Skip to content

HubSpot-verkkosivut, jotka tuovat menestystä

HubSpot sisältää markkinoiden kattavimmat työkalut myynnin, markkinoinnin ja brändin kehittämiseen. Toteutamme visuaalisesti näyttävät verkkosivut ja tehokkaan myyntiputken HubSpot-alustalle hyödyntäen vuosien kokemustamme myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisestä.

Palv-Hubspot-Verk
HubSpot-palvelumme

Tutustu HubSpot-palveluihimme

HubSpot Onboarding

Saat Hubspot-järjestelmästä todellista bisneshyötyä hyvin suunnitelulla käyttöönotolla. Onboarding sisältää portaalin konfiguroinnin, käyttäjäprosessien suunnittelun ja perehdytyksen työkaluihin.

HubSpot CMS -verkkosivut

Toteutamme niin pienet kuin isot HubSpot-verkkosivut Figma-suunnittelusta, teeman ja moduulien koodaukseen ja sisältösuunnitteluun. 

HubSpot-lisenssit ja migraatiot

Saat kauttamme kaikkien hubien käyttöönoton  ja sujuvan migraatioprojektin nykyisistä järjestelmistänne avaimet käteen -periaatteella.

Jatkokehitys ja huolenpito

Jatkokehityspalvelumme auttaa tuomaan lisää ominaisuuksia, parantamaan olemassa olevia moduuleja sekä kehittämään käyttäjäprosesseja. Huolenpitopalvelumme varmistaa, että tiimisi saa kaiken hyödyn irti Hubspotista.

Integraatiot

Haluatko yhdistää HubSpotin toiseen järjestelmään, kuten ERP:iin, verkkokauppaan tai postitusohjelmaan? Rakennamme tarvitsemasi integraation, jotta datasi on liikkuu ja sujuvasti ja vältät manuaalisen tupladuunin.

Miksi HubSpot CMS?

Kaikki verkkosivuston kehityksestä markkinointiin samassa paketissa

HubSpot CMS Hub sisältää kaikki tarvittavat työkalut verkkosivuston ylläpitoon, markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalveluun. HubSpotiin saa kaikki työkalut aina chatbotista markkinoinnin automaatioon. Järjestelmän sydämenä sykkii HubSpotin CRM, johon asiakasdata kertyy talteen.

Sales graph up

Räätälöity käyttöösi

HubSpot-toteutuksiimme valitaan yrityksellesi sopivat ominaisuudet (CRM, CMS, Service Hub, Sales Hub, Marketing Hub) ja koulutamme tiimisi niiden käyttöön.

Analytics

Menestyksen mittaus

Valjastamme HubSpotin dashboardit käyttöösi, jotta voit mitata menestystä mm. liidien laadun tai markkinoinnin toimivuuden osalta.

verkkosivut
Sales-Funnel

Myyntifunnelisi

Valjastetaan HubSpot myyntikoneeksi

HubSpot CMS on monipuolinen julkaisujärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut digitaalista kaupankäyntiä varten. Brändisi ostajapersoonat määritetään järjestelmään ja sisältöä voidaan personoida juuri heitä varten. Dashboardeilta seurataan markkinointikampanjoidesi vaikuttavuutta ja ROI:ta, mikä taas auttaa sisällöntuotannon kehittämisessä dataan perustuen.

Ulkoasu

Tehokas myyntiputken hallinta

Rakennamme Hubspot-sivustollesi tehokkaan myyntiprosessin, joka ei vain kerää liidejä, vaan auttaa myös huolehtimaan asiakkaistasi koko elinkaaren ajan.

UI

Aikaa säästävät integraatiot

HubSpotissa on oma App marketplace sekä kattavat rajapinnat, joiden avulla voimme yhdistää kaikki asiakasrajapinnat osaksi verkkosivujasi ja CRM:ääsi.

Erottuvaa designia

Visuaalisesti vaikuttavat HubSpot-verkkosivut

HubSpot-sivuston ulkoasu suunnitellaan brändiviestisi mukaiseksi ja sisältösi jäsennellään ostajapersooniasi varten. Näin sivut palvelevat asiakkaitasi asiakaspolun eri vaiheessa, eikä myyntifunnelisi päästä liidejä luistamaan karkuun.

Hubspot-kehitystiimimme on saanut kiitosta selkeiden ja monipuolisten sisältömoduulien koodaamisesta, joten tekemistäsi ja luovuttasi eivät rajoita valmiit ja kankeat moduulit, vaan markkinointitiimisi voi keskittyä työhönsä ja nauttia Hubspot CMS:n helppokäyttöisyydestä.

