Skip to content
Tiedote

Tervetuloa tiimiin Sebastian

Sebastian on aloittanut Sitelyllä UX/UI-suunnittelija ja tarkoituksena on rakentaa käytettäviä ja kauniita digitaalisia palveluita.

Kerro vähän itsestäsi ja mitä teet?

Moikka, olen Sebastian ja taustani löytyy UX ja UI -suunnittelun puolelta. Opiskelen tällä hetkellä Metropoliassa suunnittelijaksi ja nyt teen Sitelyllä UX/UI-suunnittelua.  

Olen löytänyt intohimoni UX-puolelle videopelien kautta, koska etenkin siellä pääsee parantamaan asiakaskokemusta roppakaupalla. 

Katso Sebastianin introvideo tästä 👉

Kuinka päädyit Sitelylle?

Päädyin Sitelylle Metropolian kautta, josta sain suosituksen Sitelystä. Löysinkin sopivan UX/Ui-suunnittelijan paikan, jonka pohjalta laitoin hakemuksen vetämään.

Rekryprosessin jälkeen pääsin aloittamaan Sitelyllä UX/UI suunnittelijana asiakasprojekteissa sekä Sitelyn oman brändin kehittämisen parissa.

Mihin keskityt työssäsi?

Keskityön työssäni palvelumuotoiluun ja etenkin hyvän asiakaskokemuksen rakentamiseen digitaalisissa palveluissa. Suunnittelen palvelut helposti käytettäväksi kaikille palvelun kohderyhmille.

Luotan työssäni vahvasti intuitioon ja omaan ymmärrykseeni asiakkaan tarpeista ja kohderyhmästä, kenelle palvelua ollaan toteuttamassa.

Mikä on supervoimasi?

Supervoimani on ehdottomasti inklusiivisuuden hyödyntäminen palvelumuotoilussa. Inklusiivisuus suunnittelutyössä mahdollistaa sen, että palveluista tulee mahdollisimman käytettäviä ja miellyttäviä käyttäjilleen.

Mikä on Sitelyssä parasta?

Sitelyssä on parasta ilmapiiri, jossa asiakas otetaan suunnitteluprosessissa keskiöön, kun palveluita toteutetaan. Näin palveluista tulee mahdollisimman toimiva asiakkaalle.

Mistä sinut löytää vapaalla?

Minut löytää vapaa-ajalta videopelien parista tai nauttimasta pyöräilystä sekä oman fillarin parantelusta. 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Jotta Hubspotin käytöstä saisi kaiken irti, on integraatioiden hyödyntäminen kannattavaa. Lue vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen...