ILMAINEN OPAS

Nettisivujen ostajan opas 2021​

Tässä ilmaisessa oppaassa käsitellään mitä pitää ottaa huomioon, kun ollaan hankkimassa nettisivuja tai uudistetaan jo olemassa olevia.  

Saat ilmaisia konkreettisia vinkkejä, mitä voit hyödyntää kotisivujen toteutuksessa.

Lataa opas

Saat linkin oppaasta sähköpostiisi.

Tämän opit luettuasi oppaan

Oppaassa käsitellään mm. seuraavia aiheita ja saat konkreettisia vinkkejä, mitä hyödyntämällä saat kaiken irti kotisivuistasi.

Nettisivut

Oppaasta löydät vastauksia millaiset ovat nettisivut 2021. Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnitellaan kotisivuja? Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi.

Nettisivujen hinta

Yritysten kotisivujen tarkoitus on yleensä kehittää liiketoimintaa. Oppaasta löydät vastaukset kysymyksiin mitä uudet kotisivut maksvat? Mistä maksan kotisivuissa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on erittäin tärkeässä roolissa kotisivujen uudistamisessa. Mitä asioita pitää huomioida, kun kotisivuja rakennetaan hakukoneita varten?

Markkinointi

Kotisivut on tärkeä kanava yrityksellesi. Asiakkaat hankitaan kuitenkin hakukoneista, somesta, yms. Miten huomioida eri digitaaliset markkinoinnin kanavat parhaiten?

Ilmainen ostajan opas

Tämä opas on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat uudistaa kotisivunsa tai ovat rakentamassa uutta liiketoimintaa verkossa. Sopii myös uusille yrityksille, jotka ovat rakentamassa uusia kotisivuja.

Kasvuyrittäjät ja uudet yritykset

Yritykset, jotka haluat kasvattaa liikevaihtoaan netin kautta ja parantaa kilpailuasemiaan markkinoilla.

Muutosmatkalla olevat yritykset

Jotka haluavat siirtään perinteistä liiketoimintaa ja liidien hakua enemmän nettiin.

Yrittäjät ja freelancerit

Teenkö itse vai maksanko tekemisestä. Yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää kuinka paljon nettisivujen tekeminen vaatii ja miettivät tekevät ne itse.

Perinteiset yrittäjät

Digimaailmaan siirtyvät yrittäjät, jotka ottaa ensimmäisiä digiaskelia ja haluavat ymmärtää miksi panostaa nettisivuihin.

Lataa opas tästä

Vieritä ylös