Skip to content

Brändäys

Rakenna brändi, jolla erotut joukosta

Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla luodaan haluttu mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun ja kurinalaisten toimenpiteiden summa.

Suunnittelemme arvojesi mukaisen brändin, joka näkyy valitsemissasi kanavissa ja tuottaa toivottuja tuloksia, kuten myyntiä.

Brandays-hero

Brändistrategia

Ensin luodaan suunta ja strategia

Brändistrategian tarkoituksena on ymmärtää yrityksen nykytila ja määrittää, millainen brändi haluat olla. Brändin identiteetti rakennetaan tukemaan yrityksesi arvoja, palveluita sekä visiota. Erottuva brändi saadaan aikaiseksi valitsemalla oikeat kohderyhmät, joilta brändin tarina, elementit ja arvolupaus tuovat vastakaikua.

Sales graph up

Strategia­workshopit

Bränsistrategia alkaa aina workshopilla, jossa määritetään brändisi tone-of-voice, visuaalinen suunta, yms. Tähän osallistetaan yleensä organisaation eri osa-alueet.

Analytics

Brändisuunnitelma

Strategian pohjalta luodaan toimenpidesuunnitelma, joka sisältää kaikki aktiviteetit jalkauttamiseen lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Aktiviteettien vaikuttavuutta mitataan brändin dashboardilla.

Palv-Verkkosivut-03
Palv-Verkkosivut-02

Brändielementit

Uniikit brändielementit jättävät muistijäljen asiakkaillesi

Brändielementtejä ovat esimerkiksi kivijalkaliikkeen ikkunateippaus, somemainos tai verkkosivujen ulkoasu. Elementit suunnitellaan tukemaan brändin arvoja sekä luomaan haluttua mielikuvaa esim. hintapiste ja vastuullisuus huomioiden.

Analytics

Brändiohjeet

Brändin materiaalit, kuten visuaaliset tyylit ja web-elementit, voidaan koota yksiin kansiin - brändikirjaan. Tuotamme yrityksellesi brändikirjan, jonka avulla brändi pysyy yhtenäisenä ja  kumppanien on helppo toteuttaa sitä.

Analytics

Visuaaliset elementit

Visuaaliset elementit ovat kuvia, tyylejä, fontteja, värejä ja kuvituksia. jotka erottavat brändisi muista. Suunnittelemme elementit aina yksilöllisesti, jotta erotut joukosta.

Sisällöntuotanto

Sisältö on kingiä pitää paikkansa

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan brändisi tuottamaa sisältöä, joka kiinnostaa sen kohderyhmiä ja herättää mielenkiintoa. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi sisällöntuotannon aina blogikirjoituksista valokuvaukseen. Laadukas sisältö erottaa brändisi kilpailijoista ja rakentaa asiantuntijuutta alallasi.

Analytics

Sisällöntuotanto

Tuotamme laadukasta sisältöä kaikissa formaateissa kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna esimerkiksi hakukoneita varten.

Analytics

Valo- ja videokuvaus

Kuvilla ja videoilla on suuri merkitys brändikokemukseen. Saat kauttamme valo- ja videokuvauspalvelut, joilla varmistat että kuvat ovat omiasi.

Palv-Verkkosivut-04
Brändäyspalvelut

Näin voimme auttaa brändiäsi

brandays

Brändi-identiteetit

Autamme rakentamaan unelmiesi brändin, joka edustaa arvojasi. Palveluitamme ovat mm. brändistrategia, tone-of-voice, brändihahmot, yms.

Brändikirjat

Brändi- ja tyylikirjat

Haluatko brandbookin tai style guiden? Laitetaan brändisi identiteetti yksin kansiin, josta sitä on helppo ammentaa kaikkiin kanaviin. Näin brändisi viestii samalla viestillä joka paikassa.

sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Saat kauttamme kaikentyyppiset sisällöt brändillesi: blogit, oppaat, uutiskirjeet, SEO-sisällöt, yms. Säästä vaivaa ja ulkoista sisällöntuotantosi.

Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Onko tarve uudistaa logo tai haluatko päivittää nykyisen? Tuotamme laadukkaat logot, jotka edustavat brändiäsi ja erottuvat varmasi joukosta.

