Nettisivut yrityksille. Enemmän myyntiä. Vähemmän häslinkiä.

Tarjoamme vaihtoehdon kotisivukoneille sekä tee-se-itse kotisivuille. Sitelyn ammattilaiset huolehtivat sivuston suunnittelusta, toteutuksesta sekä ylläpidosta, jotta voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

Meiltä saat modernit, laadukkaat ja brändisi mukaiset WordPress-kotisivut yrityksellesi helposti. Hakukoneystävällisillä kotisivuilla lisäät näkyvyyttäsi verkossa ja kasvatat myyntiä.

15+

Vuoden kokemus

100+

Suunniteltua sivustoa

20 000+

Hakukoneoptimoinnin aktiviteettiä

1 000 000+

Riviä koodia tuotettu

Nettisivut yrityksille ja yhteisöille avaimet käteen -periaatteella

Laadukkaat nettisivut

Meiltä saat modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Palveluun sisältyy nopea webhotelli, oma domain, sähköpostilaatikot ja jatkuvat tietoturvapäivitykset.​

Myynnin työkalut

Yhteydenottolomakkeiden lisäksi voit ottaa käyttöön monipuolisen ajanvaraustyökalun, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata tuotteitasi tai palveluitasi suoraan sivuiltasi.

Hakukonenäkyvyys

Kirjoitamme sisällön nettisivuille puolestasi, joten et joudu itse käyttämään aikaa tekstien miettimiseen. Näin hakukonenäkyvyys kasvaa, ja saat viikoittain raportin sivustosi kävijämääristä. Lisäksi voit tilata meiltä Google-mainonnan palvelun myynnin tehostamiseen. ​

Helppo tilaus

Meillä voit käteveästi tilata kaikki palvelut suoraan verkosta, ilman turhaa kilpailutusta. Näin säästät aikaa jä näet suoraan mistä maksat - ei piilokuluja.

2. Hinnoittelu ja lisäominaisuudet

Valitse yrityksellesi joko nettisivupaketti tai räätälöity palvelu. Nettisivupakettiin voit valita sopivat lisäominaisuudet, joilla tehostat kotisivujesi toimintaa, esimerkiksi nopean pilvipalvelimen tai uusia asiakkaita tuovan Google-mainonnan paketin.

Voit maksaa nettisivut kuukausi- tai vuosimaksulla. Kuukausihinnassa hinnoittelu sisältää aloitusmaksun ja ylläpitomaksun. Vuosimaksulla maksettaessa hinta on 10% edullisempi ensimmäiselle vuodelle.

Tilauksen yhteydessä maksat aloitusmaksun, joka kattaa sivuston suunnittelun, toteutuksen ja julkaisun. Kaikki nettisivupakettimme sisältävät domain-rekisteröinnin, suomalaisen webhotellin, WordPress-alustan ja jatkuvat tietoturvapäivitykset ja valitsemasi ylläpidon.

Kaikki tilaukset ovat 12 kk pituisia ja sisältävät kuukausittaisen ylläpitomaksun. Kuukausimaksu vaihtelee valitsemasi paketin mukaan. Ylläpitolaskutus käynnistyy vasta, kun sivustosi on julkaistu. Sopimuskauden päätyttyä tilaus jatkuu oletuksena samanpituisella kaudella.

Nettisivut

Laadukkaat kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. 12 kuukauden sopimus.

29€/kk

+ Aloitusmaksu 399€

 • Webhotelli
 • Oma domain
 • SSL-sertifikaatti
 • WordPress-alusta
 • Persoonallinen ulkoasu
 • Sivuston tuotanto (1-10 sivua)
 • Yhteydenottolomake
 • Blogivalmius
 • Sähköpostilaatikot (2 kpl)
 • Tietoturva- ja versiopäivitykset

Räätälöity paketti

Voimme toteuttaa sinulle juuri sopivan verkkosivupaketin, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja hinta kohdillaan. Kysy tarjous!

alkaen
47€/kk

 • Domain ja webhotelli
 • SSL-sertifikaatti
 • WordPress-alusta
 • Persoonallinen ulkoasu
 • Valittu määrä sisällöntuotantoa
 • Tietoturva- ja versiopäivitykset
 • Blogi
 • Sähköpostilaatikot
 • Asiakasrekisteri
 • Verkkokauppa

Valitse lisäpalvelut​

Lisäominaisuuksien avulla saat kaiken hyödyn irti kotisivuistasi.

