Skip to content
Tiedote

Tervetuloa tiimiin Juho!

Sitelyllä on aloittanut uusi Sales New Manager - Juho. Juho vastaa myynnistä sekä asiakkaiden hyvinvoinnista Sitelyllä. Tervetuloa tiimin Juho!

Kerro vähän itsestäsi ja mitä teet?

Moikka,

olen Juho Ihaniemi ja aloitin juuri Sitelyllä myynnin ja asiakasratkaisujen parissa. Pidän asiakashaasteiden ratkaisemisesta, jossa voi yhdistää brändin ja teknologian saumattomaksi kokemukseksi. Tähän tarkoitukseen sopii mahtavasti Sitelyn Menestysfunneli, jonka tarkoituksena on tuoda asiakkaillemme menestystä mm. myynnin ja konversioiden kasvattamisena.

Katso Juhon introvideo tästä 👉

HubSpot Video

Kuinka päädyit Sitelylle?

Päädyin Sitelylle, kun lähdin etsimään uusia haasteita työhöni ja Sitely valikoitui parhaaksi paikaksi kehittää ammattitaitoani. Sitelyllä pääsen toteuttamaan unelmaani, eli työskentelmään B2B-ratkaisumyyjänä ja rakentamaan asiakkaiden menestystä räätälöidyillä ratkaisuilla.

Mihin keskityt työssäsi?

Keskityn työssäni asiakashankintaan ja asiakasratkaisujen ja menestysfunneleiden suunnitteluun. Koen, että voin ratkaista ongelman kuin ongelman, joka liittyy mm. verkkosivustojen tai sovellusten konversioiden kasvattamiseen. Ammennan aikaisempaa kokemustani ja tarinoita toteutusten suunnittelussa.

Mikä on supervoimasi?

Supervoimani on parhaan mahdollisen asiakasratkaisun rakentaminen asiakkaille, jossa täyttyvät asiakkaan tarpeet ja budjetti. Työssäni pidän aina asiakkaat keskiössä, jotta heille ja heidän brändille tulee menestystä työni avulla. 

Pyrin jokaisessa tapaamisessa tuottamaan lisäarvoa, jotta tapaaminen ei vie kenenkään aikaa turhaan. 

Mikä on Sitelyssä parasta?

Parasta Sitelyllä on etenkin toinen Sitelyn arvoista, eli "Always improving", jossa kehitän jatkuvasti omaa kompetenssiäni alalla. Tätä tietoa voin jakaa asiakkailleni ja auttaa heitä menestymään.

Tietenkin on mahtavaa, että voin oikeasti auttaa ratkaisemaan asiakkaiden haasteita konsultoinnilla sekä pääsen kasvattamaan myynnin osaamista B2B-ratkaisumyyjä.

Mistä sinut löytää vapaalla?

Lempiharrastuuksini kuuluu mm. biljardi ja salilla käyminen. Biljardi on hieman jäänyt taka-alalle, koska vietän perheeni kanssa mahdollisimman paljon aikaa. Pidän itsestäni myös fyysisesti huolta ja minut voi bongata useana päivänä viikossa salilta pumppaamassa rautaa.

Haluatko jutella Juhon kanssa lisää?

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Jotta Hubspotin käytöstä saisi kaiken irti, on integraatioiden hyödyntäminen kannattavaa. Lue vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen...