Nettisivut, joilla hankit lisää asiakkaita

Monella yrityksellä ei ole osaamista tai aikaa tehdä hakukoneystävällisiä kotisivuja, jotka toisivat myyntiä. Me Sitelyllä teemme yrityksellesi myyvät kotisivut -edullisesti. 

Jotta löytyisit hakukoneista, erotut kilpailijoista ja hankit lisää liidejä.

Kaikki ansaitsevat nettisivut, jotka toimivat yrityksen myyntikoneena

Mutta siinä on muutama haaste…

Sitelyn nettisivut tekevät myynnin puolestasi netissä, löytyvät hakukoneista ja mikä parasta, teemme ne kokonaan puolestasi – säästä aikaasi ja nauti tuloksista. 

Kustannukset nettisivuille Sitelyn tekemänä ovat vain murto-osa, mitä maksaisit mainostoimistolle.

Näin suurimmat haasteet saadaan ratkaistua

Myynnin kasvu

Kaikki mitä tarvitset myyntiin

Sitelyn nettisivupaketti pullistelee myynnin työkaluja, myynnin vauhdittamiseksi. Esimerkiksi liidilomakkeella otat talteen kaikki yhteydenotot, näin et menetä kauppaa kilpailijalle. Kotisivuillasi olevalla chatillä asiakkaasi taas tavoittavat yrityksesi, milloin heille sopii. 

Kotisivuihisi kuuluu asiakasrekisteri, jonne kertyy kätevästi kaikki yhteydenotot asiakastietoineen. Reaali-aikaisesta raportointijärjestelmästä seuraat, miten nettisivusi myynti kehittyy.

Tässä muutamia myynnin työkaluja:

Valitse sopiva paketti tai pyydä tarjous räätälöidystä

Pakettien ominaisuudet on valittu toteuttamiemme kotisivu-projektien pohjalta. Tarvitsetko räätälöidyn paketin? Pyydä tarjous, niin räätälöimme juuri sopivan paketin yrityksellesi.

Perus

Sopii yrityksille, jotka haluavat edulliset nettisivut, jotka tuovat kauppaa ja esittelevät esim. töitä.
879€

Kasvu

Sopii yrityksille, jotka haluavat kasvua ja lisää myyntiä verkon kautta.
1149€
Suosituin

Teho

Yrityksille, jotka haluavat erottautua ja myydä verkossa.
1549€
  • Samat kuin Kasvupaketissa ja​
  • Tehopalvelin ja CDN
  • Sisällöntuotanto max 13 sivua
  • Jatkuva hakukoneoptimointi
  • Sähköpostimarkkinoinnin valmius
  • Sitely Data Studio

Tässä suunnitelma yrityksesi myynnin kasvattamiseksi

Jotta uusi verkkokauppasi on mahdollisimman myyvä, nopea ja hakukoneoptimoidu, kiteytimme toimituksen neljään helppoon vaiheeseen.

1
2
3

Aloitus

Yhteistyö alkaa hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Asiantuntijamme käy kanssasi läpi liiketoimintasi, palvelusija tavoitteet. Näistä luomme verkkokaupalle toteutussuunnitelman ja koodaus alkaa.

Käynnistys

Koodamme verkkokaupan vedoksen, jota pääset heti kommentoimaan. Kommentoinnin jälkeen teemme tarvittavat muutokset ja julkaisemme verkkokaupan. Myynti voi alkaa.

Kasvu

Julkaisun jälkeen on aika hankkia kasvua verkkokaupallesi. Tässä kohtaa suosittelemme markkinoimaan uutta verkkokauppaasi digitaalisissa kanavissa, joka kasvattaa tunnettuutta ja luo myyntiä. Voit seurata reaaliaikaisesti verkkokauppasi kasvua Data Studiostasi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Aiheeseen liittyviä blogeja

woocommerce-verkkokauppa
Hakukonenäkyvyys

Viisi syytä valita Woocommerce-verkkokauppa

Oletko miettinyt uuden verkkokaupan perustamista tai nykyisen päivittämistä? Woocommerce-verkkokauppa on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto, jota käyttää miljoonat verkkokauppiaat ympäri maailman. Käymme tässä blogissa läpi tärkeimmät viisi syytä, miksi Woocommercea kannattaa pitää vahvana vaihtoehtona yrtyksesi kauppapaikaksi. 1. Verkkosivusto ja verkkokauppa samassa paketissa Woocommerce on rakennettu Wordpressin päälle, joka on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Woocommerce on Wordpressin natiivi lisäosa,

Lue lisää >
luonnonperintösäätiö
Tiedote

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta Talvella aloitettu projekti on vihdoin saatu päätöksen, hengähtää Ilari Vallisaari, Sitelyn toinen perustajista: Saimme valmiiksi Luonnonperintösäätiön sivustouudistuksen, joka on ollut meille todella tärkeä projekti. Mahdollisuus Luonnonperintösäätiön verkkosivuston uudistukseen tarjoutui itse asiassa hieman yllättäen. Tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa jokaisesta asiakastilauksesta Luonnonperintösäätiön työhön tietyn summan, ja samalla tuli puheeksi

Lue lisää >

Ilmainen nettisivujen ostajan opas

Oletko hankkimassa kotisivuja yrityksellesi? Tänä päivänä kotisivut eivät voi olla enää perinteinen käyntikortti, jossa on vain yritystiedot ja puhelinnumero, vaan interaktiivisemmat ja helpommin käytettävät. 

