Skip to content
Tiedote

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta

Sitelyn toteuttamat Luonnonperintösäätiön uudet kotisivut ovat heti saaneet kiitosta käyttäjiltä. Mobiilikäytettävyys on parantunut huomattavasti ja sivut on tuotu näyttävästi tähän päivään.

Luonnonperintösäätiön uusi verkkosivusto kannustaa tukemaan luonnon monimuotoisuutta

Talvella aloitettu projekti on vihdoin saatu päätöksen, hengähtää Ilari Vallisaari, Sitelyn toinen perustajista: Saimme valmiiksi Luonnonperintösäätiön sivustouudistuksen, joka on ollut meille todella tärkeä projekti. Mahdollisuus Luonnonperintösäätiön verkkosivuston uudistukseen tarjoutui itse asiassa hieman yllättäen. Tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa jokaisesta asiakastilauksesta Luonnonperintösäätiön työhön tietyn summan, ja samalla tuli puheeksi tarve ajankohtaiselle verkkosivustouudistukselle. Työllä Sitely auttaa Luonnonperintösäätiötä kehittämään digitaalisia palveluitaan. Projektissa uudistettiin verkkopinnat ja kaupankäynti.

Verkkosivuprojekti ei lopu tähän, vaan matka jatkuu palveluiden kehittämisellä. Lisäksi Sitely tukee jatkossakin Luonnonperintösäätiön toimintaa jatkuvilla lahjoituksilla tuloksestaan.

Haluamme auttaa yhtä Suomen tärkeimmistä säätiöistä keräämään varoja todella tärkeään suojelutyöhön. Ihmiset ovat tänä päivänä todella valveutuneita, haluavat toimia vastuullisesti ja tukea ympäristöä jättäen tuleville sukupolville puhtaamman ja monimuotoisemman luonnon. Tässä Luonnonperintösäätiöllä on todella suuri rooli, Ilari summaa. 

Digitaalisten palveluiden rooli suojelutyössä

Digitaaliset palvelut, niiden helppokäyttöisyys ja toimivuus ovat suuressa roolissa myös luonnonsuojelutyössä. Verkkosivustolla, oli kyseessä verkkokauppa tai lahjoituksia keräävä sivusto, tärkeää on se, että asiakas löytää etsimänsä nopeasti ja vaivattomasti – vain muutamalla klikkauksella. Lisäksi verkkosivuston on oltava helposti päivitettävissä. Nämä asiat mielessä pitäen uudistimme myös Luonnonperintösäätiön verkkosivuston. 

Haluamme kiittää julkisesti jo tähän astisesta yhteistyöstämme Luonnonperintösäätiön verkkosivuprojektissa ja mahdollisuudesta päästä auttamaan Luonnonperintösäätiötä. Tämä on merkittävä referenssi start-up vaiheessa olevalle yrityksellemme, sanoo Ilari.

Sitely on toteuttanut Luonnonperintösäätiölle hienot ja toimivat kotisivut, jotka ovat heti saaneet kiitosta käyttäjiltä. Mobiilikäytettävyys on parantunut huomattavasti ja sivut on tuotu näyttävästi tähän päivään. Sivujen kehittäminen yhdessä Sitelyn kanssa on ollut antoisaa ja Luonnonperintösäätiön toiveita on kuunneltu herkällä korvalla. Kotisivujen kehitystyö jatkuu ja niitä parannetaan edelleen palvelemaan Luonnonperintösäätiön tukijoita entistä paremmin, kertoo Luonnonperintösäätiön viestintäpäällikkö Juho Hakkarainen.

Luonnonperintösäätiön sivut löydät täältä: https://luonnonperintosaatio.fi/ 

Ilari

Draivia ja intoa pursuava Ilari on Sitelyn toinen perustajista ja toimitusjohtaja. Ilarille on kertynyt kokemusta digitaalisten palveluiden strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta 15 vuoden ajalta. Ilari on vahvasti mukana Sitelyn asiakkuustyössä ja hänet voikin tavoittaa mm. fasilitoimassa markkinoinnin strategiaworkshoppia tai rakentamassa analytiikkadashboardeja Data Studioon.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Spring Break 2023 - Getaway to the Riviera

Spring Break 2023 - Getaway to the Riviera

Tervetuloa lukemaan reissustamme Rivieran aurinkoisessa Antibesin kaupungissa!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Tervetuloa tiimiin Kalle!

Kalle on aloittanut Sitelyllä uutena B2B-myyjänä, tutustutaan hieman häneen!

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Luo tehokas markkinointistrategia HubSpotin tekoälytyökaluilla

Tutustutaan HubSpotin tekoälytyökaluihin, joiden ansiosta markkinoija pystyy tarjoamaan yksilöllistä ja kohdennettua markkinointia.