Kasvumarkkinointi

Kasvumarkkinointi

Monelle yritykselle tuottaa päänvaivaa markkinoinnin toteuttaminen, oikeiden kanavien valinta, toimivuuden seuraaminen, tekstien ja kuvien työstäminen mainoksiin sekä rahankäyttö. Paketoimme markkinoinnin helpoksi kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarpeellisen nettisivujen päivittämisestä Google-mainontaan. Markkinointi palveluna sopii yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan ja nauttia tuloksista.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Sisältö on kaiken A ja O, kun halutaan kasvattaa liiketoimintaa tai brändiä. Laadukkaalla sisällöllä sitoutat asiakkaasi ja luot Wau-kokemuksia. Sisällöntuotanto voi olla blogeja, artikkeleita, esityksiä, infograafeja, yms. jota asiakkaasi kuluttavat eri medioissa.

Videotuotanto

Videotuotanto

Videon on tarkoitus kertoa tarina, oli se sitten lyhyt tai pitkä. Videon avulla voidaan kertoa lyhyessä ajassa paljon, joka mahdollistaa sisällön tehokkaan jakelemisen. Internetin suosituin tiedostomuoto onkin tänä päivänä video, jota kulutetaan tunteja päivässä eri palveluiden välillä.

Valokuvaus

Valokuvaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, etenkin jos kuva on erottuva ja hyvin käsitelty. Etenkin sosiaalisessa mediassa on tärkeää algoritmien kannalta käyttää säännönmukaisia kuvia. Saat kauttamme niin somekuvat kuin henkilöstön valokuvat – kaiken jolla brändisi kehittyy.

Strategiapalvelut

Strategiapalvelut

Strategia on olennainen osa yrityksen liiketoimintaa, joka määrittää suunnan ja tavoitteet. Hyvin suunnitellusta strategiasta saadaan luotua pitkän- ja lyhyen aikavälin tavoitteet, erottautumiskeinot, vahvuudet ja KPI’t. Valmistuneesta strategiasta johdetaan siihen sopivat taktiikat, keinot sekä suunnitelma, esim. markkinointia varten, jotta tavotteisiin päästään.

Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Hyvä logo on mieleenpainuva ja luo hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi. Logon suunnittelussa huomioidaan brändi, toimiala, käyttötarkoitus sekä selkeys. Saat kauttamme erottuvan logon ammattilaisen tekemänä, jolla brändisi tunnettuus kasvaa ja asiakkaasi muistavat yrityksesi esim. kilpailutustilanteessa.

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Facebook- ja somemainonnan avulla voidaan kohdistaa mainokset juuri oikealle kohderyhmälle. Sosiaalisen median markkinoinnin tarkoituksena on kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä tarjota relevantteja palveluita ja tuotteita potentiaalisille asiakkaille.

Google-mainonta

Google-mainonta

Google-mainonta, eli hakusanamainonta (SEM) on tehokas tapa tavoittaa yrityksellesi oikeat kohderyhmät ja hankkia lisää asiakkaita verkosta. Google Ads -työkalujen käyttö voi tuntua hankalalta, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä sekä syväosaamista. Autamme yritystäsi saamaan lisää myyntiä netistä hakusanamainonnan avulla.

Brändäys

Brändäys

Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla pyritään luomaan asiakkaille tietynlainen mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun, taktisten toimenpiteiden sekä viraalien tapahtumien summa. Brändäyksessä luodaan merkitys.

Siinä kaikki!

Siinä kaikki!