Chat-moduuli

Haluatko tarjota asiakkaillesi helpon chat-palvelun? Saat kätevän lisämoduulin nettisivuillesi ja mobiilisovelluksen, jolla vastaat kysymyksiin missä vain.

Vain 29€/kk (asennusmaksu 99€)

Ajanvarausmoduuli

Myytkö aikoja netissä? Ajanvarausjärjestelmä-moduulin avulla et tarvitse ulkopuolisia järjestelmiä, vaan asiakkaasi voivat varata ajan nettisivuiltasi suoraan.

Vain 15€/kk (asennusmaksu 99€)

Blogi-moduuli

Haluatko kirjoittaa blogia? Mahtavaa! Tarjoamme siihen markkinoiden parhaan alustan, jotta pääset jakamaan ajatuksiasi kohdeyleisösi kanssa.

Vain 7€/kk (asennusmaksu 99€)

Nopea pilvipalvelin

Haluatko parantaa käyttäjäkokemusta ja varmistaa, että sivusi nousevat Googlen tuloksissa? Nopean ja tietoturvallisen pilvipalvelimen ansiosta verkkosivusi latautuvat salamannopeasti asiakkaillesi.

Vain 19€/kk

Google-mainonnan
S-paketti

Hakukonemainonnan avulla kasvatat uusien nettusivujesi asiakasvirtoja ja myyntiäsi nopeasti. Nettisivusi saavat laadukasta liikennettä ja asiakkaasi löytävät palvelusi.

Vain 299€/kk (aloitusmaksu149€)

Kieliversio (englanti)

Puhuvatko asiakkaasi englantia? Ei hätää, saat kauttamme ammattikääntäjän tekemän kieliversion nettisivuistasi. Asiakkaasi voivat vaihtaa haluamansa kieliasetuksen navigaatiosta.

Vain 10€/kk (aloitusmaksu 299€)

Nettisivupakettien ominaisuudet

Sivuston toteutus

Uusi sivustosi rakennetaan avaimet käteen periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme sivut toiveidesi mukaan niin, että olet 100% tyytyväinen.

Sivuston kuvitus

Autamme rakentamaan brändisi tarinaa digitaalisesti. Kuvitamme sivustosi joko omilla kuvillasi tai kuvapankkikuvilla.

Sisältö hakukoneita varten

Sisällöt sivuilla ovat kaikki kaikessa. Huolellisesti suunniteltu rakenne ja sisältö parantavat sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Domain ja SSL-sertifikaatti

Palveluun sisältyy oma domain, webhotelli ja SSL-sertifikaatti lisäturvaksi sivustollesi. Lisäksi saat verkkotunnuksesi mukaiset sähköpostiosoitteet.

Nopeat ja turvalliset sivut

Sivustosi toimii salaman nopesti, koska optimoimme sen hakukoneita ja käyttäjiäsi varten. Varmistamme myös sivujen tietoturvallisuuden.

Tukipalvelu

Palveluusi kuuluu tukipalvelu, joka tarkoittaa sitä, että et ole yksin sivujesi kanssa. Huolehdimme sivujen ylläpidosta ja päivitämme nettisivujasi, jotta löydettävyytesi paranee.

Ilmainen nettisivujen ostajan opas

Oletko hankkimassa kotisivuja yrityksellesi? Tänä päivänä nettisivut eivät voi olla enää perinteinen käyntikortti, jossa on vain yritystiedot ja puhelinnumero, vaan interaktiivisemmat ja helpommin käytettävät. 

Asiakkaiden hankintaankin pitää panostaa huomattavasti ja valita oikeat digikanavat missä asiakkaat ovat. Tässä ilmaisessa oppaassa käsitellään nettisivujen rooli liiketoiminnassassi sekä mm. digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen.

