Skip to content
Teknologia

Raportointi HubSpotissa: seuraa sivuston, markkinoinnin ja myynnin tehoa

Digitaalisessa maailmassa kaikki on mitattavissa. HubSpot vastaa tähän tarpeeseen kattavilla raportointivaihtoehdoilla.

Digitaalisessa maailmassa kaikki on mitattavissa. Nykyaikainen myynti ja markkinointi tarvitseee toimenpiteidensä seurantaan ja optimoimiseen tehokkaat raportointityökalut. HubSpot vastaa tähän tarpeeseen kattavilla raportointivaihtoehdoilla.

Marketing Analytics & Dashboard Software | HubSpot
HubSpot-raportointi (HubSpot)

Luo tarpeitasi vastaavia kustomoituja raportteja

Tavoitteellinen inbound-markkinointi tarvitsee avukseen tehokkaan raportoinnin, jolla seurata toimenpiteiden toimivuutta ja kehittää tekemistä oikeaan suuntaan.

HubSpot CMS Hubin Professional- ja Enterprise-paketteihin kuuluu kattava custom-raportointityökalu, jolla voit luoda juuri omiin tarpeisiisi vastaavia raportteja. Tarkkaile yksittäisen sivun tai blogin suosiota tai seuraa kuka kontakteistasi on konvertoitunut ja missä kohtaa sivustoa konversio tapahtui. Voit joustavasti valita, mitä HubSpotin datalähteitä haluat käyttää raportin luomiseen.

Attribuutioraportoinnilla (attribution reports) luot edistyneitä raportteja, joilla voit analysoida yksittäisten tavoitteiden saavuttamista suhteessa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toimenpiteisiin. Voit esimerkiksi seurata, kuinka kohdeasiakkaasi käyttää nettisivustoasi, millaisessa vuorovaikutuksessa hän on ollut yrityksesi kanssa asiakaspolkunsa varrella ja mitkä markkinointisi toimenpiteistä tuottavat eniten uusia liidejä.

Dashboard & Reporting Software | HubSpot
HubSpot-reporting lisäosa (HubSpot)

Reporting-lisäosalla kaikki irti HubSpotin raportoinnista

HubSpotin varsinainen raportointityökalu, Reporting-lisäosa, laajentaa entisestään näkymää markkinoinnin ja myynnin tehoon. Kaikki tarvitsemasi data sivustostasi ja asiakkaistasi löytyy CMS Hubista ja sen pohjalla toimivasta CRM:stä, jolloin aikaa ei kulu rajapintojen pystyttämiseen. Saat myös kattavan kuvan digitaalisen markkinointisi tuottavuudesta, jos pyörität markkinointiasi pääosin HubSpotissa. 

Reports-lisäosalla mm. seuraat, mistä liikenteen lähteistä kävijät tulevat sivustollesi, näet yksittäisten sivujen konversioasteen, vertailet suoriutumistasi valitsemiisi kilpailijoihin nähden tai tarkastelet sivustosi sijoitusta hakukoneissa tietyillä hakusanoilla. 

HubSpotin raportoinnilla luot helposti ymmärrettäviä dashboardeja, joista saat yhdellä silmäyksellä kuvan esimerkiksi kampanjoiden tuloksista tai liidien laadusta. Dashboardeja voi luoda myös vastaamaan eri tarpeisiin, kuten tehdä omat näkymät markkinointitiimin eri jäsenille tai ostajapersoonien mukaan.

Reporting-lisäosa on maksullinen ja kustantaa 200 €/kk. HubSpotin perustason raportointityökalut kattavat valtaosan raportointitarpeista, mutta isojen asiakas- ja myyntivolyymien yrityksille lisäosa voi olla hyödyllinen investointi.

Jutellaanko lisää HubSpot-projektistasi?

Harkitsetko verkkosivustouudistusta tai mietitkö, olisiko HubSpot hyvä ratkaisu tehostamaan markkinointiasi? Ota meihin yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa tarpeesi kanssa.

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Rakenna brändi-identiteetti, joka tempaisee mukaansa

Rakenna brändi-identiteetti, joka tempaisee mukaansa

Käymme tässä blogissa 5 tärkeintä asiaa, jolla rakennat houkuttelevan brändi-identiteetin, jotta kylmät prospektit muuttuvat brändilähettil...

Luo brändin ostajapersoonat

Luo brändin ostajapersoonat

Ostajapersoonat ovat brändin pääkohderyhmästä jalostettuja, fiktiivisiä persoonallisuuksia. Persoonallisuudessa määritellään muun muassa, m...

Rakenna bränditarina, joka koukuttaa ja kutsuu asiakkaat mukaan

Rakenna bränditarina, joka koukuttaa ja kutsuu asiakkaat mukaan

Tarinankerrontaa on käytetty jo muun muassa kivikaudella tiedon siirtämiseen sukupolvelta toiselle.