Domainhaku

Etsitkö vapaana olevaan domainia  eli verkkotunnusta? Voit tarkistaa domainhaullamme, onko haluamasi domain vapaana. Syötä haluamasi verkkosivuosoite hakukenttään ja saat vastauksen heti.

Varaa yrityksesi näköinen verkkotunnus

Tilatessasi kotisivut tai verkkokaupan rekisteröimme ja ylläpidämme haluamasi verkkotunnuksen ilmaiseksi koko sopimuskauden ajan. Saat kauttamme kaiken tyyppiset verkkotunnukset, kuten suomalainen .fi domainin, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainit, kuten .com, .net, .org ja .info. 

Rekisteröinti

Rekisteröimme ja ylläpidämme kaikentyyppiset verkkotunnukset, kuten kotimainen .fi domain, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainpäätteet, kuten .com, .net, .org ja .info.

Domainsiirto

Haluatko siirtää nykyisen domainin Hostingpalvelun ylläpitoon? Se onnistuu kauttamme. Tarvitset fi-domainin siirtoon välittäjän vaihtoavaimen. Saat sen vanhalta välittäjältäsi.

Domainparkki

Rekisteröi verkkotunnuksesi heti, sillä huomenna se voi olla myöhäistä! Ota domain käyttöön heti tai jätä se domainparkkiin odottamaan myöhempää käyttöönottoa.

Avaimet käteen

Kaikki domainpalvelumme toimivat avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain tehdä tilaus ja me hoidamme loput.

Domainin hinta

Meillä domain kuuluu aina hintaan tilatessasi meiltä kotisivut tai verkkokaupan. Ilmoita vain tilauksessasi, minkä domainin haluat rekisteröidä.

Kotisivut

Tarvitsetko verkkotunnuksen kotisivuille? Varaa laadukas domain kotisivuille.

0€

Verkkokaupat

Tarvitsetko verkkotunnuksen verkkokaupalle? Varaa laadukas domain verkkokaupalle.

0€

Erottuvat kotisivut

Uudet nettisivusi ovat uniikkeja ja juuri yrityksesi näköisiä.

Hakukoneoptimointi

Nettisivusi löytyvät Googlesta alta aikayksikön, ja myynti voi alkaa.

Tech Support

Jatkuva asiakastuki

Jos tarvitset tukea palveluihimme, saat sitä asiakastuestamme samantien.

Avaimet käteen

Palvelumme ovat aina avaimet käteen, jotta sinun ei tarvitse koodata.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Aiheeseen liittyviä blogeja

woocommerce-verkkokauppa
Hakukonenäkyvyys

Viisi syytä valita Woocommerce-verkkokauppa

Oletko miettinyt uuden verkkokaupan perustamista tai nykyisen päivittämistä? Woocommerce-verkkokauppa on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto, jota käyttää miljoonat verkkokauppiaat ympäri maailman. Käymme tässä blogissa läpi tärkeimmät viisi syytä, miksi Woocommercea kannattaa pitää vahvana vaihtoehtona yrtyksesi kauppapaikaksi. 1. Verkkosivusto ja verkkokauppa samassa paketissa Woocommerce on rakennettu Wordpressin päälle, joka on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Woocommerce on Wordpressin natiivi lisäosa,

Lue lisää >
luonnonperintösäätiö
Tiedote

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta Talvella aloitettu projekti on vihdoin saatu päätöksen, hengähtää Ilari Vallisaari, Sitelyn toinen perustajista: Saimme valmiiksi Luonnonperintösäätiön sivustouudistuksen, joka on ollut meille todella tärkeä projekti. Mahdollisuus Luonnonperintösäätiön verkkosivuston uudistukseen tarjoutui itse asiassa hieman yllättäen. Tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa jokaisesta asiakastilauksesta Luonnonperintösäätiön työhön tietyn summan, ja samalla tuli puheeksi

Lue lisää >
Vieritä ylös