Valokuvaus

Valokuvaus

Uniikeilla valokuvilla brändisi erottuu joukosta. Saat kauttamme yrityksen valokuvauspalvelut koko Suomeen. 

brandays

Videokuvaus

Videon avulla kerrot brändisi tai palveluidesi tarinan helposti. Tuotamme somevideot, yritysvideot sekä selitysvideot.

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos on Suomen johtavia johdon valmennus yrityksiä, jonka missiona on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Novetos valitsi Sitelyn kumpp...

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...

Haluatko jutella lisää?

Varaa aika asiantuntijalle

Voit jutella suoraan asiantuntijamme kanssa ja saada apua tarpeisiisi välittömästi.

ilari-vallisaari

Ilari

CEO & Co-Founder
ilari@sitely.fi 
040 635 1929

Varaa aika

sampo-hellevig

Sampo

Tech Lead & Co-Founder
sampo@sitely.fi
040 032 4416

Varaa aika

Mistä voin keskustella?

Sitely Image

Palveluiden sisällöstä

Sitely Image

Hinnoittelusta ja aikataulusta

Sitely Image

Teknisistä vaatimuksista

Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja kerro missä asiassa tarvitset apua. Palaamme viestiin välittömästi.

 

Käyttäjäkokemusten luominen vuoden 2030 kuluttajille: Tutustu Evitan matkaan

Käyttäjäkokemusten luominen vuoden 2030 kuluttajille: Tutustu Evitan matkaan

Tutustu miltä tulevaisuuden asiakaspolku voisi näyttää vuonna 2030, kun tekoäly ja AR määrittelevät kokemuksemme. Tutustu Evitan matkaan.

Luo kilpailuetua käyttäjäpersoonilla - Hyödynnä helppoa UX-prosessia

Luo kilpailuetua käyttäjäpersoonilla - Hyödynnä helppoa UX-prosessia

Käyttäjäpersoonat edustavat yrityksen palveluiden ja tuotteiden loppukäyttäjiä. Ymmärtämällä käyttäjiä, voit rakentaa kilpailuetua palvelem...

Ihmislähtöinen suunnittelu: Terveydenhuollon muuttaminen empatian ja innovoinnin avulla

Ihmislähtöinen suunnittelu: Terveydenhuollon muuttaminen empatian ja innovoinnin avulla

Ihmislähtöinen suunnittelu (Human-Centered Design, HCD) ei ole pelkkä suunnittelumalli, vaan filosofia, jossa ihmiset asetetaan luovan pros...

Mietityttääkö jokin?

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Miten teette brändinrakentamista?

Brändäys on joukko strategisia ja taktisia toimenpiteitä, joilla pyritään luomaan asiakkaille tietynlainen mielikuva ja maine. Laadukas ja vastuullinen brändi ei synny sattumalta, vaan se on hyvän suunnittelun, taktisten toimenpiteiden sekä viraalien tapahtumien summa.

Saako teiltä brändikirjan tai graafisen ohjeiston?

Kyllä saa. Brändikirja on yksissä kansissa oleva kirja/lehtiö, jossa on kuvattu brändin elementit, kuten typografia, puhetapa, verkkosivuelementit jne.

Jokainen brändikirja on yksilöllinen, koska yritysten tarpeet ovat erilaisia, kuten toisilla on kivijalkaliikkeitä, johon tarvitaan esim. teippaukset tai brändituotteet.

Kuinka paljon brändäys maksaa?

Brändäys koostuu monesta elementistä aina strategian laatimisesta aina visuaalisen elementtien luomiseen. Palvelumme hinta muodostuu tarvitsemiesi elementtien ja työn mukaan.

Mten brändi määritellään?

Brändi voi olla tuote, palvelu tai tuotemerkki, yritys, henkilö tai muu, jolle on rakennettu markkinoinnin avulla myönteinen tunnettuus. Brändin arvo tulee nimen tai logon muistettavuudesta, asiakkaiden merkkiuskollisuudesta, laadusta tai luoduista mielikuvista. Brändi voi olla tuote tai palvelu, joka tuo lisäarvoa ja vahvistaa asiakkaan omaa identiteettiä.
menestyvän-brändin-lunttilappu

Lataa maksuton opas

Haluatko erottua joukosta?

Menestyvän brändin reseptin luomiseen on tietty kaava ja sitä noudattamalla seuraat Niken, Airbnb:n ja muiden menestyjien jalanjäljissä. Tähän lunttilappuun on kerätty kaikki menestyvän brändin elementit, jolla erotut joukosta.