Domainhaku

Etsitkö vapaana olevaan domainia  eli verkkotunnusta? Voit tarkistaa domainhaullamme, onko haluamasi domain vapaana. Syötä haluamasi verkkosivuosoite hakukenttään ja saat vastauksen heti.

Varaa yrityksesi näköinen verkkotunnus

Tilatessasi kotisivut tai verkkokaupan rekisteröimme ja ylläpidämme haluamasi verkkotunnuksen ilmaiseksi koko sopimuskauden ajan. Saat kauttamme kaiken tyyppiset verkkotunnukset, kuten suomalainen .fi domainin, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainit, kuten .com, .net, .org ja .info. 

Rekisteröinti

Rekisteröimme ja ylläpidämme kaikentyyppiset verkkotunnukset, kuten kotimainen .fi domain, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainpäätteet, kuten .com, .net, .org ja .info.

Domainsiirto

Haluatko siirtää nykyisen domainin Hostingpalvelun ylläpitoon? Se onnistuu kauttamme. Tarvitset fi-domainin siirtoon välittäjän vaihtoavaimen. Saat sen vanhalta välittäjältäsi.

Domainparkki

Rekisteröi verkkotunnuksesi heti, sillä huomenna se voi olla myöhäistä! Ota domain käyttöön heti tai jätä se domainparkkiin odottamaan myöhempää käyttöönottoa.

Avaimet käteen

Kaikki domainpalvelumme toimivat avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain tehdä tilaus ja me hoidamme loput.

Domainin hinta

Meillä domain kuuluu aina hintaan tilatessasi meiltä kotisivut tai verkkokaupan. Ilmoita vain tilauksessasi, minkä domainin haluat rekisteröidä.

Kotisivut

Tarvitsetko verkkotunnuksen kotisivuille? Varaa laadukas domain kotisivuille.

0€

Verkkokaupat

Tarvitsetko verkkotunnuksen verkkokaupalle? Varaa laadukas domain verkkokaupalle.

0€

Erottuvat kotisivut

Uudet nettisivusi ovat uniikkeja ja juuri yrityksesi näköisiä.

Hakukoneoptimointi

Nettisivusi löytyvät Googlesta alta aikayksikön, ja myynti voi alkaa.

Tech Support

Jatkuva asiakastuki

Jos tarvitset tukea palveluihimme, saat sitä asiakastuestamme samantien.

Avaimet käteen

Palvelumme ovat aina avaimet käteen, jotta sinun ei tarvitse koodata.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Aiheeseen liittyviä blogeja

woocommerce-verkkokauppa
Teknologia

Verkkokauppa-alusta arvio: Woocommerce

WooCommerce on verkkokauppa-alusta, joka on WordPressin lisäosa. Avoimella lähdekoodilla toteutettu WooCommerce onkin muodostunut maailman suosituimmaksi verkkokauppa-alustaksi skaalautuvuutensa ja saatavilla olevien lisäosien takia.

Lue lisää >
Vieritä ylös