Nettisivut, joilla hankit lisää asiakkaita

Monella yrityksellä ei ole osaamista tai aikaa tehdä hakukoneystävällisiä kotisivuja, jotka toisivat myyntiä. Me Sitelyllä teemme yrityksellesi myyvät kotisivut -edullisesti. 

Jotta löytyisit hakukoneista, erotut kilpailijoista ja hankit lisää liidejä.

Kaikki ansaitsevat nettisivut, jotka toimivat yrityksen myyntikoneena

Mutta siinä on muutama haaste…

Sitelyn nettisivut tekevät myynnin puolestasi netissä, löytyvät hakukoneista ja mikä parasta, teemme ne kokonaan puolestasi – säästä aikaasi ja nauti tuloksista. 

Kustannukset nettisivuille Sitelyn tekemänä ovat vain murto-osa, mitä maksaisit mainostoimistolle.

Näin suurimmat haasteet saadaan ratkaistua

Myynnin kasvu

Kaikki mitä tarvitset myyntiin

Sitelyn nettisivupaketti pullistelee myynnin työkaluja, myynnin vauhdittamiseksi. Esimerkiksi liidilomakkeella otat talteen kaikki yhteydenotot, näin et menetä kauppaa kilpailijalle. Kotisivuillasi olevalla chatillä asiakkaasi taas tavoittavat yrityksesi, milloin heille sopii. 

Kotisivuihisi kuuluu asiakasrekisteri, jonne kertyy kätevästi kaikki yhteydenotot asiakastietoineen. Reaali-aikaisesta raportointijärjestelmästä seuraat, miten nettisivusi myynti kehittyy.

Tässä muutamia myynnin työkaluja:

Näin saat myyvät nettisivut yrityksellesi

Jotta uudet nettisivusi ovat mahdollisimman myyvät, nopeat ja hakukoneoptimoidut, kiteytimme toimituksen neljään helppoon vaiheeseen.

Tilaus
Toteutus
Julkaisu
Optimointi
1
2
3
4
Tilaa uudet nettisivusi verkkosivuiltamme, laittamalla viestiä tai soittamalla meille.
Haastattelemme sinut, jonka pohjalta taitamme sinulle esimmäisen version, jota pääset katselemaan.
Kun olet täysin tyytyväinen uusiin nettisivuihisi, niin julkaisemme sen internettiin ja hakukoneille. .
Tästä voi aloittaa myynnin uusilla nettisivuillasi ja et menetä enää kauppaa huonoilla kotisivuilla.

Hinnoittelu

Emme halua tehdä hinnoittelua vaikeaksi. Siksi nettisivupaketit ovat helppoja kokonaisuuksia. Voit ostaa palvelumme suoraan verkkokaupastamme tai pyytää tarjouksen.

Peruskäyttöön

Nettisivut, joilla kasvatat myyntiäsi, löydyt hakukoneista. Avaimet käteen periaattella, aloitusmaksu vain 399€.

29€/kk

Vaativampaan käyttöön

Nettisivut, joilla kasvatat myyntiäsi, löydyt hakukoneista. Avaimet käteen periaattella, aloitusmaksu vain 579€.

29€/kk

Tehopaketti myyntiin

Tehokas myyntikoneisto, jolla kasvatat myyntiäsi nopeasti ja tehokkaasti. Avaimet käteen periaattella, aloitusmaksu vain 879€.

47€/kk

Erottuvat nettisivut

Uudet nettisivusi ovat uniikkeja ja juuri yrityksesi näköisiä.

Hakukoneoptimointi

Nettisivusi löytyvät Googlesta alta aikayksikön, ja myynti voi alkaa.

Tech Support

Jatkuva asiakastuki​

Palveluusi kuuluu Premium-tukipalvelu, joka auttaa sinua milloin tahansa.

Avaimet käteen

Teemme nettisivut puolestasi, jotta sinun ei tarvitse koodata.

Haluatko räätälöidyn kotisivupaketin?

