi uusia ja potentiaalisia kohderyhmiä myyntiin.

Nykyään orgaanista näkyvyyttä postauksilla ei juuri ole, vaikka tililläsi oli yli 10 000 seuraajaa, niin alle 7% näkee postauksesi. Mikäli samasta postauksesta tehdään mainontaan, saadaan näkyvyyttä sisällöllesi.

Ei. Postaus on maksuton julkaisu ja mainos maksettu kampanja.

Esimerkiksi ravintoloille jatkuvaa brändinäkyvyyttä sekä myynnin kasvua satoja prosentteja alueellisesti.

Palvelumme hinnat lähtevät liikkeelle 199€/kk ja palvelu mitoitetaan yrityksesi budjettiin sopivaksi palvelun tuottamisen ja mediabudjetin osalta.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
Sitely sisällöntuottaminen

Google-mainonta

Lukuaika 6 min
Google-mainonta, eli hakusanamainonta (SEM) on tehokas tapa tavoittaa yrityksellesi oikeat kohderyhmät ja hankkia lisää asiakkaita verkosta. Google Ads -työkalujen käyttö voi tuntua hankalalta, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä sekä syväosaamista. Autamme yritystäsi saamaan lisää myyntiä netistä hakusanamainonnan avulla.
Sitely digitoimisto

Kasvumarkkinointi

Lukuaika 4 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.