Ota yhteyttä

Luomme yrityksille ja organisaatioille toimivia ja innoittavia verkkopalveluja yhdistämällä ihmiset, brändin ja teknologian. Miten voimme auttaa sinua tänään?

Jos olet jo asiakkaamme ja tarvitset tukea, voit lähettää tukipyynnön täältä.

Yhteydenottolomake

Suostumus*

Oletko sinä seuraava Sitelylainen?

Oletko vastavalmistunut tradenomi, kokenut koodari tai kokenut markkinoija, joka etsii seuraavaa askel urallaan? Laita meille viestiä ja jutellaan olisimmeko match.

Usein kysytyt kysymykset

Sovitaanko yhteen?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

Tarjoamme teknologiapuolella verkkosivustojen, verkkokauppojen ja räätälöityjä toteutuksia. Brändipalvelumme kattavat brändäyksestä aina kaiken logosuunnitteluun. Markkinoinnin palveluita on tarjolla markkinoinnin strategiasta Google kampanjoiden toteutukseen. Huolenpitopalveluista löytyy WordPress ylläpidosta aina jatkokehityspalveluihin.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaisia, joten jokaisen projektin hinnoittelu vaihtelee. Tyypillinen avaimet käteen -verkkosivuston/kaupan toteutus maksaa 3 000–20 000 euron välillä, joka riippuu toteutuksen laajuudesta. Jos sinulla on hyvin laadittu vaatimusmäärittelydokumentti, yleensä projektin kustannukset on helpompi arvioida ja toteutus edullisempi.

Asiakkaitamme löytyy melkein kaikilta toimialoilta ja kokoluokista aina autotalliyrityksistä isompiin organisaatioihin. Tutustu referensseihimme saadaksesi paremman käsityksen asiakkaistamme.

Toimistomme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Voit tulla piipahtamaan kahville tai juttelemaan ideastasi vaikkapa sovelluksesta.

Verkkosivujen sisällönhallintajärjestelminä käytämme etupäässä WordPressiä ja Hubspotia. Markkinoinnin osalta taas mm. Googlea, Facebookia ja Instagramia. Käytämme työssämme myös monia muita teknologioita ja kumppaneita.

Työskentelemme kolmelle eri mallilla: avaimet käteen, osana tiimiä tai konsultoiva kumppani. Avaimet käteen -mallissa teemme vaatimusmäärittelyt kanssasi ja rakennamme esim. Yrityksellesi sen pohjalta kotisivut. Osana tiimiä -mallissa jaamme työt kanssasi, jossa teemme esim. Teknisen toteutuksen projektista ja sinä teet sisällöntuotannon. Konsultoinnissa autamme sinua tietyn ongelman kanssa, joka voi olla esim. ajanvarausjärjestelmän upottaminen verkkosivuillesi tai analytiikan auditointi.

Noudatamme asiakkaille tehtävissä toteutuksissamme oli ne sitten, verkkosivuston rakentamista tai Google-kampanjoiden optimointia alan standardeja ja vaatimuksia. Tiimimme pitää yllä alan tärkeimpiä sertifiointeja ja partneroidumme alan parhaiden ja vastuullisten kumppaneiden kanssa.