Etkö löydä kotisivupaketeista mieleistäsi? Jätä tarjouspyyntö, niin lähetämme juuri yrityksesi tarpeisiin tarpeisiin kotisivutarjouksen. Voimme toteuttaa sinulle unelmiesi nettisivut, johon valitset ominaisuudet, mitä tarvitset. ​

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous nettisivuista alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Aiheeseen liittyviä blogeja

Ilmainen nettisivujen ostajan opas

Oletko hankkimassa kotisivuja yrityksellesi? Tänä päivänä kotisivut eivät voi olla enää perinteinen käyntikortti, jossa on vain yritystiedot ja puhelinnumero, vaan interaktiivisemmat ja helpommin käytettävät. 

Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi nettisivut pitää valjastaa myyntiin ja mihin niitä tarvitaan yrityksen liiketoiminnassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Sitelylta saat modernit nettisivut, jotka toimivat tehokkaana myynnin ja asiakaspalvelun kanavana. Autamme sinua nettisivujen sisällön suunnittelussa ja toimitamme valmiit sivut nopealla aikataululla, jotta pääset aloittamaan yritystoimintasi ilman viiveitä. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin, asiakasrekisterin, helppokäyttöisen markkinoinnin työkalun ja Sitelyn jatkuvan asiakastuen.

Voimme. Modernin verkkosivuston tarkoituksena on olla myynnin tai asiakaspalvelun kanava. Hoidamme kaiken nettisivuston siirtoon liittyvän puolestasi nykyisen palveluntarjoajan kanssa. Toimitat meille vain tilausta tehdessäsi nykyisen nettisivusi toimittajan yhteystiedot ja teemme siirron puolestasi. Valitsen vain itsellesi sopivan paketti tai soita meille, jos tarvitset apua.

Sitely on enemmän kuin nettisivut. Peruspaketissa saat modernit, testatut ja tietoturvalliset nettisivut, sähköpostilaatikot ja tarjouslomakkeen. Lisäksi voit ottaa käyttöösi helppokäyttöisen markkinointityökalun, jossa on mm. asiakasrekisteri myynneistä historia, liidilomake ja postituslistat.

Voimme kirjoittaa tekstit puolestasi tai auttaa sinua suunnittelemaan sivujen tekstisisältöä. Kun aloitamme sivujen tekemisen, sovimme kanssasi tapaamisen tai puhelinhaastattelun, jossa keskustelemme yrityksestäsi ja käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi nettisivujen sisällöstä. Riittää, että kerrot meille toiveesi – me huolehdimme toteutuksesta.

Emme kuitenkaan voi tuotteistaa palveluitasi puolestasi, joten hinnat ja palvelujen kuvaukset pyydämme aina sinulta.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Kertamaksulla kustannus on noin 10% edullisempi. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.

Kyllä. Nettisivupakettimme hinta sisältää kaikki kustannukset ja ovat aina nähtävissä nettisivuillamme – ei piilokuluja. Hinnoittelumme perustuu starttimaksuun sekä kuukausittaiseen ylläpitomaksuun. Aloitusmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, sivujen graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ja palvelinkustannukset. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi jatkuvasti suojattuna, hoitaa päivitykset ja parantaa sivujen toimivuutta ja hakunäkyvyyttä. Lisäksi saat nettisivuillesi Google-markkinointia lisäpalveluna.

Kun olet tehnyt tilauksen, aloitamme sivuston suunnittelun. Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta. Teemme sivustostasi vedoksen, jota pääset kommentoimaan ennen sivujen julkaisua. 

Sitely on pienten yritysten digikumppani ja haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Kauttamme saat normaalisti kalliit mainostoimistopalvelut edullisesti. Lisäpalvelujamme ovat Google-markkinointi, logosuunnittelu, valokuvauspalvelu, sisällöntuotanto, sähköpostimarkkinointi, ajanvaraustyökalut ja some-markkinointi.

Vieritä ylös