hubspot cms hinnoittelu

HubSpot CMS Hub on jaettu kolmeen eri pakettiin ja hintaluokkaan, jotka on suunniteltu eri kokoisille yrityksille. Yrityksellesi sopivaan pakettiin, ja sitä kautta järjestelmän hintaan, vaikuttaa yrityksesi koko ja haluamasi ominaisuudet. Edullisimmillaan HubSpot CMS:n hinta on muutaman kympin kuussa. 

Mitä HubSpot CMS Hub maksaa?

HubSpot CMS on jaettu kolmeen eri hintaluokkaan: Starter, Professional ja Enterprise.

Starter – perusominaisuudet pienyrityksille

Starter-paketti sopii parhaiten pienille yrityksille ja niille, joille riittää vain julkaisujärjestelmän perusominaisuudet. 

Starteriin kuuluu nettisivuston hostaus, tietoturvaominaisuudet (CDN, SSL, palomuuri) sekä mahdollisuus kustomoida domainin tietoturva-asetuksia. 

Itse sivuston rakentamiseen on käytössä valmiit teemat, drag-and-drop-editori, verkkosivuston kehitys haluamillasi työkaluilla ja pääsy HubSpotin marketplacelle, mistä löytyy mm. erilaisia teemoja ja moduuleja avuksi sivuston rakentamiseen. Starter-paketti sisältää 15 nettisivua, 20 laskeutumissivua (landing page), live chat sekä lomaketyökalu.

Starter-paketilla käytössäsi on myös raportointinäkymä sekä kaikki HubSpot CMS:n ilmaisominaisuudet, kuten nettisivuston automaattinen arviointi ja kehityskohteiden tunnistystyökalu (website grader).

HubSpot CMS Hub Starterin hinta on alkaen 23 €/kk.

Professional – personoitua asiakaskokemusta

Professional-paketti sisältää kaikki Starterin ominaisuudet ja lisäksi paljon hyödyllisiä työkaluja nettisivuston personointiin, kehittämiseen ja sisältöjen parantamiseen. Tämä vaihtoehto sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää nettisivustoaan tehokkaasti liikevaihdon kasvun ajurina. Professionaliin sisältyy 10 000 nettisivua ja 10 000 laskeutumissivua.

Professionalissa voit personoida sivustosi asiakaskokemusta luomalla dynaamisia personointeja haluamillesi kohderyhmille ja suojata tietyt sivut salasanalla. Voit A/B-testata sivuston sisältöä ja selvittää attribuutio-mallinnuksen avulla, mitkä sivustosi sisällöt tuottavat parhaiten liidejä. Lopuksi seuraat tätä kaikkea tarpeillesi kustomoidun raportoinnin kautta.

Tämä paketti auttaa sinua myös kehittämään sisältöstrategiaasi tarjoamalla suosituksia ja uusia ideoita hakukoneoptimointiin (SEO). Myös nettisivuston päivitys onnistuu helposti luomalla uudet sivut ja sisällöt julkaisua vaille valmiiksi muuttamatta olemassa olevan sivuston sisältöä tai toimivuutta.

HubSpot CMS Hub Professionalin hinta on alkaen 360 €/kk.

Enterprise – kaikki ominaisuudet kasvavalle tiimille

Enterprise on suunniteltu sopivaksi keskisuurista suuriin yrityksiin, jotka odottavat CMS-järjestelmältään paljon. 

Enterprise-paketti sisältää Professionalin ominaisuuksien lisäksi paljon hyödyllisiä teknisiä ratkaisuja, kuten kirjautumisominaisuuden ja kustomoidut sovellukset (esim. tapahtumat tai asiakasportaali), ja näiden datan tallentamisen CRM:ään yhdessä HubSpot CRM:n kanssa. 

Lisäksi voit viedä sivustosi sisällön optimoinnin ja parantamisen uudelle tasolle tekoälyä ja koneoppimista hyödyntävän adaptiivisen sisällön testaamisen avulla.

Isommalle tiimille Enterprise mahdollistaa eri tasoisten käyttäjäroolien luomisen, käyttäjien toiminnan lokikirjaukset, sivuston toimivuuden monitoroinnin ja kertakirjautumisen (SSO).

HubSpot CMS Hub Enterprisen hinta on alkaen 1104 €/kk, mutta isoille yrityksille hinta on räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaan.

Anna meidän auttaa HubSpot CMS:n valinnassa ja käyttöönotossa

Yhteenvetona Starter sopii pienille tai vasta aloitteleville yrityksille, Professional kasvaville pienille ja keskisuurille, ja Enterprise suurille yrityksille, joilla on isot volyymit.

Jos tarvitset apua oikean paketin valintaan, ota meihin yhteyttä niin jutellaan tarpeistasi.

Lue myös