Näin sivustosi valmistuu

Huolellisesti valmistetuilla ja hakukoneystävällisillä kotisivuilla erotut kilpailijoistasi. Tavoitteemme on rakentaa sinulle selkeät ja helppokäyttöiset kotisivut, jotka heijastavat yrityksesi yksilöllistä ilmettä. Näin kotisivujen tekeminen käytännössä etenee, kun olet tehnyt tilauksen.
Suunnitteluvaihe

1. Alkukartoitus

Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Selvitämme myös kotisivujen tarkoituksen ja mitä haluat saavuttaa niillä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta.​ Alkukartoitus voi tapahtua puhelimitse, sähköpostilla tai kasvotusten.

2. Suunnittelu ja toteutus

Alkukartoituksen pohjalta suunnittelemme sivuston ulkoasun ja rakenteen sekä sovitamme tekstisisällön ja kuvat sivuille. Teemme uusista sivuista vedoksen, jota pääset testaamaan ja kommentoimaan. Viimeistelyn jälkeen sivusi ovat valmiit julkaistavaksi.

3. Julkaisu ja ylläpito

Julkaisemme uudet sivusi, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen. Varmistamme aina sivujen hakukoneystävällisyyden ja toiminnan kaikilla laitteilla. Ylläpitopalvelu pitää huolen, että sivustosi pysyy aina ajantasaisena. Tästä alkaa brändisi tarina, jota autamme rakentamaan digitaalisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Sitelylta saat modernit nettisivut, jotka toimivat tehokkaana myynnin ja asiakaspalvelun kanavana. Autamme sinua nettisivujen sisällön suunnittelussa ja toimitamme valmiit sivut nopealla aikataululla, jotta pääset aloittamaan yritystoimintasi ilman viiveitä. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin, asiakasrekisterin, helppokäyttöisen markkinoinnin työkalun ja Sitelyn jatkuvan asiakastuen.

Voimme. Modernin verkkosivuston tarkoituksena on olla myynnin tai asiakaspalvelun kanava. Hoidamme kaiken nettisivuston siirtoon liittyvän puolestasi nykyisen palveluntarjoajan kanssa. Toimitat meille vain tilausta tehdessäsi nykyisen nettisivusi toimittajan yhteystiedot ja teemme siirron puolestasi. Valitsen vain itsellesi sopivan paketti tai soita meille, jos tarvitset apua.

Sitely on enemmän kuin nettisivut. Peruspaketissa saat modernit, testatut ja tietoturvalliset nettisivut, sähköpostilaatikot ja tarjouslomakkeen. Lisäksi voit ottaa käyttöösi helppokäyttöisen markkinointityökalun, jossa on mm. asiakasrekisteri myynneistä historia, liidilomake ja postituslistat.

Voimme kirjoittaa tekstit puolestasi tai auttaa sinua suunnittelemaan sivujen tekstisisältöä. Kun aloitamme sivujen tekemisen, sovimme kanssasi tapaamisen tai puhelinhaastattelun, jossa keskustelemme yrityksestäsi ja käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi nettisivujen sisällöstä. Riittää, että kerrot meille toiveesi – me huolehdimme toteutuksesta.

Emme kuitenkaan voi tuotteistaa palveluitasi puolestasi, joten hinnat ja palvelujen kuvaukset pyydämme aina sinulta.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Kertamaksulla kustannus on noin 10% edullisempi. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.

Kyllä. Nettisivupakettimme hinta sisältää kaikki kustannukset ja ovat aina nähtävissä nettisivuillamme – ei piilokuluja. Hinnoittelumme perustuu starttimaksuun sekä kuukausittaiseen ylläpitomaksuun. Aloitusmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, sivujen graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ja palvelinkustannukset. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi jatkuvasti suojattuna, hoitaa päivitykset ja parantaa sivujen toimivuutta ja hakunäkyvyyttä. Lisäksi saat nettisivuillesi Google-markkinointia lisäpalveluna.

Kun olet tehnyt tilauksen, aloitamme sivuston suunnittelun. Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta. Teemme sivustostasi vedoksen, jota pääset kommentoimaan ennen sivujen julkaisua. 

Sitely on pienten yritysten digikumppani ja haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Kauttamme saat normaalisti kalliit mainostoimistopalvelut edullisesti. Lisäpalvelujamme ovat Google-markkinointi, logosuunnittelu, valokuvauspalvelu, sisällöntuotanto, sähköpostimarkkinointi, ajanvaraustyökalut ja some-markkinointi.

Jäikö vielä jotain mietittävää?

Jätä nopea yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.