Meistä

Moikka! Täältä löydät sitelyläiset!

Perustimme Sitelyn alun perin yrittäjiä varten. Haluamme tarjota kaltaisillemme yrittäjille, yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – ja jättää verkkosivut ja digitaalinen markkinointi meidän hoidettavaksi. Sitely on muotoutunut vuosien aikana ihmisistä, arvoista, kokemuksista ja parhaaksi havaituista tekniikoista.

Missiomme: Excellence over Perfection!

Tiedämme kokemuksesta, että kasvu tulee pitkäjänteisestä työstä ja panostuksesta. Uskomme asiakassuhteissamme jatkuvuuteen, joka perustuu luottamukseen ja läpinäkyvyyteen. Tekemistämme ohjaa aito halu auttaa ja ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen tarpeita. Onnistumisemme mittari on asiakkaidemme menestys!

Olemme vastuullinen yritys, ja valitsemme kumppanimme huolella. Haluamme kantaa kortemme kekoon niin hiilijalanjäljen pienentämisessä kuin ikimetsiemme suojelussa.

Osaamme toki myös pitää hauskaa. 🙂

Excellence over Perfection

Yhdistämme brändin ja teknologian

Hyvä asiakaskokemus vaatii laadukkaan brändin sekä näyttävän verkkopalvelun. Yhdistämme brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi, jotta asiakkaasi haluavat palata palveluidesi pariin aina uudestaan, oli se sitten kerran vuodessa tai päivittäin. Verkkopalvelustasi pidetään hyvää huolta ja se on aina turvallinen käyttää ja kehittyy jatkuvasti.

Myyvät verkkopalvelut

Teknologiat

Myyvät verkkopalvelut

Erottuva brändi

Brändi

Erottuva brändi

Jatkuva kehitys

Ylläpito

Jatkuva kehitys

Me olemme Sitely

Sitely on pieni ja ketterä, perustajiensa näköinen digitoimisto. Intohimomme on yrittämisessä, moderneissa web-teknologioissa ja markkinoinnissa. Toimintaamme ohjaa palava halu luoda onnistumisia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tuomas Luoma

Tuomas

Teknologia

Media & Web design
[email protected]

Marcell Kismartoni

Marcell

Brändi

UX & Design
[email protected]

Tanja

Tanja

Brändi

Culture, HR & strategy [email protected]

Roman

Teknologia

App & Integrations
[email protected]

annette

Annette

Brändi

Web development
[email protected]

Johanna Lehtinen

Johanna

Brändi

Digital marketing & some
[email protected]

Sitely rekrytointi

Oletko sinä seuraava sitelylainen?

Oletko vastavalmistunut tradenomi, kokenut koodari tai intohimoinen markkinoija, joka etsii seuraavaa askelta urallaan? Laita meille viestiä niin jutellaan, olisimmeko match.

Usein kysytyt kysymykset

Sovitaanko yhteen?

Haluamme ehdottomasti jutella kanssasi lisää ja kuulla tarpeistasi. Lähetä alla olevalla lomakkeella viesti tai soita meille.

Tarjoamme teknologiapuolella verkkosivustojen, verkkokauppojen ja räätälöityjä toteutuksia. Brändipalvelumme kattavat brändäyksestä aina kaiken logosuunnitteluun. Markkinoinnin palveluita on tarjolla markkinoinnin strategiasta Google kampanjoiden toteutukseen. Huolenpitopalveluista löytyy WordPress ylläpidosta aina jatkokehityspalveluihin.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaisia, joten jokaisen projektin hinnoittelu vaihtelee. Tyypillinen avaimet käteen -verkkosivuston/kaupan toteutus maksaa 3 000–20 000 euron välillä, joka riippuu toteutuksen laajuudesta. Jos sinulla on hyvin laadittu vaatimusmäärittelydokumentti, yleensä projektin kustannukset on helpompi arvioida ja toteutus edullisempi.

Asiakkaitamme löytyy melkein kaikilta toimialoilta ja kokoluokista aina autotalliyrityksistä isompiin organisaatioihin. Tutustu referensseihimme saadaksesi paremman käsityksen asiakkaistamme.

Toimistomme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Voit tulla piipahtamaan kahville tai juttelemaan ideastasi vaikkapa sovelluksesta.

Noudatamme asiakkaille tehtävissä toteutuksissamme oli ne sitten, verkkosivuston rakentamista tai Google-kampanjoiden optimointia alan standardeja ja vaatimuksia. Tiimimme pitää yllä alan tärkeimpiä sertifiointeja ja partneroidumme alan parhaiden ja vastuullisten kumppaneiden kanssa.

Työskentelemme kolmelle eri mallilla: avaimet käteen, osana tiimiä tai konsultoiva kumppani. Avaimet käteen -mallissa teemme vaatimusmäärittelyt kanssasi ja rakennamme esim. Yrityksellesi sen pohjalta kotisivut. Osana tiimiä -mallissa jaamme työt kanssasi, jossa teemme esim. Teknisen toteutuksen projektista ja sinä teet sisällöntuotannon. Konsultoinnissa autamme sinua tietyn ongelman kanssa, joka voi olla esim. ajanvarausjärjestelmän upottaminen verkkosivuillesi tai analytiikan auditointi.