Integrations

Tulevaisuuden kestävää designia

Sivusto rakennetaan tulevaisuuden kestäväksi, niin että sen ilme kestää aikaa ja näyttää pitkään hyvältä. Hubspot-kehittäjämme huolehtivat siitä, että sivujen hallinnointi on mahdollisimman helppoa.

API

Jatkokehitys ja huolenpito

Jatkokehitämme ja pidämme huolta HubSpot-verkkosivustostasi, jotta se palvelee muuttuvia tarpeitasi. Sitely on ketterä Hubspot-kumppani pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

placeholder_200x200

Haluatko jutella lisää?

Varaa aika asiantuntijalle

Voit jutella suoraan asiantuntijamme kanssa ja saada apua tarpeisiisi välittömästi.

ilari-vallisaari

Ilari

CEO & Co-Founder
ilari@sitely.fi 
040 635 1929

Varaa aika

sampo-hellevig

Sampo

Tech Lead & Co-Founder
sampo@sitely.fi
040 032 4416

Varaa aika

Mistä voin keskustella?

Sitely Image

Palveluiden sisällöstä

Sitely Image

Hinnoittelusta ja aikataulusta

Sitely Image

Teknisistä vaatimuksista

Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja kerro missä asiassa tarvitset apua. Palaamme viestiin välittömästi.

 

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos on Suomen johtavia johdon valmennus yrityksiä, jonka missiona on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Novetos valitsi Sitelyn kumpp...

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...

Opi ja inspiroidu

HubSpot-asiaa

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Jotta Hubspotin käytöstä saisi kaiken irti, on integraatioiden hyödyntäminen kannattavaa. Lue vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen...

Tehokas myyntifunneli HubSpotilla - Näillä vinkeillä onnistut

Tehokas myyntifunneli HubSpotilla - Näillä vinkeillä onnistut

Tässä artikkelissa tutustutaan AIDA-malliin ja kuinka sen avulla saadaan luotua tehokas myyntifunneli.

Mietityttääkö jokin?

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä HubSpot CMS Hubin käyttöönotto maksaa?

HubSpot CMS:n lisenssin hinnat lähtevät liikeelle n. 20 €/kk:ssa. Paketteja on Starterista Enterpriseen. Verkkosivuston toteutuksen hinta riippuu sisällöstä sekä valitsemistasi ominaisuuksista. Tyypillisen HubSpot-verkkosivuston hinta on 10 000 – 30 000 euron välillä.

Kuinka kauan HubSpot-verkkosivuston toteutus kestää?

Uuden HubSpot-verkkosivuston kesto on tyypillisesti kahdesta kolmeen kuukautta. Kesto vaihtelee toteutuksen monimutkaisuuden ja sisällön määrän mukaan. 

Mitä palveluunne sisältyy?

Verkkosivuprojektimme koostuvat suunnittelu-, toteutus-, testaus- ja julkaisuvaiheista. Suunnitteluvaiheessa määritetään ja tarkennetaan toteutuksen laajuus ja rajaukset, joista toteutettavan palvelun sisältö muodostuu. Projekti voi olla esim. avaimet käteen -tyylillä toteutettu verkkosivusto, jossa teemme kaiken suunnittelusta koodaukseen tai vain verkkosivuston ulkoasusuunnittelu tai tekninen toteutus valmiin ulkoasusuunnitelman pohjalta.

Kuinka paljon aikaa HubSpot CMS:n käyttöönotto vaatii minulta?

Mitä enemmän olet mukana verkkosivuston toteutuksessa, sitä nopeammin saamme projektin toteutettua. Oma osallistuminen yleensä myös vähentää projektin kokonaiskustannuksia, esim. sisällöntuotannon osalta. Omaa aikaa kannattaa varata projektin aikana viikoittain muutamasta tunnista päivään.

Voitteko siirtää nykyisen sivustoni HubSpotiin?

Ilman muuta! Autamme asiakkaittamme siirtymään eri sisällönhallintajärjestelmien välillä. Usein HubSpotiin siirrytään WordPress-, Joomla-, Drupal- tai Contentful-järjestelmistä. HubSpot-asiantuntijamme hoitavat sisällön siirtämisen, mukautettujen sisältötyyppien, blogien, taksonomioiden ja käyttäjätiedon siirtämisen sekä kolmansien osapuolien integraatioiden toteutuksen.
verkkosivujen_ostajan_opas

Lataa maksuton opas

Verkkosivusto- uudistus tulossa?

Kasasimme yksiin kansiin verkkosivusto-uudistajan oppaan, jonka avulla osaat hahmotella minkälainen projekti on tulossa ja mitä pitää huomioida. Lataa opas ja