Ajanvarausjärjestelmä

Helppo ajanvaraus sinulle ja asiakkaillesi

Ajanvarausjärjestelmät ovat monesti monimutkaisia ja kalliita, eivätkä toimi kunnolla osana yrityksen kotisivuja. Me Sitelyllä tarjoamme sinulle vaihtoehdon, ajanvarausjärjestelmän joka on helppo käyttää ja toimii osana kotisivujasi kunnolla.

Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa. Kalenterin täyttäminen ei voisi olla helpompaa!

Ajanvarausjärjestelmä
Ajanvarausjärjestelmät
Varauskalenteri
Välinevuokraus

Painitko näiden asioiden kanssa?

Verkkosivujen ostaja

Ajanvaraus ei toimi osana kotisivujani

Kotisivuista erillinen ajanvaraustyökalu voi aiheuttaa lisää hallinnointia ja tuo yhden mutkan lisää asiakaspolkuun.

Ei osaamista tai aikaa järjestelmän asentamiseen

Tuntuuko ajatus ajanvarausjärjestelmän asentamisesta ja konfiguroinnista monimutkaiselta ja turhan aikaa vievältä?

Järjestelmä ei toimi haluamallani tavalla

Onko nykyisessä ajanvarausprosessissa parannettavaa tai manuaalisia vaiheita?

Avaimet käteen

Kaikki samassa paketissa

Sitelyn ajanvaraustyökalulla tarjoat asiakkaillesi helpon vaihtoehdon varata palvelu tai aika ilman turhia soitteluja. Asiakkaasi näkevät vapaat ajat voivat varata ajan milloin vain ja missä tahansa. Ajanvarausjärjestelmä sopii esim. kampaamoille ja partureille, muutto- ja tilavuokrauspalvelut, hyvinvointi- ja terveysammttiat sekä ja palveluammateille.

Maksut

Vastaanota maksuja – kasvata myyntiä

Ajanvaraustyökalulla voit vastaanottaa maksuja suoraan nettisivuiltasi. Voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Lisäksi voit integroida varauskalenterin Woocommerceen ja ottaa käyttöön lisää maksutapoja.

Kalenterivaraukset

Synkkaa Google-kalenterisi varauksiin

Voit yhdistää oman Google-kalenterisi ajanvaraustyökaluun, jolloin omat menosi ja kalenterimerkinnät poistuvat varauskalenterin vapaista ajoista. Saat myös asiakkaiden tekemät varaukset näkyviin omaan Google-kalenteriisi. Näin pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin.

Hinnoittelu

Valitse sopiva paketti tai kysy tarjous räätälöidystä toteutuksesta.

Perus
23€/kk

 • Rajoittamattomat varaukset
 • Rajoittamattomat asiakkaat
 • Google/Outlook-synkronointi
 • 1 toimipiste
 • Rajattomat käyttäjät
 • Räätälöity ulkoasu
Suosituin

Teho
32€/kk

 • Samat kuin Perus-paketissa
 • Tapahtumien hallinta
 • Rajattomat toimipisteet
 • Vastaanota maksuja
 • Pakettituotteet

Räätälöity
Kysy hintaa

 • Verkkokauppa-integraatio
 • Räätälöidyt maksutavat
 • Tuotteiden varaus
 • CRM-integraatio
 • + paljon muuta

Jutellaanko lisää tarpeistasi?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

[email protected]
040 220 4367

Miksi valita Sitely?

Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Emme toimiva vain projekteja, vaan filosofiamme on olla asiakkaidemme kumppaneina, siksi kaikkiin ylläpitopalveluihimme kuuluu suosittu digiliiketoiminnan konsultointi, jolla jatkuva kasvu mahdollistetaan.

Me olemme kasvaneet Sitelyn kanssa

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 2 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
Lue lisää ⟶ Digiviisari
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 
Lue lisää ⟶ Suomen Erikoisosat

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.
Lue lisää ⟶ Finlandia Musiikki

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoamme kahta peruspakettia: Perus 249€ aloitusmaksu sekä /23€/kk ja Teho 399€ ja 32€/kk. Räätälöity version on myös mahdollista toteuttaa esim. Integroimalla asiakastiedot CRM:ään.

Kyllä saa, muokkaamme puolestasi järjestelmän ulkoasun.

Kyllä voi, Basic-versiossa voit vastaanottaa maksuja Stripellä ja Paypalilla ja Premium-versiolla suomalaisia verkkomaksuja.

Kyllä voi, esim. Google-kalenterin voi yhdistää, niin että asiakkaasi näkevät milloin on vapaita aikoja.

Kyllä voit, järjestelmään saa ns. Peruspalvelut ja lisäpalvelut, kuten vaikka myytävät lisätuotteet.

Tutustu myös näihin palveluihin

Verkkokaupat

Lukuaika 6 min
Verkkokaupan uudistaminen tai täysin uuden verkkokaupan toteutus voi olla haastava toteuttaa. Rakennamme verkkokaupan yritystäsi varten helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, joka löytyy hakukoneista ja kasvattaa myntiäsi. Näin voit käyttää oman aikasi liiketoimintasi kehittämiseen.
wordpress ylläpito

WordPress-ylläpito ja kehitys

Lukuaika 4 min
WordPress-ylläpitopalvelu säästää aikaasi kotisivujen päivittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten varmuuskopiointi ja päivitykset, ja voit käyttää aikasi muuhun. Palveluun kuuluu kaikki tarvittava kotisivujesi ylläpitoa varten.
Sitely digitoimisto

Markkinointi palveluna

Lukuaika 5 min
Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.