Nettisivujen ostajan opas

Miksi lukisin tämän oppaan?

Oletko hankkimassa kotisivuja yrityksellesi? Tänä päivänä nettisivut eivät voi olla enää perinteinen käyntikortti, jossa on vain yritystiedot ja puhelinnumero, vaan interaktiivisemmat ja helpommin käytettävät. Asiakkaiden hankintaankin pitää panostaa huomattavasti ja valita oikeat digikanavat missä asiakkaat ovat. Tässä ilmaisessa oppaassa käsitellään nettisivujen rooli liiketoiminnassassi sekä mm. digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen.

Nettisivujen ostajan opas kirja

Oppaan keskeiset aiheet

Kotisivut

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Oppaasta löydät vastauksia millaiset ovat nettisivut 2020 Mitä maksaa kokonaan uudet kotisivut? Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnitellaan kotisivuja?

Liiketoiminta

Yritysten kotisivujen tarkoitus on yleensä kehittää liiketoimintaa. Oppaasta löydät vastaukset mm. Mitä maksaa uudet kotisivut? Mihin tarkoitukseen yrityksen kotisivut kannattaa suunnata?

Hakukoneet

Hakukoneet on erittäin tärkeässä roolissa kotisivujen kehittämisessä. Mitä asioita pitää huomioida, kun kotisivuja rakennetaan hakukoneita varten?

Markkinointi

Kotisivut on tärkeä kanava yrityksellesi. Asiakkaat hankitaan kuitenkin hakukoneista, somesta, yms. Miten huomioida eri digitaaliset markkinoinnin kanavat parhaiten?

Kenelle opas sopii?

Tämä opas on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat uudistaa kotisivunsa tai ovat rakentamassa uutta liiketoimintaa verkossa. Tai aloitteva yritys, jotka miettivät nettisivujen tekemistä itse tai valintaa kumppanille, joka rakentaisi nettisivut.

Kasvuyrittäjät

Yritykset, jotka haluat kasvattaa liikevaihtoaan netin kautta ja parantaa kilpailuasemiaan markkinoilla.

Pienet yritykset

Jotka haluavat siirtään perinteistä liiketoimintaa ja liidien hakua enemmän nettiin.

Yrittäjät ja freelancerit

Teenkö itse vai maksanko tekemisestä. Yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää kuinka paljon nettisivujen tekeminen vaatii ja miettivät tekevät ne itse.

Perinteiset yrittäjät

Digimaailmaan siirtyvät yrittäjät, jotka ottaa ensimmäisiä digiaskelia ja haluavat ymmärtää miksi panostaa nettisivuihin.

Lataa opas ilmaiseksi

Jättämällä yhteystietosi, voit ladata maksuttoman oppaan. Lataamalla oppaan liityt samalla Sitely & Friends -uutiskirjelistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa.

Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.