Oppaan luettuasi ymmärrät, miksi nettisivut pitää valjastaa myyntiin ja mihin niitä tarvitaan yrityksen liiketoiminnassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Olet tullut oikeaan paikkaan. Sitelylta saat modernit nettisivut, jotka toimivat tehokkaana myynnin ja asiakaspalvelun kanavana. Autamme sinua nettisivujen sisällön suunnittelussa ja toimitamme valmiit sivut nopealla aikataululla, jotta pääset aloittamaan yritystoimintasi ilman viiveitä. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin, asiakasrekisterin, helppokäyttöisen markkinoinnin työkalun ja Sitelyn jatkuvan asiakastuen.

Voimme. Modernin verkkosivuston tarkoituksena on olla myynnin tai asiakaspalvelun kanava. Hoidamme kaiken nettisivuston siirtoon liittyvän puolestasi nykyisen palveluntarjoajan kanssa. Toimitat meille vain tilausta tehdessäsi nykyisen nettisivusi toimittajan yhteystiedot ja teemme siirron puolestasi. Valitsen vain itsellesi sopivan paketti tai soita meille, jos tarvitset apua.

Sitely on enemmän kuin nettisivut. Peruspaketissa saat modernit, testatut ja tietoturvalliset nettisivut, sähköpostilaatikot ja tarjouslomakkeen. Lisäksi voit ottaa käyttöösi helppokäyttöisen markkinointityökalun, jossa on mm. asiakasrekisteri myynneistä historia, liidilomake ja postituslistat.

Voimme kirjoittaa tekstit puolestasi tai auttaa sinua suunnittelemaan sivujen tekstisisältöä. Kun aloitamme sivujen tekemisen, sovimme kanssasi tapaamisen tai puhelinhaastattelun, jossa keskustelemme yrityksestäsi ja käymme läpi toiveesi ja ajatuksesi nettisivujen sisällöstä. Riittää, että kerrot meille toiveesi – me huolehdimme toteutuksesta.

Emme kuitenkaan voi tuotteistaa palveluitasi puolestasi, joten hinnat ja palvelujen kuvaukset pyydämme aina sinulta.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Kertamaksulla kustannus on noin 10% edullisempi. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.

Kyllä. Nettisivupakettimme hinta sisältää kaikki kustannukset ja ovat aina nähtävissä nettisivuillamme – ei piilokuluja. Hinnoittelumme perustuu starttimaksuun sekä kuukausittaiseen ylläpitomaksuun. Aloitusmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, sivujen graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon ja palvelinkustannukset. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi jatkuvasti suojattuna, hoitaa päivitykset ja parantaa sivujen toimivuutta ja hakunäkyvyyttä. Lisäksi saat nettisivuillesi Google-markkinointia lisäpalveluna.

Kun olet tehnyt tilauksen, aloitamme sivuston suunnittelun. Käymme yhdessä läpi toiveesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä. Näin pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta lopputuloksesta. Teemme sivustostasi vedoksen, jota pääset kommentoimaan ennen sivujen julkaisua. 

Sitely on pienten yritysten digikumppani ja haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Kauttamme saat normaalisti kalliit mainostoimistopalvelut edullisesti. Lisäpalvelujamme ovat Google-markkinointi, logosuunnittelu, valokuvauspalvelu, sisällöntuotanto, sähköpostimarkkinointi, ajanvaraustyökalut ja some-markkinointi.

Vieritä ylös

Nettisivut yrityksille ominaisuudet

Perus
Kasvu
Teho
Webhotelli, SSL, domain
Tehopalvelin ja CDN
Varmuuskopiointi
Räätälöity ulkoasu
Responsiivinen sivupohja
Sisällöntuotanto
max. 7 sivua
max. 10 sivua
max 13 sivua
Hakukoneoptimointi
Tekninen
Tekninen&sisältö
Tekninen&sisältö
Yrityssähköposti
1 laatikko (500Mt)
1-2 laatikkoa (500Mt/laatikko)
1-5 laatikkoa (500Mt/laatikko)
Yhteydenottomake
Evästesuostumuskysely
Tietosuoja
Google-mainonnan valmius
Some-integraatio
Kieliversiot
Asiakasrekisteri
Sähköpostimarkkinointivalmius
Ajanvarausjärjestelmä
Blogi
Sitely Data Studio
Ylläpitopalvelu

Onko kiire?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä sinuun ja jutellaan tarpeistasi.

Hyväksyn Sitelyn tietojenkäsittelyn lähettämällä lomakkeen.