Skip to content
Tiedote

Sitely mukaan Koodia Suomesta -yhteisöön

Koodia Suomesta on virallinen taho, joka ylläpitää laadukkaan koodin tuottamista Suomessa ja auttaa kehittymään myös kansainvälisesti.

koodia suomesta

Sitely Oy on hyväksytty Koodia Suomesta -yhteisöön ja saanut yhteisön merkin käyttöönsä. Koodia Suomesta -merkki helpottaa asiakkaita löytämään yritykset, jotka tarjoavat ohjelmointipalveluita ja -tuotteita Suomesta. Valitsemalla merkkiä käyttävän toimittajan voit luottaa, että ohjelmistosi tuotetaan Suomessa. Ohjelmoijat ovat lähettyvillä ja saat käyttöösi huippuluokan asiantuntijat.

Koodia Suomesta on virallinen taho, joka ylläpitää laadukkaan koodin tuottamista Suomessa ja auttaa kehittymään myös kansainvälisesti. “Koodia Suomesta kertoo luotettavuudesta ja ammattitaidosta, jota me Sitelylläkin haluamme edustaa”, sanoo Ilari, Sitelyn perustajajäsen.

Sitely auttaa Suomessa yrittäjien digitaalisten palveluiden tuottamisessa sekä brändien rakentamisessa. Tärkeintä on luoda yrittäjille samat mahdollisuudet tehdä kauppaa digitaalisesti ja kustannustehokkaasti kuin suurilla yrityksillä. Haluamme tuoda myös perinteisesti arvokkaat mainostoimistopalvelut kaikkien saataville, joka mahdollistaa kiinnostavien brändien rakentamisen ja tuomisen kuluttajien tietoisuuteen.

“Olemme hyvin ylpeitä Koodia Suomesta -yhteisöön kuulumisesta. Tämä on meillä tärkeä virstanpylväs Sitelyn matkalla, jossa pääpaino on yhteiskunnan ja yritysten digitalisoimisessa”, kertoo Sampo, toinen Sitely Oy:n perustajista. Koodia Suomesta mahdollistaa Sitelylle lisäksi verkostoitumisen suomalaisten yritysten kanssa, jotka työskentelevät digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa.

www.koodiasuomesta.fi

Voit kysyä lisää Tanjalta tanja@sitely.fi

Ilari

Draivia ja intoa pursuava Ilari on Sitelyn toinen perustajista ja toimitusjohtaja. Ilarille on kertynyt kokemusta digitaalisten palveluiden strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta 15 vuoden ajalta. Ilari on vahvasti mukana Sitelyn asiakkuustyössä ja hänet voikin tavoittaa mm. fasilitoimassa markkinoinnin strategiaworkshoppia tai rakentamassa analytiikkadashboardeja Data Studioon.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Spring Break 2023 - Getaway to the Riviera

Spring Break 2023 - Getaway to the Riviera

Tervetuloa lukemaan reissustamme Rivieran aurinkoisessa Antibesin kaupungissa!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.