Ota yhteyttä

Tarvitsetko uudet kotisivut tai verkkokaupan yrityksellesi, Google-mainontaa tai apua digitaaliseen markkinointiin? Ota yhteyttä meihin haluamallasi tavalla. Vastaamme viestiisi yhden arkipäivän kuluessa.

Yhteydenottolomake

Autamme sinua mielellämme. Kerro meille asiasi täyttämällä alla oleva lomake. Muistathan jättää yhteystietosi, jotta asiakaspalvelumme voi vastata sinulle mahdollimman pian.

Yhteystiedot

Puhelin
Sähköposti
Käyntiosoite

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Sitelylta saat modernit nettisivut, jotka toimivat tehokkaana myynnin ja asiakaspalvelun kanavana. Autamme sinua nettisivujen sisällön suunnittelussa ja toimitamme valmiit sivut nopealla aikataululla, jotta pääset aloittamaan yritystoimintasi ilman viiveitä. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin, asiakasrekisterin, helppokäyttöisen markkinoinnin työkalun ja Sitelyn jatkuvan asiakastuen.

Voimme. Modernin verkkosivuston tarkoituksena on olla myynnin tai asiakaspalvelun kanava. Hoidamme kaiken nettisivuston siirtoon liittyvän puolestasi nykyisen palveluntarjoajan kanssa. Toimitat meille vain tilausta tehdessäsi nykyisen nettisivusi toimittajan yhteystiedot ja teemme siirron puolestasi. Valitsen vain itsellesi sopivan paketti tai soita meille, jos tarvitset apua.

Nettisivujen tai verkkokauppojen laskutus tapahtuu hyväksytyn projektin jälkeen. Suuremmat kokonaisuudet sovitaan tapauskohtaisesti. 

Ylläpitolaskutus tehdään joko kuukauden tai kolmen kuukauden sykleissä. Tämän voit itse valita.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla. 

Olemassa olevien asiakkaiden kanssa uusien tilattujen palveluiden kanssa sovitaan sopimusten kestosta erikseen.

Kyllä. Palveluidemme hinta sisältää kaikki kustannukset ja ovat aina nähtävissä nettisivuillamme – ei piilokuluja. Hinnoittelumme perustuu starttimaksuun sekä kuukausittaiseen ylläpitomaksuun.

Esimerkiksi nettisivujen aloitusmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, sivujen graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ja palvelinkustannukset. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi jatkuvasti suojattuna, hoitaa päivitykset ja parantaa sivujen toimivuutta ja hakunäkyvyyttä. 

Nettisivut tai verkkokauppa voidaan toimittaa nopeimmillaan viikossa. Suuremmat projektit sovitaan aina tapauskohtaisesti ja aikataulusi mukaan.

Vieritä ylös