Skip to content
Tiedote

Sitely mukaan tukemaan Luonnonperintösäätiön toimintaa ja ikimetsien suojelua

Vastuullisuus on Sitelyn yksi avainarvoista. Siksi lähdimme mukaan tukemaan Luonnonperintösäätiön toimintaa ja ikimetsien suojelua.

Vastuullisuus on Sitelyn yksi avainarvoista, jota toteutamme muun muassa sillä, että tuottamamme kotisivut tehdään mahdollisimman nopeiksi, kevyiksi ja niin että asiakkaan on helppo löytää etsimänsä. Tämä osaltaan vaikuttaa digitaalisen hiilijalanjäljen pienentämiseen niin meillä Sitelyllä kuin asiakkaillamme.

Haluamme tehdä myös konkreettisia tekoja luonnon monimuotoisuuden puolesta, ja solmimme vastikään sopimuksen Luonnonperintösäätiön kanssa heidän tukemisesta sekä samalla uusien verkkosivujen toteuttamisesta. “Pertti Linkolan vuonna 1995 perustaman säätiön suojelutyötä ohjaavat arvot sopivat hyvin Sitelyn ajatukseen vastuullisuudesta, jonka vuoksi olen tästä ylpeä”, sanoo Ilari Vallisaari, Sitelyn toinen perustaja.

Sitelyn oma ikimetsä

Sitelyn perustajille, Sampolle ja Ilarille, metsäalueet ovat tärkeitä paikkoja, joissa mieli lepää ja akut latautuvat. Ja ovathan suomalaiset metsät mahtavia paikkoja myös ideoinnille. “Lahjoitamme jatkossa jokaisesta asiakastilauksesta osan Luonnonperintösäätiölle, ja lahjoituksilla säätiö suojelee suomalaista ikimetsää seuraaville sukupolville. Ehkä meillä on jonain päivänä Sitelyn oma nimikkoikimetsä jossain päin Suomea”, pohtii Sampo.

Luonnonperintösäätiön toiminta perustuu lahjoituksiin. Säätiö ostaa arvokkaita luonnonalueita ja hakee niille pysyvän suojelun luonnonsuojelulain nojalla. “Vastuullisuus ja kestävät elämäntavat ovat meille myös henkilökohtaisena arvona tärkeitä ja Luonnonperintösäätiön tukemisen kautta voimme tuoda luonnon monimuotoisuuden suojelun tärkeyttä tietoon myös asiakkaillemme”, jatkaa Ilari. Ikimetsän suojeleminen on konkreettinen ilmastoteko, jolla on vaikutusta. Ikimetsien puusto sekä maaperä varastoivat hiiltä, joka hillitsee ilmastonmuutosta. Lisäksi ikimetsät tarjoavat uhanalaisille lajeille paikan asua.

”Hienoa, että IT-firmojakin lähtee mukaan lahjoittajana metsiemme suojelutalkoisiin.
Biodiversiteetin kannalta luonnonalueiden tehokas suojelu on äärimmäisen tärkeää. Luonnonperintösäätiö on sitoutunut niin YK:n biodiversiteettiohjelmaan kuin Pariisin ilmastosopimukseen. YK:n biodiversiteettisopimuksen mukaisesti Suomen tavoitteena on suojella 17 prosenttia maa- ja sisävesialastamme. Metsien osalta tästä tavoitteesta ollaan vielä kaukana”, Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg summaa.

Pepe Forsberg

Ilari

Draivia ja intoa pursuava Ilari on Sitelyn toinen perustajista ja toimitusjohtaja. Ilarille on kertynyt kokemusta digitaalisten palveluiden strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta 15 vuoden ajalta. Ilari on vahvasti mukana Sitelyn asiakkuustyössä ja hänet voikin tavoittaa mm. fasilitoimassa markkinoinnin strategiaworkshoppia tai rakentamassa analytiikkadashboardeja Data Studioon.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

10 HubSpot -integraatiota myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen

Jotta Hubspotin käytöstä saisi kaiken irti, on integraatioiden hyödyntäminen kannattavaa. Lue vinkit myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen...