Skip to content
Tiedote

Tervetuloa tiimiin Antti

Antti on aloittanut Sitelyllä Kasvuhakkerina kasvattaakseen asiakkaiden liiketoimintaa analysoimalla dataa ja käyttämällä erilaisia kasvutekniikoita maksimoidakseen konversiot.

Kerro vähän itsestäsi ja mitä teet?

Moikka, olen Antti ja olen  aloittanut Sitelyllä kasvuhakkerina, tarkoituksena kasvattaa asiakkaiden liiketoimintaa kustannustehokkaasti.

Taustani löytyy ammattilaisurheilun parista sekä olen pitkän linjan verkkokauppaliiketoiminnan pyörittäjä. Olen opetellut datan avulla tekemään erilaisia kasvuhakkeja omaan kehitykseen urheilun parissa sekä verkkoliiketoiminnan pyörittämiseen.

Katso Antin introvideo tästä 👉

Kuinka päädyit Sitelylle?

Olen seurannut Sitelyä jo pitkään sosiaalisessa mediassa ja brändin kehittyminen on tehnyt siitä todella mielenkiintoisen. Tunnen kouluajoilta Sitelyn toisen perustajista, joka suositteli hakemaan tänne. Loppu on historiaa 😊

Mihin keskityt työssäsi?

Yritän löytää ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin kasvattaa liiketoimintaa kustannustehokkasti datan ja erilaisten kasvutoimenpiteiden avulla.

Käytän päivittäin työssäni paljon erilaisia analytiikkatyökaluja, jonka pohjalta luon hypoteesejä ja testejä, joiden tarkoitus on saada maksimaalinen tuotto tavoitteeseen nähden.

Mikä on supervoimasi?

Supervoimani on datan analysointi ja sieltä erilaisten löydösten tekeminen nopeasti, jonka pohjalta voidaan tehdä toimenpiteitä.

Mikä on Sitelyssä parasta?

Sitelyssä on parasta toimistollamme oleva minijääkaappi, joka täyttyy kuin itsestään erilaisilla virvoitusjuomilla🧉

Mistä sinut löytää vapaalla?

Koska taustani on kilpaurheilussa ja urheilu on lähellä sydäntäni, niin pidän kunnostani myös huolta, mm. pyöräilemällä ja lenkkeilemällä.

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Jotta Hubspotin käytöstä saisi kaiken irti, on integraatioiden hyödyntäminen kannattavaa. Lue vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen...