Uudenmaan pelastusliitto

Brändiuudistus kaikissa kohtauspisteissä

Uudenmaan pelastusliitto (UPL) on yksi Suomen vanhimpia pelastusliittoja, joka edistää toiminnallaan turvallisuutta normaali- ja poikkeusoloissa sekä arjen häiriötilanteissa yhdessä jäseninään olevien alueyhdistysten, kuntien, palokuntien, yhteisöjen ja yritysten sekä muiden jäsentensä kanssa. 

Sitelyn kanssa tehty brändiuudistus on auttanut UPL:a uudistamaan brändinsä kaikissa kanavissa ja rakentamaan siitä kiinnostavan kokonaisuuden.

Tavoitteena uudistettu brändi historiaa kunnioittaen

Uudenmaan pelastusliitto auttaa sopimuspalokuntien koulutus sekä turvallisuuskoulutus niin yksityisille henkilöille, yhteisöille että yrityksille. Järjestöpuolella toimintamuotoja ovat yleinen palokuntatoiminta sekä palokuntien nais-, nuoriso- ja veteraanityö.

UPL haluaa uudistua, jotta brändi pysyy kiinnostava, kuitenkin omaa pitkää historiaa kunnioittaen. Uudistetun brändin avulla on tarkoitus tavoittaa uusia kohderyhmiä, jotka ovat kiinnostuneet järjestön toiminnasta sekä pelastustoimesta yleisesti.

Näin autamme ratkaisemaan haasteen

Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin.

Samalla toteutettiin myös kansainvälinen palokuntanuorten leirin verkkosivusto. Verkkosivuston tarkoituksena on tarjota tietoa leiristä kävijöille, mahdollisuus osallistua mukaan sekä hakea avoimiin työtehtäviin.

Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.

Miten projekti onnistui?

”Työskentely Sitelyn kanssa on mahdollistanut meille mahdollisuuden uudistaa brändimme systemaattisesti ja tarjota kokemuksia asiakkaillemme.”
Asiakas
Uudenmaan pelastusliitto

Tutustu asiakastarinoihin

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*