Nettisivut yrityksille

Meiltä saat modernit, laadukkaat ja brändisi mukaiset nettisivut yrityksellesi helposti. Hakukoneystävällisillä kotisivuilla lisäät näkyvyyttäsi verkossa ja kasvatat myyntiä.

Sitelyn ammattilaiset huolehtivat sivuston suunnittelusta ja ylläpidosta, jotta voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

Palvelumme ominaisuudet

Yrittäjän paketti: nettisivut, sisällöntuotanto ja myynnin työkalut

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.

Myynnin työkalut

Yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöön monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen.

1. Aloita etsimällä domain

Voit tarkistaa, onko haluamasi verkkotunnus saatavilla. Kerro meille tilauksen yhteydessä, minkä tunnuksen haluat käyttöösi. Rekisteröimme domainin puolestasi ja huolehdimme jatkossa sen uusimisesta.

 

2. Valitse sopiva paketti

Tarvitsetko kotisivut yritykselle, blogialustan vai kenties laajemman sivuston, jonka avulla voit hoitaa myyntiä ja hallita ajanvarauksia? Haluatko sivuillesi perusylläpidon vai jatkuvan päivityspalvelun, joka sisältää myös hakukoneoptimointia?

Paketit koostuvat aloitusmaksusta ja ylläpitomaksusta. Valitse alla olevista sinulle sopivin paketti. 

Aloitusmaksu

Tilauksen yhteydessä maksat aloitusmaksun, joka kattaa sivuston suunnittelun, toteutuksen ja julkaisun. Kaikki nettisivupakettimme sisältävät domain-rekisteröinnin, suomalaisen webhotellin, WordPress-alustan ja jatkuvat tietoturvapäivitykset ja valitsemasi ylläpidon.

Ylläpitomaksu

Kaikki tilaukset ovat 12 kk pituisia ja sisältävät kuukausittaisen ylläpitomaksun. Kuukausimaksu vaihtelee valitsemasi paketin mukaan. Ylläpitolaskutus käynnistyy vasta, kun sivustosi on julkaistu. Sopimuskauden päätyttyä tilaus jatkuu oletuksena samanpituisella kaudella.

Sitely Starter

Laadukkaat kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella.

249 €

Aloitusmaksu + 29 €/kk

 • Webhotelli
 • Oma domain
 • SSL-sertifikaatti
 • WordPress-alusta
 • Persoonallinen ulkoasu
 • Sivuston tuotanto (1-3 sivua)
 • Yhteydenottolomake
 • Blogivalmius
 • Sähköpostilaatikot (2 kpl)
 • Tietoturva- ja versiopäivitykset

12 kk sopimus. 29 €/kk.

Sitely Pro

Yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa näkyvyyttä ja myydä palveluita verkossa.

349 €

Aloitusmaksu + 47 €/kk

 • Samat kuin Starter +
 • Sivuston tuotanto (1-7 sivua)
 • Sähköpostilaatikot (5 kpl)
 • Räätälöidyt tarjouslomakkeet
 • Ajanvarauskalenteri
 • Ylläpitopalvelu:
 • Hakukoneoptimointi (perus)
 • Kävijätilastot ja analytiikka
 • Sisällön päivityspalvelu (1 h/kk)

12 kk sopimus. 47 €/kk

Sitely Premium

Hakukoneoptimoidut verkkosivut digitaaliseen liiketoimintaan.

525 €

Aloitusmaksu + 79 €/kk

 • Samat kuin Pro +
 • Laaja sivusto (maks. 10 sivua)
 • Sähköpostilaatikot (rajaton)
 • Premium-ylläpitopalvelu:
 • Kattava hakukoneoptimointi (SEO)
 • Kattava nopeusoptimointi (CDN)
 • Google Ads -mainonnan valmius
 • Sisällön päivityspalvelu (2 h/kk)

12 kk sopimus. 79 €/kk

Tarvitsetko jotain muuta?

Haluatko apua sopivimman paketin valitsemisessa tai kaipaatko lisätietoja siitä, mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?
Saat meiltä juuri sinulle räätälöidyn toteutuksen nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistasi.

Näin sivustosi valmistuu

Huolellisesti valmistetuilla ja hakukoneystävällisillä kotisivuilla erotut kilpailijoistasi. Tavoitteemme on rakentaa sinulle selkeät ja helppokäyttöiset kotisivut, jotka heijastavat yrityksesi yksilöllistä ilmettä. Näin kotisivujen tekeminen käytännössä etenee, kun olet tehnyt tilauksen.
Suunnitteluvaihe

1. Alkukartoitus

Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Selvitämme myös kotisivujen tarkoituksen ja mitä haluat saavuttaa niillä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta.​ Alkukartoitus voi tapahtua puhelimitse, sähköpostilla tai kasvotusten.

2. Suunnittelu ja toteutus

Alkukartoituksen pohjalta suunnittelemme sivuston ulkoasun ja rakenteen sekä sovitamme tekstisisällön ja kuvat sivuille. Teemme uusista sivuista vedoksen, jota pääset testaamaan ja kommentoimaan. Viimeistelyn jälkeen sivusi ovat valmiit julkaistavaksi.

3. Julkaisu ja ylläpito

Julkaisemme uudet sivusi, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen. Varmistamme aina sivujen hakukoneystävällisyyden ja toiminnan kaikilla laitteilla. Ylläpitopalvelu pitää huolen, että sivustosi pysyy aina ajantasaisena. Tästä alkaa brändisi tarina, jota autamme rakentamaan digitaalisesti.

Pakettien ominaisuudet

Sivuston toteutus

Uusi sivustosi rakennetaan avaimet käteen periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme sivut toiveidesi mukaan niin, että olet 100% tyytyväinen.

Sivuston kuvitus

Autamme rakentamaan brändisi tarinaa digitaalisesti. Kuvitamme sivustosi joko omilla kuvillasi tai kuvapankkikuvilla.

Sisältö hakukoneita varten

Sisällöt sivuilla ovat kaikki kaikessa. Huolellisesti suunniteltu rakenne ja sisältö parantavat sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Domain ja SSL-sertifikaatti

Palveluun sisältyy oma domain, webhotelli ja SSL-sertifikaatti lisäturvaksi sivustollesi. Lisäksi saat verkkotunnuksesi mukaiset sähköpostiosoitteet.

Nopeat ja turvalliset sivut

Sivustosi toimii salaman nopesti, koska optimoimme sen hakukoneita ja käyttäjiäsi varten. Varmistamme myös sivujen tietoturvallisuuden.

Tukipalvelu

Palveluusi kuuluu tukipalvelu, joka tarkoittaa sitä, että et ole yksin sivujesi kanssa. Huolehdimme sivujen ylläpidosta ja päivitämme nettisivujasi, jotta löydettävyytesi paranee.

Asiakastarinoitamme

Asiakas-tarinoitamme

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Sitelylta saat modernit nettisivut, jotka toimivat tehokkaana myynnin ja asiakaspalvelun kanavana. Autamme sinua nettisivujen sisällön suunnittelussa ja toimitamme valmiit sivut nopealla aikataululla, jotta pääset aloittamaan yritystoimintasi ilman viiveitä. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin, asiakasrekisterin, helppokäyttöisen markkinoinnin työkalun ja Sitelyn jatkuvan asiakastuen.

Voimme. Modernin verkkosivuston tarkoituksena on olla myynnin tai asiakaspalvelun kanava. Hoidamme kaiken nettisivuston siirtoon liittyvän puolestasi nykyisen palveluntarjoajan kanssa. Toimitat meille vain tilausta tehdessäsi nykyisen nettisivusi toimittajan yhteystiedot ja teemme siirron puolestasi. Valitsen vain itsellesi sopivan paketti tai soita meille, jos tarvitset apua.

Sitely on enemmän kuin nettisivut. Peruspaketissa saat modernit, testatut ja tietoturvalliset nettisivut, sähköpostilaatikot ja tarjouslomakkeen. Lisäksi voit ottaa käyttöösi helppokäyttöisen markkinointityökalun, jossa on mm. asiakasrekisteri myynneistä historia, liidilomake ja postituslistat.

Voimme kirjoittaa tekstit puolestasi tai auttaa sinua suunnittelemaan sivujen tekstisisältöä. Kun aloitamme sivujen tekemisen, sovimme kanssasi tapaamisen tai puhelinhaastattelun, jossa keskustelemme yrityksestäsi ja käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi nettisivujen sisällöstä. Riittää, että kerrot meille toiveesi – me huolehdimme toteutuksesta.

Emme kuitenkaan voi tuotteistaa palveluitasi puolestasi, joten hinnat ja palvelujen kuvaukset pyydämme aina sinulta.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Kertamaksulla kustannus on noin 10% edullisempi. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.

Kyllä. Nettisivupakettimme hinta sisältää kaikki kustannukset ja ovat aina nähtävissä nettisivuillamme – ei piilokuluja. Hinnoittelumme perustuu starttimaksuun sekä kuukausittaiseen ylläpitomaksuun. Aloitusmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, sivujen graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ja palvelinkustannukset. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi jatkuvasti suojattuna, hoitaa päivitykset ja parantaa sivujen toimivuutta ja hakunäkyvyyttä. Lisäksi saat nettisivuillesi Google-markkinointia lisäpalveluna.

Kun olet tehnyt tilauksen, aloitamme sivuston suunnittelun. Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta. Teemme sivustostasi vedoksen, jota pääset kommentoimaan ennen sivujen julkaisua. 

Sitely on pienten yritysten digikumppani ja haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Kauttamme saat normaalisti kalliit mainostoimistopalvelut edullisesti. Lisäpalvelujamme ovat Google-markkinointi, logosuunnittelu, valokuvauspalvelu, sisällöntuotanto, sähköpostimarkkinointi, ajanvaraustyökalut ja some-markkinointi.

 

Pohditko uusia kotisivuja?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.